Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

50" LG 50UN7000

Zobraziť katalóg
50" LG 50UN7000
4,9 8 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, 50 / 60Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Ultra Surround
Kód:  WK607l3c2 Produktové číslo:  50UN70003LA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" LG 50UN7000


Pre športové aj filmové zážitky je vhodné zaobstarať TV 50" LG 50UN7000 s inteligentnými funkciami a luxusným obrazom. Príjemná uhlopriečka 50 " ruka v ruke s rozlíšením 4K Ultra HD skvele sadne do veľkých obývacích izieb. Dokonalé rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Použitá technológia LCD LED pomocou výkonných svetelných diód ručí za meniteľný odtieň bielej až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV prináša širokú škálu multimediálnych funkcií.

Hlavné znaky televízora 50" LG 50UN7000

  • Televízor LG ponúkne uhlopriečku celých 50"
  • Vo vysokom 4K rozlíšení si užijete všetky detaily
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • Je na ňom možné využívanie asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz sľubuje plynulý obraz
  • Televízor LG je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, čo je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo na ovládači vám dovolí prečítanie napr. programu televíznych staníc, spätné prehrávanie programov, počasie, hranie hier a mnoho ďalšieho
  • Herný režim obmedzuje vstupné oneskorenie obrazovky pri hre, vďaka tomu máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Funkcia nahrávania na flash disk na nahrávanie obľúbených filmov a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard prichytenia VESA s hotovými závitmi vo vzdialenosti 300×300 na montáž napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Najkvalitnejší obraz TV LG

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. TV 50" LG 50UN7000 s pokročilou technológiou zobrazovania je pre vás ideálny. Označenie 4K znamená zariadenie so štvornásobkom bodov obrazu, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora LG sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri veľmi blízkom pohľade sa kvalita nemení a je perfektne ostrý. Kvalitný, jemný obraz sa hodí nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, sa bude snažiť preniesť do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Nečakaným efektom vysokého rozlíšenia býva spravidla aj svižnejší chod najrôznejších aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 50" LG 50UN7000

Pokiaľ prijímate signál klasickou anténou, môžete si rovno škrtnúť najväčšiu starosť. Nový tuzemský štandard pozemného vysielania DVB-T2 tento TV zvláda, nič ďalšieho riešiť nemusíte. Keďže obsahuje DVB-S2 tuner, možno prijímať aj satelitný signál s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu a množstvu programov. U používateľov káblového typu je možné pripojiť 50" LG 50UN7000 pomocou tunera DVB-C. Na väčšinu zaujímavých funkcií je potrebný internet, na ktorý vyžijete klasický konektor známy z počítačov. Ak nie ste zrovna nadšení z inštalácie kábla, bude veľmi praktická možnosť pripojiť ho k internetu cez WiFi. Tak ako pri všetkých počítačoch, aj tu si okrem originálnych služieb a aplikácií otvoríte klasické internetové prostredie. Na spárovanie s reproduktormi, klávesnicou a inou elektronikou poslúži schopnosť prijímať Bluetooth signál. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora LG je zobrazenie obsahu z externých diskov pomocou USB konektora. Tento model k tomu dokáže na disk nahrávať. Medzi podporované zvukové formáty patria Ultra Surround.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV LG

TV LG vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Skylink Live TV, Voyo a Apple TV. Využite na ňom podporu asistentov Amazon Alexa a Google Assistant. AirPlay 2 umožňuje prenášanie obsahu zo zariadení Apple a je jedno, či sa to týka fotiek alebo videá.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný, Komponentný, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,2 cm Hotovo!
Výška
71,8 cm Hotovo!
Hĺbka
27,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
65,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
90,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohl bych se zeptat jaká je rozteč nožiček? Děkuji

Dobry den, chcem sa opytat ci tato TV ma IPS alebo VA panel. Dakujem

Dobrý den chtěl jsem se zeptat za k této televizi 50" LG 50UN7000 půjde připojit apple homepod ? děkuju za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tato televize umí přehrávat filmy ve formátu AVI s kodeky DivX nebo Xvid? Děkuji za odpověď. Štěpán

Ahojte, podelil by sa niekto o konkretne nastavenie obrazu pre tento televízor? Neviem to poriadne vyladit, dakujem za pomoc!

Dobry den, vedel by mi niekto potvrdit pomale prepinanie satelitnych stanic na tejto TV? Pouzivam satelitny CI+ modul a kartu SKYLINK, prepinanie medzi stanicami trva 4 - 5 sekund, rovnako otvorenie akehokolvek menu ci nastavenia, celkovo je odozva TV velmi pomala. Dakujem.

Dobrý den,zajímali by mě rozměry krabice kvůli přepravě osobním vozem.V popisu jsem je nenašel.Děkuji

Dobrý den,ještě by mě zajímalo zdali tuto tv LG 50 UN7000 připojím pomocí normální antény přes koax kabel.Dík za odpověď.

Dobrý den, přemýšlel jsem o koupi tohoto televizoru nebo přístroje 50" Samsung UE50TU7172. Který z nich by jste mi spíše čistě subjektivně doporučili? Jde mi o porovnání kvality obrazu a zvuku, rovněž o hraní her na PS4. Jdou oba připojit přes klasickou anténu pomocí koax kabelu? Děkuji za radu.

Zdravím.Má to naozaj skylink live,lebo niektoré tohtoročné modely ho už nemajú.

12
Diskusia a poradňa k 50" LG 50UN7000
Príslušenstvo pre 50" LG 50UN7000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" LG 50UN7000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" LG 50UN70003LA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" LG 50UN70003LA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" LG 50UN70003LA.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií