PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

50" NEC PD E505

Zobraziť katalóg
50" NEC PD E505
Veľkoformátový displej Public display, VA, LED podsvietenie, 16:9, FullHD 1920x1080, 5000:1, 300cd/m2, 8.5ms GTG, 3x HDMI, D-Sub, SPDIF, RS-232C, prevádzkový čas do 12 h denne, bez stojanu, VESA 400x200, repro
Kód:  WN355o3 Produktové číslo:  60003727

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" NEC PD E505

Séria E úspešne vyvažuje pôsobivý vizuálny výkon s cenovo dostupnou veľkoformátovou prezentáciou bez kompromisov. Obsahuje funkcie pre samostatné použitie vo verejných priestoroch, ako je multimediálny USB prehrávač, reproduktory a plánovač. Sadne do podnikového aj vzdelávacieho prostredia, aj k zobrazovaniu upútaviek a nápisov v múzeách, v spoločenskom a maloobchodnom prostredí s prevádzkovou dobou 12 hodín denne, 7 dní v týždni.

Kľúčové vlastnosti

  • Komerčný/verejný displej s prevádzkovou dobou 12 hodín denne, 7 dní v týždni
  • Vysoké rozlíšenie a extra kontrast pre ohromujúce detaily
  • Skvelý obraz pri pohľade odkiaľkoľvek
  • Tenký profil a rámček pre maximalizáciu pôžitku a jednoduchú inštaláciu
  • LED podsvietenie znižuje spotrebu energie
  • Samostatne použiteľný (USB prehrávač, reproduktory, 24 hodinový plánovač)
  • Digitálne a analógové vstupy pre flexibilnú integráciu do A/V infraštruktúr

Prehrávanie bez námahy

Displej je navrhnutý pre priamu samostatnú prevádzku, ktorá umožňuje integrovaný multimediálny USB prehrávač, reproduktory a funkcie pre plánovanie. Multimediálny USB prehrávač podporuje rôzne typy formátov obrazových a video súborov, takže vie prehrávať bez externého prehrávača. Nemusíte teda v blízkosti dodatočne inštalovať zdroj prezentácie.

Moderný obraz

Zobrazovacia technológie panelu založená na VA prináša sýtejšie farby a hlavne konzistentný pohľad, nech už sa pozeráte odkiaľkoľvek. Spolu s rozlíšením Full HD má obraz parádnu kvalitu pre rôznorodý multimediálny obsah. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou verejných displejov má tento model LED podsvietenie znižujúce spotrebu energie, dlhšie vydrží, má menší profil, rámček aj hmotnosť. Vďaka tomu ponúka prekvapivo nízke TCO a prevádzku bez údržby.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
12 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
12 h/deň Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 50" NEC PD E505 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" NEC PD E505. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEC PD E505 50 Zoll. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEC PD E505 50 Zoll. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" NEC PD E505.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií