Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" LG 55NANO90

Zobraziť katalóg
55" LG 55NANO90
4,7 10 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, TruMotion 200 (100Hz), Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d04 Produktové číslo:  55NANO903NA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG 55NANO90



SMART TV LG 55NANO903NA s dokonalým obrazom

Skutočné 4K rozlíšenie 

Nech už na televízore sledujete čokoľvek, s NanoCell TV 55NANO903NA od LG si zaobstaráte nielen zariadenie s luxusným obrazom, ale aj nadupané funkciami. NanoCell TV poskytuje skutočné 4K rozlíšenie a vďaka tomu si vychutnáte sýtejšie a jasnejšie farby. Technológia NanoCell využíva nanočastice, ktoré zvyšujú čistotu farieb filtrovaním a podporujú tak čistotu spektra farieb RGB. Inteligentný výkonný procesor Alpha 7 4K tretej generácie pozdvihne zážitok zo sledovania televízora na novú úroveň vďaka vylepšeniu zdrojov zvuku a obrazu.



4K Ultra HD televízor LG 55NANO903NA poskytne naozajstný kino zážitok u vás doma

Rozlíšenie 4K Ultra HD ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Vďaka vysokému kontrastu a živým čistým farbám, ktoré spôsobuje techno Nano Black, zažijete naozaj realistické scény. K naozajstnému zážitku ako z kina prispieva tiež vylepšený priestorový zvuk 4K Uktra HD televízora LG 55NANO903NA, ktorý vás vtiahne do deja.


Obsah v originálnej kvalite

Televízor LG 55NANO903NA dokáže prehrávať celý obsah so všetkými umeleckými prvkami a v takej kvalite, ako ho jeho tvorcovia vytvorili. FILMMAKER MODE sa postará o čo najpresnejšie vyobrazenie pohybu vďaka automatickým opravám obrazu. Dolby Vision IQ upraví kontrast podľa aktuálnych svetelných podmienok a žánru premietaného obsahu, zvuková technológia Dolby Atmos sa postará, aby ste si prehrávaný obsah vychutnali na maximum.

Život vo vysokom rozlíšení

LG NanoCell upravuje podporované hlavné formáty HDR – HLG a HDR 10. Vychutnáte si tak váš obľúbený obsah vo vysokom rozlíšení.

Nekonečná filmotéka na pár kliknutí v LG TV NanoCell 55

Vďaka smart aplikáciám neprídete o svoje obľúbené filmy, seriály či športové prenosy. LG TV NanoCell 55 podporuje aplikácie ako Netflix, Apple TV, Youtube či LG Channels.



Virtuálna realita ako skutočnosť

Ešte nikdy nevyzeral virtuálny svet tak realisticky, ako s čistými farbami technológie NanoCell. Užijete si skrátka herný svet na maximum, okrem iného vďaka nízkemu oneskoreniu na vstupe, HGiG a podpore HDMI 2.1.

Nenechajte sa vyradiť z hry

S NanoCell TV sa vám nestane, že by vás súper vyradiť z hry kvôli trhavému obrazu. Televízor 55NANO903NA má totiž nízky Input lag, má teda minimálne oneskorenie a synchronizuje tak dianie v hre s vašimi zmyslami.

Nový herný štandard s LG NanoCell TV

LG NanoCell TV poskytuje tiež podporu VRR, takže všetky vaše hry budú plynulejšie, obraz nebude preblikávať a nebude sa zasekávať. Vyššia snímková frekvencia, ALLM a eARC s podporou HDMI 2.1 urobí z vášho hrania fantastický zážitok. Režim HGiG vylaďuje HDR pre maximálny hráčsky zážitok.


Zo športového štadióna do vašej obývačky

Máte radi atmosféru na štadióne? S televízorom LG 55NANO903NA o kvalitný športový zážitok neprídete. Technológia Nano Accuracy zaistí presne vykreslené farby z akéhokoľvek uhla. Rýchle a jemné pohyby budú vždy ostré vďaka funkcii Motion Pro, nemusíte sa teda báť, že vám unikne nejaký detail v LG Smart TV 55NANO903NA kvôli rozmazanému obrazu.

Smart TV LG 55NANO903NA s priestorovým zvukom

LG NanoCell televízory dokážu previesť dvojkanálový zvuk na virtuálny zvuk 4.0, čím pri použití až dvoch Bluetooth reproduktorov v Smart TV LG 55NANO903NA dosiahnete priestorový zvuk.

*Aktuálne sú podporované len reproduktory LG. Reproduktory iných značiek nemusia fungovať správne.

Už neprídete o žiadny zápas

Funkcia Športové upozornenie vám podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom. Aj hoci sledujete iný stále program, neuniknú vám žiadne dôležité detaily.

Televízor LG Smart TV 55NANO903NA ako centrum vašej domácnosti

Televízor LG Smart TV 55NANO903NA z radu NanoCell sa perfektne hodí do každého interiéru so svojím ultratenkým rámčekom a minimalistickým vzhľadom. Vďaka inteligentnej technológii LG AI ThinQ vám uľahčí život, môžete teraz pomocou televízora ovládať aj svoje ostatné inteligentné zariadenia v domácnosti. Hlasovému ovládaniu stačí len povedať „Hi, LG“ a jednoducho získate potrebné informácie alebo ovládate vašu inteligentnú domácnosť.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
115 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,7 cm Hotovo!
Výška
78,6 cm Hotovo!
Hĺbka
26,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,05 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
103,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zajímá mě jaký je rozdíl mezi systémy NanoCell a QLED, případně jaký je lepší

Je tahle televize dobrá volba pro next gen konzole typu ps5? Případně jaká televize 55" by byla lepší volba v podobné cenové hladině? Díky

Kterou verzi WebOs tato televize má?

Dobrý den, na LG stránkách jsem našel, že tato televize podporuje nejen HDR 10, ale i HLG a Dolby Vision + Dolby Atmos, jak to tedy je? Děkuji za odpověď. :)

dobrý den podporuje tento tv aj orange tv bez set-top-boxu

Dobrý lze doinstalovat O2tv?

Dobrý den, můžu k této TV připojit nějaký herní ovladač a hrát hry na jejím Android systému? Pokud ano, jak poznám, který bude fungovat? Děkuji za pomoc

Dobry. Chcem sa spytat ci tato TV podporuje satelitne natacanie Diseq 1.2 , Dakujem

Dobrý den prosím ma TV Apple airplay 2?

Dobrý den, tato televize nepodporuje DTS zvukový formát. Pokud mám soundbar LGSN5Y, je nějaká možnost, jak propojit televizi se s tímto soundbarem tak, aby byla DTS zvuková stopa funkční?

12
Diskusia a poradňa k 55" LG 55NANO90
Príslušenstvo pre 55" LG 55NANO90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG 55NANO90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO903NA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG 55NANO903NA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG 55NANO903NA.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií