Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

50" Samsung UE50TU8512

Zobraziť katalóg
50" Samsung UE50TU8512
5 1 hodnotení
Televízor SMART LED, 125cm, 4K Ultra HD, PQI 2800 (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179c7 Produktové číslo:  UE50TU8512UXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

50" Samsung UE50TU8512


Na sledovanie obľúbených filmov a relácií si môžete dopriať TV 50" Samsung UE50TU8512 s dokonalým obrazom a skvelými funkciami. Rozmerovo vyhovujúca veľkosť uhlopriečky 50 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD sa bude hodiť do väčších miestností. Neuveriteľné rozlíšenie TV 4K vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sa zaručuje za jednotné odtiene živých farieb po celej ploche obrazovky. Smart TV predstavuje širokú škálu multimediálnych funkcií.

Hlavné výhody TV 50" Samsung UE50TU8512

  • TV Samsung disponuje uhlopriečkou 50"
  • Filmy a seriály v detailnom 4K rozlíšení
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Obnovovacia frekvencia 50 / 60 Hz pre plynulý obraz
  • Televízor Samsung je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, to je kombinácia širokopásmového internetu a televízneho vysielania
  • Červené tlačidlo na ovládači umožňujúce prečítanie napríklad programov TV staníc, možnosť opätovného prehrávania, počasie, spravodajstvo alebo hranie hier
  • Vstavaná WiFi v televízore umožňuje pripojenie k webu
  • Štandard VESA prichytenia s vyrezanými závitmi na skrutky od seba vzdialenými 200×200 na zachytenie na držiak
  • Multimediálny protokol DLNA na najľahší prenos videí, hudby či obrázkov do TV

Vysokokvalitný obraz TV Samsung

Zvyknete staviť na prvotriednu kvalitu obrazu? TV 50" Samsung UE50TU8512 s výnimočným obrazom a jemným rozlíšením je pre vás ako stvorený. Označenie 4K charakterizuje zariadenie so štvornásobkom bodov obrazu oproti najrozšírenejším Full HD panelom. Obraz televízora Samsung je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve preto ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri pohľade z blízkosti obrazovky sa nemení jeho kvalita a zostáva ostrý. Veľkú jemnosť obrazu dnes zúročíte pri veľkom množstve kvalitného obsahu, napríklad pri filmoch na Blu-ray diskoch. Filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení navyše umelo prepočíta do vyššieho a ľahko vylepší ich obraz. Užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod najrôznejších funkcií a aplikácií, hardvér týchto TV je totiž silnejší.

DVB-T2 a užitočné funkcie televízora 50" Samsung UE50TU8512

Pokiaľ dávate prednosť klasickej anténe, o funkčnosť mať strach nemusíte. Najnovší štandard pre pozemné vysielanie DVB-T2 tento TV zvláda, netreba riešiť nič ďalšie. S DVB-S2 tunerom možno prijímať signál zo satelitu s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu a množstvu programov. U používateľov káblového typu možno zapojiť 50" Samsung UE50TU8512 pomocou DVB-C tunera. Rovnako ako na počítači, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách prístup ku klasickému webovému rozhraniu. Jednoduchou, a pritom veľmi užitočnou funkciou TV Samsung je prehrávanie obsahu z flash diskov či externých diskov vďaka USB portu.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

Televízor Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, HBO GO, Steam Link a Voyo. Budete môcť takisto premietať obsah z Apple zariadení vďaka AirPlay 2, či už ide o fotky z galérie, alebo streamovanie videa. Len čo raz dôjde k spárovaniu s telefónom, už ho nie je potrebné ďalej pripájať ručne, v budúcnosti bude dochádzať k automatickému pripojeniu k televízoru.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10+ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
111,64 cm Hotovo!
Výška
72,81 cm Hotovo!
Hĺbka
32,65 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
64,29 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,71 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,lze do televize strčit kartu na Skylink? Děkuji

Je možné zakoupit pouze originální stojan ? Děkuji.

Dobry den ktera tv ma lepsi obraz jestli ta nebo tadyta:50"

Dobrý den je ovladač na 50" Samsung UE50TU8512 kovový ? Díky.

Dobrý den, tato televize (bílá, typ 8512)nemá hlasové ovládání jako u typu 8502? Při srovnání uvádíte rozdílné programové vybavení, je to pravda? Děkuji Martin K.

Dobry den, je stojan otocny? (ci sa da televizor natacat do stran) Dakujem

Jaky je rozdil u televizi Samsung UE a QE. Dekuji.

100hz?

Diskusia a poradňa k 50" Samsung UE50TU8512
Príslušenstvo pre 50" Samsung UE50TU8512 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 50" Samsung UE50TU8512. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50TU8512. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 50" Samsung UE50TU8512. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 50" Samsung UE50TU8512.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií