AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

50" LG 50PH660S

Zobraziť katalóg
50" LG 50PH660S
4,4 8 hodnotení
Televízor 3D SMART plazma, Pentouch - dotyková obrazovka, uhlopriečka 127 cm, 600 Hz, 3.000.000:1, Full HD1920x1080, DVB-T/C/S2 MPEG4 tuner, HbbTV, WiFi ready, Widia, MHL, Skype, 3x HDMI, 3x USB, scart, 2x 10W, 3D XD Engine, energetická trieda B
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK320a1 Produktové číslo:  50PH660S Stránky výrobcu

50" LG 50PH660S

50" LG 50PH660S je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Najmodernejší plazmový SMART TV televízor LG 50PH660S s uhlopriečkou 50" prichádza s prevratnou technológiou dotykovej PENTOUCH obrazovky. Televízor môžete teraz používať na komunikáciu, maľovanie alebo firemné prezentácie. Tento televízor od LG tak nájde uplatnenie u vás doma aj vo vašej kancelárii. Magické pero môžete použiť na písanie, čmáranie, kreslenie, vyfarbovanie a písanie poznámok. Keď pero nepoužívate, môžete ho odložiť do stojanu, kde sa samo dobíja. Funkcia Dual Drawing umožňuje súčasné použitie dvoch pier v jeden okamih. Aplikácia Sketchbook je tu na kreslenie, My Office vám umožňuje písať priamo do vašich materiálov použitých pri prezentáciách a vykonané zmeny ukladať do súboru.
Diaľkový ovládač Magic Remote zabezpečuje vaše spojenie s obsahom na obrazovke televízora prostredníctvom jednoduchých gest a rýchlych kliknutí. S Magic Remote môžete ovládať aj iné zariadenia, ako je set-top-box, DVD a Blu-Ray prehrávač alebo domáce kino. Stačí ukázať a kliknúť. Televízor pochádza z najnovšej generácie LG Smart TV 2013 a je vybavený zbrusu novým užívateľským rozhraním s vylepšeným dizajnom, jednoduchším ovládaním a rozsiahlejšími možnosťami osobného nastavenia. Funkcia Tag On umožňuje vzájomné sprístupňovanie a zobrazovanie obsahu jednoduchým pripojením inteligentného telefónu k NFC štítku, ktorý nie je dodávaný spolu so Smart TV televízormi. Prepájať svoje zariadenia s televízorom môžete tiež skrze MHL (MOBILE HD LINK) rozhranie a sledovať tak HD obsah zo svojho telefónu na veľkej televíznej obrazovke. Mobilný telefón je počas pripojenia dobíjaný.
Nová generácia obľúbenej funkcie LG Time Machine vám umožní televízne programy nahrávať na externý pevný disk, pretáčať ich, pozastavovať alebo opakovane sledovať, takže už nikdy nezmeškáte svoj obľúbený program. Ako SMART TV je LG 50PH660S vybavený predinštalovanými aplikáciami ako YouTube, Facebook alebo Skype. Ďalšie si môžete zdarma alebo za poplatok stiahnuť a vytvoriť tak zo svojho televízoru všestranné multimediálne centrum. Aplikácia LG Smart TV Game World prináša ohromné množstvo zábavy a radosti s množstvom hier na stiahnutie.
Obnovovacia frekvencia snímania 600 Hz vytvára čistý a hladký obraz aj počas veľmi rýchlych scén akými sú napríklad športové prenosy. Triple XD engine procesor sa stará o maximálnu kvalitu obrazu, dokonalé farby, jas a kontrast. S funkciou 3D Wizards môžete veľmi jednoducho upraviť 3D vnem pri sledovaní a všetky obrázky pre 3D obsah vrátane konverzie z 2D do 3D.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
116,8 cm Hotovo!
Výška
75,54 cm Hotovo!
Hĺbka
29,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
69,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,1 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" LG 50PH660S
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií