Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Orava LT-1410

Zobraziť katalóg
55" Orava LT-1410
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 139cm, 4K Ultra HD, UMR 800 (50Hz), Direct LED, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Netflix, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×400, repro 20W
Kód:  WO455d Produktové číslo:  LT-1410 LED A130C Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Orava LT-1410


Vychutnajte si špičkovú obrazovú kvalitu, ktorú prináša Ultra HD rozlíšenie. Televízor Orava LT-1410 predstavuje veľmi dobrý pomer medzi cenou a kvalitou, a to predovšetkým vďaka svojej bohatej ponuke funkcií, ktorá splní požiadavky nenáročných aj náročných používateľov. Výrobca sa pri tomto modely ďalej sústredil na funkcie ako je pripojenie na internet, podpora DLNA alebo integrácia Netflix. Medzi ďalšie výhody patrí aj možnosť sledovania televízneho vysielania bez set-top boxu, pretože disponuje vstavaným DVB-T2/C/S2 tunerom. Na internet sa môžete pripojiť prostredníctvom siete LAN alebo Wi-Fi, ktorá je v tomto prípade integrovaná.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková obrazová kvalita
  • Podpora DLNA na jednoduché streamovanie multimédií
  • Sledovanie televízneho vysielania bez set-top boxu
  • Široká pripojiteľnosť vďaka množstvu HDMI a USB vstupov
  • Hotelový režim
  • Pripojenie na internet prostredníctvom LAN aj Wi-Fi

Dokonalý obraz

Inovatívna Direct LED technológia podsvieti celú obrazovú plochu, čo vedie k maximálne vernému podaniu farieb. Výrobca sa zameral na dokonalé spracovanie celého obrazového panelu, ktorý ponúka úžasný obraz s perfektným kontrastom, vysokým jasom, ostrým pohybom, nízkou odozvou a sýtymi farbami. Vďaka 4K rozlíšeniu 3 840 × 2 160 obrazových bodov, čo je 4-násobok Full HD, si pri sledovaní televízie vychutnáte každý detail. Jeho podpora je zaistená na prenos videa cez HDMI, USB a pri televíznom vysielaní cez DVB-T2 a DVB-S2.

Bohatá výbava

K dispozícii vám sú hneď štyri HDMI vstupy na pripojenie notebooku, tabletu či PlayStation a trojica USB portov umožní nahrávanie televízneho vysielania alebo pripojenie digitálneho fotoaparátu, USB flash disku alebo iného multimediálneho zariadenia. O prehranie multimédií z USB sa postará vstavaný prehrávač, ktorý podporuje video formáty DivX a Xvid a audio formáty MP3 a WMA. Vaše fotografie a videá si tak môžete prezrieť rovno na veľkej obrazovke bez nutnosti ďalšieho zdĺhavého nastavovania. Nechýba ani staršie SCART rozhranie, vstup pre VGA či slúchadlový výstup.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,9 cm Hotovo!
Výška
77,7 cm Hotovo!
Hĺbka
34,4 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,6 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,5 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
93 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, tablet mi ukazuje aktivujte FALLOW ME TV v nastavení tv. Má to orava 1410 k dispozici? Děkuji

zdravim..da sa niekde v ziline realne pozriet tento tv a trosku sa snim zoznamit?

Dobrý den, mám problém se zapnutím TV Orava LT- LED B130SC. Pouze bliká červená dioda, na dálkové ovládání nereaguje. To je i po výměně baterií. TV jsem odpojil od všech přívodů, vč.napájení na delší dobu, cca 30 min. Po znovuzapojení se tváří naprosto shodně. Dálkové ovládání vysílá, to jsem ověřil.

Dobrý den, má tato televize Bluetooth? A pokud ne, je nějaký rozdíl mezi připojením přes Wifi, přes DLNA a přes Bluetooth? Děkuji za odpověď, s pozdravem David Podškubka

Dobrý den, po přechodu na DBV T2 nám nehrají kanály ČT. Znovu naladit TV jsme zkoušeli a nepomohlo. Můžete mi prosím poradit?

Dobry den, ma televize skutecne rozhrani SCART jak je v parametrech deklarovano? Na fotkach zadni strany neni SCART videt, nerad bych koupil a vracel. Predem diky za odpoved.

Dobrý deň. Mám záujem si zakúpiť váš TV-bola by možnosť v Hlohovci,okolí si ho pozrieť naživo ?. Ďakujem.

Prosím o info, jakou max. kapacitu HD/flash TV načte. Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je možno k TV nasadit o něco nižší podstavec? do obývací stěny se mi vleze max 76cm. Popř. by mě zajímalo, jestli podstavce nabízíte k prodeji? Děkuji a přeji pěkný zbytek dne

dobry den ma prosim vas pripojenie na kartu na kablovu TV:ORAVA LT-1410 dakujem

12
Diskusia a poradňa k 55" Orava LT-1410
Príslušenstvo pre 55" Orava LT-1410 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Orava LT-1410. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Orava LT-1410. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Orava LT-1410. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Orava LT-1410.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií