Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Premium Week Samsung

55" Panasonic TX-55AX900E

Zobraziť katalóg
55" Panasonic TX-55AX900E
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 139cm, 3000Hz BLS IFC PRO, THX certifikácia, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-S2/T2/T/C Twin tuner, 4K 50/60p input, lokálne stmievanie Ultra, 4x HDMI 2.0, 3x USB, LAN , CI +, SCART, slot na SDXC, WiFi, SMART aplikácie, Voice Assistant, My Home Screen, My Stream, webový prehliadač, HbbTV, HEXA-Processing Engine pro5, USB/HDD nahrávanie, energ. trieda C
2 088,84 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WX249s7a Produktové číslo:  TX-55AX900E Stránky výrobcu
55" Panasonic TX-55AX900E 2 088,84 € Rozbalené

55" Panasonic TX-55AX900E

55" Panasonic TX-55AX900E je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Kráľovská TV


Najvyšší model značky Panasonic v sebe zhmotňuje najpokročilejšie technológie v oblasti audiovizuálnych pôžitkov . Zásadný je luxusne servírovaný obraz a celý rad možností, ako to využiť. Rozhodne sa ponúka tuner DVB-S2/T2/T/C s príjmom dvoch staníc naraz (napríklad pre nahrávanie a sledovanie), štvorica HDMI pre najrôznejšie prehrávače, konzoly aj počítače, a nekonečný zástup zábavy na internetových portáloch. Je jedno čomu dáte prednosť, pretože má vysoko výkonný modul Quad Core pro5 na bezchybné spracovanie obrazu - potláča šum, kompenzuje pohyb a odhaľuje detaily na 4K obrazu. V neposlednom rade sa cení ladný dizajn s čistými líniami a minimálnym rámčekom, ktorý bude zdobiť vašu obývačku, aj keď bude televízia odpočívať.

Zobrazovací panel bez kompromisov


Ultra HD panel Ultra Bright je ocenený certifikátom THX, čo je najvyššia méta kvality, akú si možno v pohodlí domácnosti dopriať. Dokáže docieliť mimoriadneho jasu a spolu s digitálnou obnovou pôvodného jasu, ktorý sa stráca pri komprimácii, bude svedkami oveľa živšieho obrazu, než aký zvyčajne LED TV podávajú. Studio Master Colour rozširuje farebný priestor a produkuje obraz v maximálnej zhode s originálom . S technológiou Studio Master Drive vykúzli presne podané farby s dokonale plynulými prechodmi a viditeľné detaily aj v tmavých scénach, pretože dopodrobna optimalizuje jas obrazu. Podsvietenie obrazu Ultra Dimming Ultra má veľký počet zón lokálneho stmievania, a tak sa nestratia ani najmenšie nuansy - tmavé oblasti si zachovajú temnú čiernu aj v jasných scenériách.

Váš oddychový svet


Upravte si prostredie televízie presne podľa svojho vkusu. Domovskú obrazovku doladíte obľúbenými aplikáciami, správami, počasím - skrátka získate ľahko a rýchlo prístup k požadovanému obsahu. Zabudovaná webkamera slúži nielen na videohovory, ale aj na rozpoznanie tvárí jednotlivých užívateľov, aby vám TV mohla vyjsť v ústrety individuálne . Televízor vám tiež skrze My Stream odporučí prostredníctvom intuitívneho rozhrania televízne relácie, seriály a filmy, takže sa nikdy nebudete nudiť. Aby bolo užívanie všetkých chytrých funkcií intuitívne, je dodávaný diaľkový ovládač s touchpadom alebo mu rovno povedzte, čo požadujete. Vlastne u televízie ani sedieť nemusíte. TV Anywhere prenesie TV vysielanie alebo nahrané programy na displej vášho smartphonu či tabletu.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
54,72" (139 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
54,72" (139 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,8 cm Hotovo!
Výška
74 cm Hotovo!
Hĺbka
28,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
74,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
40 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 55" Panasonic TX-55AX900E
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií