Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" LG OLED55BX

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55BX
4,8 27 hodnotení
Televízor SMART OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100 / 120Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, webOS, VESA 300×200, repro 40W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d14 Produktové číslo:  OLED55BX3LB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55BX


Revolučný LG OLED TV so 4K rozlíšením

Sila samosvietiacich pixelov

So špičkovým televízorom LG OLED55BX si vychutnáte jedinečný zážitok zo sledovania obrazovky vďaka revolučnej technológii LG OLED, ktorá prepája viac ako 100 miliónov samosvietiacich subpixelov. Užite si realistickú kvalitu obrazu so živými farbami a bohatým kontrastom a posuňte televíznu zábavu na novú úroveň.

LG OLED55BX s revolučným procesorom Alpha 7 4K Gen3

LG OLED TV je vybavený inteligentným procesorom Alpha 7 4K tretej generácie, ktorý využíva pokročilé algoritmy s funkciou hlbokého učenia na analýzu a následné vylepšenie obsahu na obrazovke. Jednotlivé úpravy sú optimalizované automaticky s ohľadom na maximálnu kvalitu obrazu a zvuku.

Pohodlnejší život s technológiou LG ThinQ AI


Premeňte televízor LG OLED55BX na centrum inteligentnej domácnosti pomocou technológie ThinQ AI, ktorá umožňuje zadávať príkazy a ovládať vaše inteligentné zariadenia bez potreby diaľkového ovládača. Vďaka podpore asistentov Google Asistant a Amazon Alexa môžete vašu domácnosť ovládať pohodlne jednoduchými hlasovými príkazmi. K dispozícii je tiež podpora streamovacích aplikácií Apple TV, Netflix a LG Channels, vďaka ktorým budete mať všetky obľúbené filmy, seriály,dokumenty a športové prenosy vždy pekne pohromade.


Televízor UHD 4K LG OLED55BX so zvukom a obrazom v profesionálnej kvalite

Vďaka moderným technológiám môžete sledovať filmy v profesionálnej kvalite. Dolby Vision IQ inteligentne upravuje jas obrazovky, farby a kontrast s ohľadom na žáner obsahu a svetelné podmienky v miestnosti. Technológia Dolby Atmos zase zaisťuje pôsobivý zvukový prednes, aby ste si obsah vychutnali na maximum.

Sledujte filmy, ako zamýšľali ich tvorcovia


V režime FILMMAKER MODE procesor automaticky vypína vyhladzovanie pohybu na dosiahnutie úplného efektu kinofilmu. Vďaka tomu môžete na obrazovke televízora LG OLED55BX sledovať obľúbené filmy a ďalší obsah bez straty kreatívneho zámeru tvorcov a povýšiť audiovizuálny zážitok na úroveň digitálneho kina.

4K televízor LG OLED55BX disponuje režimom Eye Comfort

4K televízor LG OLED55BX disponuje certifikovaným displejom s režimom Eye Comfort, ktorý zaistí dokonalé pohodlie pre vaše oči. Televízor LG OLED prekonáva normy stanovené pre modré svetlo, preblikávanie obrazu a vysoko kvalitný obraz, čím menej unavuje vaše oči aj pri dlhodobom sledovaní obrazovky.



LG OLED55BX je kompatibilný s G-SYNC

Hráčov počítačových hier zaiste poteší kompatibilita televízora LG OLED55BX s modernou technológiou NVIDIA G-SYNC.  Herné akcie vďaka tomu budú oveľa ostrejšie a plynulejšie bez nervy trhajúceho oneskorenia a trhania obrazu. Zvoľte si ten najlepší televízor na hranie hier a postavte sa na stranu víťazov.

Plynulejšie hranie vám zaistí víťazstvo

Vyššia rýchlosť snímok, VRR, ALLM a eARC s podporou HDMI 2.1 zaručí perfektné zobrazenie aj rýchleho obsahu vo vyššom rozlíšení a s plynulou, synchronizovanou grafikou. Herné akcie vďaka tomu budú oveľa živšie a prirodzenejšie.

Nezostávajte pozadu za svojimi súpermi

Vychutnajte si nízke oneskorenie na vstupe a ultra rýchlu odozvu 1 ms bez nežiaduceho rozmazania obrazu aj pri maximálnych detailoch. Zásluhou veľmi rýchlych pohybov a reakcií bez oneskorenia získate značnú výhodu nad vašimi protihráčmi.

Ešte pôsobivejšie HDR hranie

Režim HGiG ponúka hernú grafiku, ktorá najlepšie zodpovedá špecifikáciám televízora a jeho výkonu. S LG OLED TV si môžete vyberať zo širokej škály rôznych herných titulov a získať istotu, že ich zobrazenie bude v každom ohľade špičkové.


Televízor 4K Ultra HD LG OLED55BX poskytne úžasné športové zážitky

Televízor 4K Ultra HD LG OLED55BX sa stane skvelým partnerom na sledovanie športových stretnutí vo vynikajúcej 4K kvalite. Samosvietiace pixely technológie OLED TV robia zážitok zo sledovania športu oveľa realistickejší. Ak chcete zažiť úžasnú atmosféru ako na štadióne, stačí pripojiť dva Bluetooth reproduktory a vďaka funkcii Bluetooth Surround vytvoríte efekt priestorového zvuku, ako by ste sa nachádzali priamo v centre diania.

Športové upozornenie

Aj keď sledujete film či iný program, vďaka funkcii Športové upozornenie vám neunikne žiadny dôležitý detail o zápase vášho obľúbeného tímu. Športové upozornenie vám totiž podáva informácie pred zápasom, počas neho aj po ňom.

Detailné zobrazenie pohybu

Televízor LG OLED55BX je vybavený funkciou OLED Motion Pro, ktorá sa postará o detailné vykreslenie obrazu a elimináciu pohybovej neostrosti. Vďaka tomu perfektne uvidíte rýchle aj drobné pohyby hráčov bez najmenšej neostrosti.


Stelesnená elegancia Smart TV LG OLED55BX

Smart TV LG OLED55BX s uhlopriečkou 55" na prvý pohľad zaujme minimalistickým a do detailu premysleným dizajnom s ultra tenkým rámčekom, vďaka ktorému dokonale splynie s okolím a dodá vášmu interiéru luxusnú atmosféru.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
104 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
185 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
104 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
185 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,8 cm Hotovo!
Výška
74,4 cm Hotovo!
Hĺbka
24,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,69 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
55,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vie pokryť zákonná záruka "burn in issue", čiže vypaľovanie? Odpoveď typu - vypaľovanie sa Vám nemôže stať, keď urobíte toto a toto... za dobrú odpoveď nepovažujem, pretože skúsenosti užívateľov sú rôzne. Vďaka za pochopenie a ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, je k TV ovladač magic motion ?

Dobrý den, tv při umístění ve stojanu se jeví, jako nahnuta dozadu, je to tak správně? Děkuji

Je tato tv schopna 100/120 hz pri 4k není uvedeno jestli ano tímpadem nemá smysl kupovat tento jiní model tv 55" LG OLED55CX

Když kupujete televizi jako dárek soundbar?

Dobrý den. Má tato tv LG OLED55BX funkci DLNA? Máte napsáno, že ano, ale jinde je napsáno že ji nemá.

Dobrý den, jaká je obnovovací frekvence tohoto televizoru? Nepodařilo se mi nikde dohledat, děkuji za info.

Dobry den, jaky je rozdil mezi modelem OLED55CX a OLED55BX?

Dobrý den, jak může být vysoký soundbar aby nepřekážel ve výhledu?

Dobrý den, když si např.dnes tv koupim a zaplatím, od kdy mi běží14 denní lhůta na př.vrácení. A kam se to vrací a v jakem stavu.Jde mi o to že když zjistím po týdnu že to není ono, zda je šance tv vrátit a koupit jinou.

123...
Diskusia a poradňa k 55" LG OLED55BX
Príslušenstvo pre 55" LG OLED55BX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55BX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55BX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55BX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG OLED55BX.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií