AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" LG OLED55C22

Zobraziť katalóg
55" LG OLED55C22
4,8 18 hodnotení
Televízor SMART OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×200, repro 40 W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612d13d1 Produktové číslo:  OLED55C22LB Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" LG OLED55C22


Radi by ste si doma užili filmy v rovnakej kvalite ako v kine? Potom by všetky vaše požiadavky mohol spĺňať televízor LG. Doprajte si nezabudnuteľné vizuálne zážitky najmä vďaka technológii OLED a podporovaným formátom HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. Obľúbené filmy a seriály zo služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú skutočnou pastvou pre oči. Potešenie zažijú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a Nvidia G-Sync prinesie uspokojenie aj tým najnáročnejším hráčom. Fantastickému obrazu robí spoločnosť skvelý zvuk v podaní 40W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho dizajn dodáva vskutku elegantné vyhotovenie. Vzhľad televízora dotvára biela farba. Televízor môžete prichytiť na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×200 mm. Diaľkový ovládač nájdete vnútri balenia.

Televízor 55
Televízor 55

Kľúčové prednosti televízora 55" LG OLED55C22

  • Obraz ako na filmovom plátne vám sprostredkuje televízor LG
  • Fantastické obrazové zážitky ponúka technológia OLED a podporované formáty HDR10, HLG a Dolby Vision IQ
  • Milovníci rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Ohromí vás zvuk 40W reproduktorov
  • Vychutnajte si 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke
  • Smart TV LG funguje s využitím najmodernejšieho operačného systému WebOS
  • K dispozícii je rovnako aj HDR
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si vybrané filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV a Amazon Prime Video

Obraz televízora prináša úžasný zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 55" uhlopriečke. Televízor LG je schopný sprostredkovať veľmi podrobný obraz vďaka vysokému počtu pixelov rozmiestnených po celej obrazovke. Označenie 4K znamená štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, a tak sú všetky filmy a programy prenášané na obrazovku s mimoriadnou ostrosťou.

Televízor 55
Televízor 55

OLED na nezabudnuteľný zážitok zo živých a prirodzených farieb

Technológia OLED TV poskytuje fantastický zážitok. OLED displej je charakteristický svojím vysokým kontrastom, širokými pozorovacími uhlami, rýchlou odozvou a živým podaním farieb. Dokáže nezávisle zapínať a vypínať jednotlivé pixely, čo zaisťuje skutočne temné a výrazné čierne odtiene. Displej s technológiou OLED je energeticky šetrný, pretože spotrebováva energiu iba pri aktivácii pixelov.

Podporuje rôzne formáty HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Konkrétne podporuje štandard HDR10, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 upravuje jas obrazu na základe scény s maximálnym jasom. Nadstavbou Dolby Vision je Dolby Vision IQ Vďaka senzoru umiestnenému na televízore táto inteligentná technológia reaguje na svetelné podmienky v okolí a prispôsobuje tomu obraz.

Televízor 55
Televízor 55

Dosiahnite hernú dokonalosť s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú výhodu proti ostatným hráčom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium a nvidia G-Sync bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Využitím technológie VRR budú hry zobrazené s plynulým obrazom a bez trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia sa postará o minimálnu odozvu. Televízor LG pracuje ako monitor s vynikajúcou efektivitou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

Najnovší operačný systém prináša neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS skrýva veľa atraktívnych funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Môžete tak využívať bezdrôtovú technológiu, zrkadlenie či hlasové povely. Navyše môžete zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším nenahraditeľným radcom v televíznom svete. Rýchlo vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia hlavne deti. Ľahko tak objavia napríklad svoju najmilšiu rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Všetky prepojené prístroje budete mať pod kontrolou s jedným inteligentným ovládačom. Stlačením tlačidla sa na obrazovke televízora zobrazí vami vybraná aplikácia.

Televízor 55
Televízor 55

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý dáva používateľom možnosť prispôsobiť si sledovanie televízie a využívať ďalšie online zdroje a funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Istotne si obľúbite ovládanie televízora pomocou gest. Môžete regulovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Televízor vám umožňuje rýchly prístup k webovému prehliadaču. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Inovatívnym prvkom je možnosť prehrávania videa vo formáte 360°. Vďaka ovládaciemu prvku sa budete môcť pohybovať po videu a otáčať ním všetkými smermi. Týmto získate možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by inak zostali neviditeľné.

Perfektný televízor, ktorý uspokojí všetky vaše požiadavky

Umožňuje integráciu s ostatnými inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. Zvuk ako v kinosále zaistia technológie Dolby Atmos, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround. Dolby Atmos prináša reprodukciu 3D priestorového zvuku za použitia väčšieho množstva kanálov. Jeden kanál tak môže prenášať zvuk streľby a iný zase mechaniku zbrane, vďaka tomu bude umiestnenie zvuku v priestore omnoho presnejšie a autentickejšie.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami televízora

OLED televízor LG na vás zapôsobí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ si nestihnete pozrieť svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď sa vám televízne programy prestanú páčiť, pripojte prostredníctvom USB externý disk alebo flash disk a pustite si to, na čo máte náladu. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

75,6 × 122,2 × 23 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

70,3 × 4,51 cm (V × H)

Hmotnosť:

14,4 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
152 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
81 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
152 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Nvidia G-Sync Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,2 cm Hotovo!
Výška
75,6 cm Hotovo!
Hĺbka
23 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,51 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
45 cm Hotovo!
Hmotnosť
14,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
40 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. podporuje tato TV format AVI ? diky

Dobrý den, jde do práce tv nainstalovat aplikace Sledovanitv.cz?

Dobrý den, chtěl bych zopakovat první dotaz: Mohu se zeptat jak se liší lg oled55c22 od lg oled55c21 ? Děkuji mnohokrát za radu. Jiří Knotek

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi LG Oled55C1 a LG Oled55C2. Děkuji za odpověď.

Akej farby je v skutočnosti tento televízor?V parametroch sa udáva čierna,ale na obrázkoch je sivá.

Diskusia a poradňa k 55" LG OLED55C22
Príslušenstvo pre 55" LG OLED55C22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" LG OLED55C22. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" LG OLED55C22. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" LG OLED55C22.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií