Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

50" Philips 50PFT6510

Zobraziť katalóg
50" Philips 50PFT6510
4,6 12 hodnotení
Televízor 3D ANDROID SMART LED, 800Hz, 16: 9, uhlopriečka 127cm, Full HD 1920 × 1080, DVB-T/C, H.265 HEVC, HDMI, 3xUSB, CI+, Dual Core, Micro Dimming, wifi, repro 20W, energ. trieda A+
Kód:  WC377l3 Produktové číslo:  50PFT6510/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Philips 50PFT6510

vypnuté
Philips 50PFT6510
 

Rýchlejší, bohatší a osobnejší zážitok

Šikovný 3D televízor Philips série 6510 prekvapí diváka hlavne vynikajúcou kvalitou obrazu, na ktorej sa podieľa hneď niekoľko vyspelých technológií. Okrem obrazu vo Full HD rozlíšení, ktorý s pomocou aktívnej 3D technológie vystúpi až k vám, si iste zamilujete používateľské prostredie najnovšieho systému Android 5.0 Lollipop.


Všestranné zábavné centrum

So vstavanou WiFi je pripojenie do siete maximálne jednoduché a 2-jadrový procesor bude tým správnym pohonom pre svižné funkcie Smart TV. Prechádzajte internet, streamujte médiá cez sieť a bavte sa pri nových hrách z Google Play. Nemusíte doma zapĺňať priestor ďalšou hernou konzolou, vďaka univerzálnemu hernému USB ovládaču ovládnete herný svet skutočne ľahko.

vypnuté
Philips 50PFT6510
 

Kapacita úložného priestoru pre systém, inštalované hry a aplikácie je postačujúcich 8 GB a rozšírenie docielite pomocou USB úložiska. Prítomnosť USB konektorov umožní nielen prehrávanie multimediálneho obsahu, ale aj nahrávanie televíznych relácií na pripojené pamäťové médium.


vypnuté
Philips 50PFT6510
 

Výbava na úrovni

Milovníkov televízneho vysielania poteší Tunerová výbava pokrývajúca digitálne pozemné vysielanie aj v najnovšom štandarde DVB-T2 a možnosť využitia širokej programovej ponuky poskytovateľov káblovej televízie DVB-C. Vyznávačom hrania na konzolách či precízneho obrazu Blu-ray alebo iného HD zdroja, dáva k dispozícii hneď 4 HDMI, ale aj staršie SCART a trojicu USB napríklad pre pamäťové médiá.


Intuitívne diaľkové ovládanie

S rozšírením Google Cast odošlite akýkoľvek obsah a aplikácie z vášho smartfónu jediným dotykom priamo na televízor. Divácky zážitok zo sledovania umocňuje už známa funkcia Ambilight 2, ktorá opticky zväčšuje obrazovku rozptylom svetla z dvoch strán zadnej časti obrazovky na stenu za televízorom. Televízor ovládate pomocou diaľkového ovládača, ktorý je vybavený klávesnicou na jednoduché písanie.

vypnuté
Philips 50PFT6510
 
 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Android TV Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,4 cm Hotovo!
Výška
70,9 cm Hotovo!
Hĺbka
26,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má televize audio výstup a pokud ano jak se aktivuje?

Dobrý den, Objevil se mi (podle mého) softwarový problém, paradoxně u televize nefunguje televizní kanál (uplně zmizel z nabídky zdrojů), ani při opětovné instalaci softwaru a následné instalaci (obraz, zvuk, televizní programy) se neobjeví. V podstatě se to ani do instalace programů nedostane a jednoduše to přeskočí. Pozdější instalace tv kanálů/programů v nastavení není možná. Vědel by někdo co s tím ? Díky za odpověď

Dobrý den ,nemohu nikde najít kód pro Wi-Fi Media Connect,mohl by mi někdo poradit?

Dobrý den, měl bych zájem o tuto televizi "50" Philips 50PFT6510". Koukal jsem na stránky vašeho konkurenta CZC a nabízejí ji za stejnou cenu + k ní dávají dárek v podobě 1T externího disku. Plánujete v budoucnu také něco podobného? Jelikož jsem Váš věrný zákazník, tak bych ji radši koupil u Vás. Děkuji, Mihalov

Dobrý den, dostal jsem informaci, že na televizor 50" Philips 50PFT6510 se dá registrací na stránkách Odkaz do neznáma uplatnit prodloužení záruky až na 5 let. Můžete mi prosím tuto informaci potvrdit? Děkuji, Martin Pivec

Diskusia a poradňa k 50" Philips 50PFT6510
Príslušenstvo pre 50" Philips 50PFT6510 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Philips 50PFT6510. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50 "Philips 50PFT6510. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50 "Philips 50PFT6510.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií