Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" LG OLED55B7V

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55B7V
5 12 hodnotení
Televízor OLED, 139cm, 4K Ultra HD, Active HDR s Dolby Vision, Pixel Dimming, DCI 95,5%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, WiFi, DLNA , Bluetooth, HbbTV, Miracast, WiDi, web prehliadač, magické spojenie s mobilom, magický ovládač AN-MR650A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA/OTW420, Dolby Atmos/DTS 2.2k 40W, A
Kód:  WK607n84 Produktové číslo:  OLED55B7V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55B7V


Ultratenké vyhotovenie

Televízory LG radu B7 boria všetky mýty. Ich hrúbka je minimálna a zboku sú takmer neviditeľné. Pokiaľ ste milovníkom modernej techniky a špičkového obrazu v podaní OLED displeja, bude tento model ideálnou voľbou pre vás.

Dokonalé farby

Neopakovateľný rozsah kontrastu OLED panelov vám prináša živé odtiene a farby, ktoré na klasickom LED televízore ťažko zbadáte. OLED technológia poskytuje dokonalé farby v celom farebnom rozsahu.

Unikátna technológia stmievania pixelov zaistí zobrazenie dokonalej čierne bez akéhokoľvek úniku svetla a ponúka neobmedzený kontrastný pomer. Preto LG OLED televízory umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a dávajú vyniknúť všetkým dokonalým farbám v ich plnej kráse. Užite si viac ako miliardu žiarivých farieb vytvorených 10-bitovým panelom.

Zážitok ako v kine - priamo u vás doma

Televízory radu B7 sú vôbec prvými televízormi svojho druhu, ktoré podporujú obidva formáty Dolby Vision™ a Dolby Atmos®. Výsledok tejto kombinácie je dokonalý - vynikajúca kvalita obrazu a zvuku vám umožní si v pohodlí domova vychutnať prémiový zážitok.

HDR 4K obraz

Pokročilá technológia Active HDR sa ľahko prispôsobí rôznym formátom HDR. Bola vyvinutá priamo spoločnosťou LG a optimalizuje kvalitu každej scény obsahu HDR, aby ste si mohli vychutnať pôsobivejši a vernejší vizuálny zážitok.

Technológia pokročilého formátovania umožňuje televízoru LG vysielať všetky rozpoznané algoritmy High Dynamic Range ako napr. HLG, HDR10, Dolby Vision a Technicololor. Doprajte si HDR zážitok bez ohľadu na to, akú zábavu máte radi.

 

Televízor B7 s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke, a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Na formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

DOLBY ATMOS® - dokonalý zvuk

Technológia Dolby Atmos® vytvára trojrozmernú zvukovú kulisu, ktorá vás úplne obklopí jedinečným priestorovým zvukom každého objektu.

Dolby Atmos® vtiahne vás aj každého ďalšieho diváka do deja prostredníctvom mimoriadne verného priestorového zvuku, ktorý sa šíri všade okolo vás. Táto technológia predstavuje systém priestorového zvuku, ktorý zabezpečuje pohyb zvuku podľa objektov v obraze. Pri detailnom skúmaní sa vám preto bude zdať, že sa zvuk šíri všetkými smermi - hore, dole, doľava a doprava. V podstate ide o plný priestorový zvuk.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internetu, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby, ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Na dosiahnutie väčšieho komfortu môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,9 cm Hotovo!
Výška
76,4 cm Hotovo!
Hĺbka
25,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Používají všechny LG OLED 2017 stejný panel a chip tzn. že mají všechny stejný obraz mimo řadu A a liší se jen soundbarem, zvukem, ovladačem a designem? Proč je u nás tato TV dražší o 20000Kč tzn. o 1/4 ceny než u severních sousedů i když je TV naprosto totožná?

Dobrý den, je součástí televize také držák na zeď? Děkuji

zdravim, aky drziak na 55" LG OLED55B7V odporucate?

zdravim, aky drziak na 55" LG OLED55B7V odporucate?

Dobrý den,váham mezi touto Tv LG OLED55B7v a SONY Bravia KD-55XE9005 která má také velmi dobré recenze na krásný obraz a hlavne sony doporučují k PS4 PRO což je hlaní duvod proč se tu ptám,o LG B7v A PS4 PRO jsem se nikde nic nedočetl,byl bych vdečný za každou radu,která Tv bude mit hezčí obraz při hraní PS4 PRO?

Odkaz do neznáma

Dobrý den, u této tv je psáno, že “sleva končí za 4 dny”. To znamená že od 1.7. Už nebude stát 39 000 kč, ale bude stát těch původních 79 000 kč? A ještě bych se chtěl zeptat, jak dlouho bude trvat ta akce “třetinka”? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych si tuto TV pořídit především na konzoli Xbox one x a zajímalo by mě, jaký je u této TV input lag? Děkuji

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli zvládá streamovat z NAS, případně jestli nemá problém s titulky, či různými zvukovými stopami. Díky

v čom je rozdiel medzi LG OLED55B7V a LG 55EG9A7V ? ďakujem

123
Diskusia a poradňa k 55" LG OLED55B7V
Príslušenstvo pre 55" LG OLED55B7V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55B7V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55B7V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55B7V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG OLED55B7V.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií