Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" Hisense H50B7100

Zobraziť katalóg
50" Hisense H50B7100
4,2 10 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, PCI Hisense 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, DLNA, Netflix, Voyo, párovanie s mobilným zariadením, Vidaa, VESA 200×200 mm, repro 16W, trieda energetickej účinnosti A+
Kód:  HIS020l9a Produktové číslo:  H50B7100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Hisense H50B7100


Na správne divácke zážitky si môžete zaobstarať TV s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Plnohodnotná uhlopriečka 50" ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD je úplne postačujúce pre tých, čo sa obzerajú po televízore vhodnom do obývačiek, kde má byť sledovanie filmu skutočným pôžitkom. Rozlíšenie 4K ponúka bezchybne hladký a hlboký obraz. Technológia LCD LED vďaka výkonnej svetelnej dióde sľubuje meniteľný odtieň bielej až po samé okraje plochy televízora. Smart technológia televízora vám otvára nekonečné možnosti vďaka inteligentným aplikáciám. 

Kľúčové vlastnosti televízora 50" Hisense H50B7100 

  • Luxusné 4K rozlíšenie na perfektné detaily 
  • Dynamický rozsah HDR je základom na bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie 
  • Snímková frekvencia 60 Hz sľubuje plynulý obraz 
  • Hodnota obnovovacej frekvencie 60 Hz zaručuje úplne plynulý obraz, čo oceníte najmä pri sledovaní športu
  • Ponúkne uhlopriečku celých 50" 
  • Tzv. červené tlačidlo otvára možnosti prehľadávania napríklad aktuálneho programu, archívov relácií a filmov, spätné prehrávanie, počasie, hranie hier a ďalšie informácie 
  • Pripravená WiFi technológia TV na pripojenie k internetu
  • Standard VESA prichytenie s vopred pripravenými otvormi so závitom vo vzájomnej vzdialenosti 200 × 200 mm na prichytenie na stojan 
  • Multimediálny protokol DLNA prenášajúci pomocou siete súbory do TV na ich jednoduché zobrazenie a prehranie 
  • Typ tunera DVB-T2 – HEVC je štandard, bez ktorého sa už používatelia sledovania pozemného vysielania nezaobídu 

Výnimočne detailný obraz televízora HISENSE 

Kvalita obrazu je pre vás nadovšetko? 50" Hisense H50B7100 s vysokým rozlíšením spĺňa aj tie najvyššie nároky. Prídomok 4K značí prístroj so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti etablovaným obrazovkám s Full HD. Základom obrazu je teda plných 3 840 × 2 160 bodov, a preto dosahuje vysokú úroveň detailov. Ani pri sledovaní z menšej vzdialenosti sa jeho kvalita nijako nemení a zostáva perfektne ostrý. Nadpriemerné rozlíšenie dnes oceníte pri stále väčšom množstve obsahu, filmov, dokumentov alebo seriálov. Filmy a seriály, ktoré samy o sebe majú nízke rozlíšenie, dokáže televízor spracovať dopočítaním a zlepší tak ľahko ich obraz. Príjemným vedľajším efektom vysokého rozlíšenia býva rýchly chod aplikácií a inteligentných funkcií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér. 

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie 50" Hisense H50B7100 

Ak chytáte kanály na bežnú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 televízor zvládne, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Cez zabudovaný DVB-S2 tuner môžete prijímať satelitný signál, obľúbený pre slušný výber programov a vysoké pokrytie. Používatelia káblovej televízie si zapoja 50" Hisense H50B7100 pomocou tzv. DVB-C tuneru. Kvôli radu inteligentných funkcií potrebujete internet, pre ktorý má televízor pripravený konektor. Ak už ste dali zbohom káblom, existuje možnosť pripojiť sa cez WiFi. Tak ako na telefónoch, tabletoch a počítačoch, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj prehliadač na klasické prezeranie internetu. Veľmi obľúbenou, jednoduchou funkciou je zobrazenie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora. 

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,7 cm Hotovo!
Výška
71 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
93,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

A funguje na ní HBO GO?

Dobrý den... Mám s touto televizí problém. Možná jen dělám něco špatně. Po ručním seřazení programů se vždy po vypnutí televize seřadí jak byli. Možná se uložení musí nějak potvrdit,ale nepřišel jsem na to jak.... Děkuji za radu.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na rozdíl mezi TV Hisense H50B7100 a H50B7300 - nikde se nemůžu dopátrat v čem se kromě stojánku liší

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na napájecí kabel u TV Hisense H50B7100 & 7300 na některých fotkách i na youtube to vypadá že je přívodní kabel připojený do TV na "stálo" a nedá se odpojit - šlo by nějak "prověřit" jak to je ve skutečnosti ?

Má Bluetooth?

Má Bluetooth?

Zdravim, prosim o tip, momentalne jsem se prestehoval a pripojeni k wifi teprve resim. Da se i bez wifi prehravat filmy z USB flash disku? Pres Anyview vysilani mi po vlozeni flashky stale ukazuje, ze nebylo pripojeno zadne zarizeni a ze nejsem pripojen ke stejnym sitim apod. Nevite nekdo postup, jak by to mohlo fungovat? Dekuji za tipy.

Potreboval by som vedieť či sa tento TV dá prepojiť bezdrôtovo s nejakým soundbarom. Napr cez Bluetooth.

Dobrý den, umí tato TV nahrávat na externí HD ?

Zdravím, funguje na tom iVysílání, Nova archiv atd?

12
Diskusia a poradňa k 50" Hisense H50B7100
Príslušenstvo pre 50" Hisense H50B7100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Hisense H50B7100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Hisense H50B7100.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií