Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

50" Thomson 50FA3213

Zobraziť katalóg
50" Thomson 50FA3213
4,3 3 hodnotení
Televízor LED, uhlopriečka 127cm, 100Hz CMI, Full HD 1920x1080, DVB-T/C, 2x HDMI, 2x USB, CI+, SCART, hotelový mód, VESA 400x400, repro 2x 8W, energ. trieda A+
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WK680q5 Produktové číslo:  50FA3213

50" Thomson 50FA3213

50" Thomson 50FA3213 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Moderný LED TV radu od spoločnosti Thomson je vybavený škálou funkcií, ktoré spĺňajú tie najvyššie nároky každého používateľa. Dokonale čistý Full HD obraz s verným podaním farieb si užijete na obrej 50" obrazovke. Rýchle športové aj akčné scény bez rozmazaného obrazu sú zaručené vďaka Clear Motion Indexu s hodnotou 100 Hz. Pre príjem signálu poslúži anténny (DVB-T) alebo káblový (DVB -C) tuner. Jednoduchá elegancia a jedinečný dizajn dodá vášmu domovu nádych exkluzivity.

Bohaté funkcie

Klasický papierový TV program až na 8 dní dopredu plne nahradí funkcie EPG a keď práve nebudú dávať váš obľúbený program, môžete využiť multimediálny prehliadač USB. Po pripojení externého disku alebo flash pamäte si môžete prehrať váš obľúbený film, hudbu alebo si prezrieť rodinné fotografie z dovolenky. Vhod môže prísť aj funkcia rodičovskej kontroly alebo hotelový mód. O zvukový sprievod s krištáľovo čistými tónmi sa postarajú dva reproduktory s celkovým výkonom 16 W. Čerešničkou na torte je nízka spotreba, vďaka ktorej televízor patrí do energetickej triedy A+.

Široké možnosti pripojenia

HDMI poslúži k prenosu audio i video signálu, napríklad z videokamery alebo počítača. K dispozícii je aj klasický konektor SCART. Slot CI+ je pripravený pre dekódovaciu kartu platených programov. Multimédiá z prenosného disku prehráte pomocou konektoru USB. Súkromnú zábavu zaistí zdierka pre slúchadlá, takže nebudete nikoho rušiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýloý LED TV s obrou uhlopriečkou
  • Nízka spotreba
  • Široké možnosti pripojenia
  • Vstavaný DVB-T/C tuner
  • Podpora VESA štandardu 400 × 400
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Operačný systém
Bez podpory SMART Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
50" (127 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Pripojenie

HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
110 cm Hotovo!
Výška
67,7 cm Hotovo!
Hĺbka
24 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
63,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
14,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co všechno umí ten hotelový mód, jak se nastavují omezení atd. Kde stáhnu manuál?

Dobrý den, prosím o informaci, zda u TV Thomson 50FA3213 lze nastavit časouvač spouštění tak, aby se po sepnutí přepl automaticky do vstupu USB, kde by byla trvale umístěna USB flash. Nebo zda tento typ TV umožňuje obecně nastavení, kde by po sepnutí TV se automaticky přehrával nějaký video obsah. Děkuji

Máte špatné technické informace: VESA je 200 X 200. Dotaz je na přítomný ethernet port, který je funkční nicméně netuším k čemu tam je ? Děkuji za odpověď.

Príslušenstvo pre 50" Thomson 50FA3213
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií