Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

49" Sony Bravia KDL-49WE755

Zobraziť katalóg
49" Sony Bravia KDL-49WE755
3,5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 123 cm, Full HD, Motionflow XR 400 Hz, HDR, X-Reality PRO, Triluminos, Live Colour, Dynamické vylepšenie kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 2x HDMI, 2x USB, CI+, WiFi, Miracast, YouTube, Netflix, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, ClearAudio+, VESA, repro 10W, A+
Kód:  WS1018b2 Produktové číslo:  KDL49WE755BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

49" Sony Bravia KDL-49WE755


Odhaľuje nové farby

Televízor Sony Bravia KDL-49WE755 a technológia TRILUMINOS, selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Verný obraz oživí každú scénu.

Vysoký dynamický rozsah

Rozmerná Full HD obrazovka, s vysokým dynamickým rozsahom HDR, reprodukuje jas v ďaleko väčšej intenzite, ako bežné LED televízory. Unikátny algoritmus ho riadi tak, aby bol rozsah medzi svetlou a čiernou väčší. Svetlé farby sú jasnejšie a čierna v hlbších odtieňoch, najmä počas prehrávania HDR videa.

Každý detail s X-Reality PRO

S technológiou X-Reality PRO objavíte výnimočnú jasnosť. Usilovne pracuje na každom pixeli. Jednotlivé časti každej scény sa analyzujú a porovnávajú s obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Preto, nech už sledujete čokoľvek, rozdiel ihneď uvidíte v odhalených podrobnostiach. 

Rozlíšenie Full HD

Vychutnajte si úžasné detaily a textúry, vďaka rozlíšeniu Full HD. Každý obraz je vypracovaný tak, že vzniká len minimálny šum a maximálne vylepšenie.

Pohlcujúca zvuková scéna

S-Force Front Surround prirodzene emuluje trojrozmerný, bohatý a vysoko verný zvuk len z reproduktorov televízora. Aj keď pustíte zvuk s horšou kvalitou, technológia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), dokáže stratené frekvencie obnoviť, a vytvoriť tak prirodzený zvuk. Režim ClearAudio+ vyladí zvuk na pôsobivý zážitok. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou. Clear Phase následne dohliada na plynulosť a vyváženosť frekvencií.


Sony Bravia KDL-49WE755 - žiadne káble a maximálny obraz

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvelo vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú narúšať ani nepekné káble, na ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

Krásna hliníková úprava dodáva televízoru špičkový vzhľad.

Sony Bravia KDL-49WE755

Všetky káble, vedúce od set-top-boxu alebo prehrávačov Blu-ray, schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia KDL-49WE755

Youtube na jedno kliknutie

So vstavaným WiFi pripojením, môžete streamovať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu, bez zavadzajúcich káblov. Choďte priamo k veci. Vyhradenými tlačidlami na diaľkovom ovládači, budete ihneď na YouTube alebo Netflixe, a pustíte si všetky svoje obľúbené videá. Zrkadlenie obrazovky umožní vychutnať si obsah a aplikácie zo smartfónu na obrazovke televízora. Zväčšite všetky svoje spomienky a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke, s rodinou a priateľmi.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
49" (124,46 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
109,6 cm Hotovo!
Výška
69,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vnima někdo podobny problém? Když se obraz pohybuje, staci aji o trosku tak pohyb není plynuly ale jakoby trhany. Jako zaostrena věc je ok ale to v okoli je pak trhane při pohybu kamerou. Vnimam to hlavne u sportu, když kamera napr zabere hrace volejbalu a hned zabere druhého tak ten pohyb není plynuly ale trhany. Mozna to je 50hz panelem nebo proste moc vnimam detaily :). Nevsiml si někdo podobného problemu. třeba mam jenom vadny kus. DIky

Umoznuje televize spusteni stream.cz a tedy prislusnych videi? Nebo neumoznuje z duvodu nejake aplikace, která nejde nainstalovat. Diky

Ahoj, chcel by som vedieť, externý disk akej veľkosti v GB je schopný tento TV načítať. Díky

individuální nastavení obrazu se po 5-ti minutách přepne do výchozího (živého) i když potvrdím uložení dle návodu. v čem dělám prosím chybu? děkuji

Přímo u této televize píšete, že je ověřena u ČR pro DVB-T2/HEVC, ale když tuto televizi zadám do vašeho "ověřovače" tak zde dáváte informaci, že tato televize není připravena na DVB-T2/HEVC

Dobrý den,lze doinstalovat aplikaci sledování TV?

Dobrý den, lze vytvořit u tohoto televizoru screen mirroring s telefonem Samsung Galaxy J5(2016)? Telefon televizi vidí a i ona jeho zaregisteruje, ale spojení selhává. Nějaká rada? Děkuji pěkně.

nenašel jsem ve specifikaci, zda má TV senzor osvětlení - zda při sledování v noci sníží jas a naopak ve dne přidá

zdravim aku ma odozvu tento panel dakujem

Vyplatí se vzít tuto TV 49WE755 oproti 49WE665 https://www.alza.cz/49-sony-bravia-kdl-49we665-d4830028.htm ? Pokud vidím dobře, tak u téhle je jen rozdíl v Triluminos technologii, dělá to 2 500,-

12
Diskusia a poradňa k 49" Sony Bravia KDL-49WE755
Príslušenstvo pre 49" Sony Bravia KDL-49WE755 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 49" Sony Bravia KDL-49WE755. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WE755. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 49" Sony Bravia KDL-49WE755. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 49" Sony Bravia KDL-49WE755.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií