AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" Hitachi 55HL15W69

Zobraziť katalóg
55" Hitachi 55HL15W69
4,7 3 hodnotení
Televízor – SMART LED, 140cm, 4K UltraHD, HDR, DVB-T/T2/S2/C, 4× HDMI, 3× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV, Miracast, Netflix 4K, Dolby Digital+, USB PVR, repro 2× 10W, Subwoofer, A+
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WH046m3 Produktové číslo:  5014024004178 Stránky výrobcu

55" Hitachi 55HL15W69

55" Hitachi 55HL15W69 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vďaka inteligentnému televízoru Hitachi okúsite aké to je, prežívať každý záber vašich obľúbených filmov či seriálov v ešte ostrejších detailoch. Upúta vás excelentným 4K UHD rozlíšením, pri ktorom vyniknú nielen detaily, ale aj farebná hĺbka a milióny tónov všetkých odtieňov. Tóny si dosýta užijete aj zvukové, pretože televízor Hitachi 55HL15W69 je vybavený výkonnými stereo reproduktormi a jedným subwooferom. Patrí do kategórie Smart obrazoviek a teda na ňom môžete po pripojení na internet ľahko zobrazovať internetový obsah a to aj súbežne so sledovaním filmu na pozadí. Počíta s moderným štandardom pozemného, káblového aj satelitného signálu a spracovaný je do špičkového extra tenkého dizajnu.

Kľúčové vlastnosti 140 cm 4K smart televízora Hitachi 55HL15W69

  • Extra tenké moderné spracovanie
  • Precízne vysoké 4K rozlíšenie
  • Výkonná zostava stereo reproduktorov
  • Kompatibilný s novým štandardom DVB-T2 (H.265)
  • Prijíma aj káblový a satelitný signál
  • Využíva možnosti sveta Smart TV
  • Vlastný integrovaný subwoofer
  • Široká konektivita vďaka množstvu portov
  • Podpora DTS HD a Dolby Digital +
  • Integrované WiFi rozhranie
  • Možnosť nahrávania na USB
  • Inteligentná technológia HbbTV

Perfektný obraz aj zvuk zaručený

Smart televízor Hitachi 55HL15W69 disponuje LCD panelom s priamym LED podsvietením. V kombinácii s vynikajúcim 4K UHD rozlíšením budete takmer vtiahnutí do deja vďaka neuveriteľne ostrému a priestorovo pôsobiacemu obrazu. Zárukou kvalitného zážitku sú aj stereo reproduktory s výkonom RMS 20 W a podporované technológie Sound Master, Dolby Digital+ a DTS HD. Ako výborný bonus sa dá označiť vlastný integrovaný subwoofer, ktorý do priestoru miestnosti rozoznie basové tóny.

Vstúpte s Hitachi 55HL15W69 do Smart sveta

Hitachi 55HL15W69 je tiež pripravený na budúce zmeny v príjme signálov, ktoré sú na dohľad. Je plne kompatibilný s novými štandardmi pozemného signálu DVB-T2, ktorý postupne nahradí súčasný systém. Okrem toho disponuje tiež vlastnými prijímačmi pre káblový aj satelitný signál.

Televízor Hitachi zaraďujeme medzi Smart obrazovky, čo znamená, že disponuje ešte celým radom ďalších technológií. Spolu s potrebnými WiFi a Bluetooth je pripravený pracovať aj s technológiou HbbTV. S tou môžete prezerať, prijímať či vybavovať všetok webový obsah na popredí a v pozadí si pokojne nechajte bežať obľúbený film či seriál. Nechýba ani množstvo moderných konektorov pre pripojenie príslušenstva, prehrávačov alebo výmenných jednotiek.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
14,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma krome HDR i HLG ?

Televize po necelých 3 letech přestala správně fungovat. Kde prosím naleznu aktuální firmware televize pro update. Děkuji.

Umí tato televize bluetooth i obráceně, tedy že zvuk televize přesměruju do sluchátek (televize je potichu, zvuk jen ve sluchátcích)?

dobrý den zakoupil sem si tuhle televizi v 19.04.2018 i zakoupeni (nic neriskuj) ted posledni dobou mi v televizi chrči sem tam reprak je to duvod na reklamaci nebo to mam vratit mam rozthlou krabici vadi nebo ne ?

dobry den mam tuhle televizi a chtěl bych připojit k ni bezdratovou klavesnici a mys je to možne a pokud ano a jaky typu by šli sparovat dekuji za odpověd

Dobrý den má tato televize Android?

Dobrý den. tato televize se dá ovládat už pouze jen dálkovým ovladačem, nebo jsou ještě na televizi nějaká ovládací tlačítka.

Prosím jaká je šířka podstavce.Děkuji.

dobry den zajimalo by me co to znamena rozbaleno skladem?to jako ze byla nekde vystavena nebo vam ji nekdo vratil,protoze jen tak si ji ve skladu asi nerozbalite ze jo,dekuji za odpoved.

Dobrý den pověsit na zeď a jaký rozměr to má ďekuji

123...
Príslušenstvo pre 55" Hitachi 55HL15W69
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií