Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

50" Samsung The Frame QE50LS03A

Zobraziť katalóg
50" Samsung The Frame QE50LS03A
5 3 hodnotení
Televízor SMART QLED, Lifestyle, 127cm, 4K Ultra HD, PQI 3000 (50Hz), HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR178m3 Produktové číslo:  QE50LS03AAUXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung The Frame QE50LS03A



Samsung The Frame QE50LS03A ponúkne zážitok ako z galérie


Multifunkčný smart televízor Samsung The Frame QE50LS03A

Pozvite si svetové galérie umenia do vášho domova s TV The Frame QE50LS03A od spoločnosti Samsung. Minimalistický dizajn tohto smart televízora nielen perfektne zapadne do vášho priestoru, ale tiež rozžiari a obohatí ho o vaše obľúbené umelecké diela a fotky. Samsung The Frame QE50LS03A vás oslní štíhlym profilom, jednoduchými krivkami a schopnosťou perfektne priľnúť k stene ako pravý obraz. Na rozdiel od naozajstného rámu vám však ponúka toho ešte oveľa viac.



Rám, ktorý zohľadní váš vkus

Milovníkov minimalizmu potešia jednoduché krivky moderného rámu QLED televízora Samsung The Frame QE50LS03A, v ktorom vynikne umelecký obsah, skosený okraj potom obohatí váš domov o nenútenú eleganciu. Dokonca ani úprava interiéru nebude problém – výmena rámu TV Samsung The Frame QE50LS03A je jednoduchá a rýchla vďaka praktickým magnetom na okrajoch.



Samsung The Frame QE50LS03A priľne k stene ako obraz

Vďaka špeciálnemu držiaku na stenu Slim Fit, ktorý je súčasťou balenia, splynie váš smart televízor Samsung The Frame QE50LS03A so stenou ako pravý rám obrazu. Akonáhle pre neho nájdete perfektné miesto, ľahko si tiež nastavíte uhol displeja podľa vlastných predstáv. Môžete ho dokonca zavesiť zvisle v portrétnom režime pre vertikálne usporiadanie umenia či fotiek.


Zamotané káble sú minulosťou

Spolu so smart TV Samsung The Frame QE50LS03A sú dodávané dve elegantné riešenia vášho káblového systému, ktoré vám pomôžu s udržiavaním poriadku. Priehľadný kábel One Invisible Connection ďalej podčiarkne minimalistický vzhľad televízora The Frame a ponúkne vám dĺžku až 15 metrov na pripojenie zariadení. Môžete si tak presne určiť, kam umiestnite svoj externý modul One Connect Box, ktorý šikovne schová nevzhľadné káble. To všetko dostanete ako súčasť balenia pre ešte uhladenejší vzhľad vášho domova.



Samsung The Frame QE50LS03A zaistí domáce kino a výstavu v jednom

Obľúbený seriál alebo súkromná galéria u vás doma? Prepnite vašu TV Samsung The Frame QE50LS03A do režimu umenia Art Mode, ktorý okamžite navodí atmosféru veľkolepej výstavy svetoznámych diel. Na rozdiel od bežných rámov však môžete medzi obrazmi ľubovoľne prepínať. V Art Store navyše máte neobmedzený výber z rastúcej ponuky viac ako 1 400 umeleckých diel, a to od preslávených obrazov až po moderné fotografie.

Samsung The Frame QE50LS03A má nízku spotrebu energie

Majstrovské diela potrebujú skvelé osvetlenie, aby v nich mohli naplno vyniknúť jemné, precízne detaily. Preto je v televízore Samsung The Frame QE50LS03A zabudovaný senzor okolitého osvetlenia, ktorý neustále prispôsobuje jas displeja vašim podmienkam. Obrazovka sa navyše automaticky zapne vždy, keď zaznamená vašu prítomnosť, ale inak zostáva vypnutá. Šetrí tak životné prostredie aj vaše náklady na energiu.


Vytvorte si vlastnú galériu s televíziou Samsung The Frame QE50LS03A

Nechajte sa v okamihu preniesť do vašich najkrajších zážitkov. Pomocou smartfónu či USB flash disku ľahko nahráte svoje osobné fotografie a obklopíte sa svojimi najkrajšími spomienkami. Úložisko vlastnej galérie vám teraz ponúka 16 GB internej pamäte, takže môžete s pokojom nahrávať aj snímky s vyšším rozlíšením.

Samsung The Frame QE50LS03A má skutočne živý obraz

Objavte vo vašich obľúbených scénach dychberúce detaily. Samsung The Frame QE50LS03A je vybavený obrazovou technológiou Quantum Dot, ktorá zabezpečuje 100 % farebný objem a dokonalú farebnosť, textúru a skutočne detailný obraz pri pohľade z akéhokoľvek uhla.


Obraz na TV Samsung The Frame QE50LS03A obstará pokročilý procesor s umelou inteligenciou

Sofistikovaný procesor Quantum Processor 4K vyvinutý spoločnosťou Samsung je obohatený o špičkovú umelú inteligenciu, ktorá sa neustále učí a prispôsobuje obraz aj zvuk pre maximálny zážitok zo sledovania. Po 30 rokoch neúnavného zdokonaľovania výkonu si tak môžete byť istí, že vás čakajú len tie najlepšie audiovizuálne zážitky.



Inteligentné ovládanie TV Samsung The Frame QE50LS03A

To, čo kedysi znelo ako hudba budúcnosti, sa dnes stalo realitou. Nemusíte už hľadať náhradné batérie, diaľkový ovládač One Remote je poháňaný solárnymi článkami a umožní vám spoľahlivo ovládať pripojené zariadenia. TV Samsung The Frame QE50LS03A tiež automaticky deteguje vaše externé zariadenia, ktoré vám tak sú k dispozícii ihneď po pripojení.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
87 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
123 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
87 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
123 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
112,41 cm Hotovo!
Výška
67,92 cm Hotovo!
Hĺbka
22,78 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Obsah balenia
Držiak na stenu Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaká je prosím délka kabelu z TV do One Connect Box. děkuji

Dobrý den, k této TV samsung frame, úhlopříčka 50, byl v balení i držák na zeď. Ten je ovšem vesa 100x100, tato TV však potřebuje vesa 200x200 ??. Doufám tedy, že mi ho vyměníte. Jana Hrůzová

Diskusia a poradňa k 50" Samsung The Frame QE50LS03A
Príslušenstvo pre 50" Samsung The Frame QE50LS03A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung The Frame QE50LS03A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50“ Samsung The Frame QE50LS03A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50“ Samsung The Frame QE50LS03A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung The Frame QE50LS03A.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií