Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

54,6" Dell C5517H

Zobraziť katalóg
54,6" Dell C5517H
Doručenie na
predajňu zadarmo
Veľkoformátový displej LED, VA panel, čierny, 3000: 1, 350 cd/m2, 8 ms, 1920 x 1080, VGA, 2x HDMI, 2x USB 2.0, DisplayPort, reproduktory 2x 10 W (NBD On-Site)
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  ADL55e13 Produktové číslo:  C5517H Stránky výrobcu

54,6" Dell C5517H

54,6" Dell C5517H je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Správne vyladená zasadacia miestnosť musí obsahovať veľkú obrazovku, na ktorej sa budú veľmi dobre prezentovať jednotlivé projekty. Spoločnosť Dell práve preto prichádza s 55" displejom s označením C5517H. Vďaka špičkovému VA panelu je zaručená vysoká kvalita obrazu aj ostrý text, a to v plne osvetlenej miestnosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľkoformátový displej (uhlopriečka 137 cm) s antireflexným povrchom
  • Široké pozorovacie uhly a stála kvalita obrazu aj pri bočnom pohľade
  • Dostatok konektorov na jednoduché pripojenie zdroja obrazu
  • USB porty pre dáta či periférie
  • Pohodlné diaľkové ovládanie
  • Vstavané 10 W reproduktory

Jedinečné riešenie na firemné spoluprácu

Samotné firemné prezentácie budú na tak veľkej obrazovke vyzerať jednoducho fantasticky. Jemné Full HD rozlíšenie je pre tieto situácie plne dostačujúce a navyše nechýba ani kvalitný kontrastný pomer 4 000: 1. Na pripojenie zdroja obrazu sú nachystané prakticky všetky mysliteľné porty - 2× HDMI, DisplayPort a VGA. Pohodlné prepínanie jednotlivých vstupov potom zaisťuje dodávané diaľkové ovládanie.

 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co to znamená antireflexní povrch? Je to lesklý jako samsung TV 7 serie, 6 serie, nebo matný jako třeba 2408wfp a novější varianty toho monitoru?

Príslušenstvo pre 54,6" Dell C5517H
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií