AD homeoffice Aplikace

55" Panasonic TX-55GZ950E

Zobraziť katalóg
55" Panasonic TX-55GZ950E
4,8 10 hodnotení
Televízor SMART OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10+, Dolby Vision, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Voyo, párovanie s mobilným zariadením, My Home Screen 4.0, VESA 400×300 mm, repro 50W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WX244o1g Produktové číslo:  TX-55GZ950E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Panasonic TX-55GZ950E


Pre chvíle oddychu si môžete dopriať TV s perfektným obrazom a množstvom smart funkcií. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 55"spolu s rozlíšením 4K Ultra HD je ideálna pre plnohodnotné sledovanie filmov i televízie. Dokonalé rozlíšenie 4K ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému full HD. Výrobcom použitá technológia OLED vďaka extrémne žiarivým zobrazovacím bunkám istí maximálny pozorovací uhol po celej ploche obrazovky. Jej výraznou prednosťou je navyše dokonalé vykreslenie čiernej farby, teda skvelý kontrast.

Kľúčové funkcie televízora 55" Panasonic TX-55GZ950E

  • Luxusné 4K rozlíšenie pre perfektné detaily
  • Technológia OLED dáva obrazu jedinečný kontrast
  • Dynamický rozsah HDR zaručí nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Hodnota obnovovacej frekvencia 50 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Hodnota snímkovej frekvencie 50 Hz zaručuje plnohodnotný, plynulý obraz, čo oceníte hlavne pri sledovaní športu
  • Obrazovka poskytuje uhlopriečku celkom 55"
  • Štandard uchytenia VESA s vyrezanými závitmi vo vzájomnej vzdialenosti 400 × 300 mm pre zachytenie na stenu

Výnimočne detailný obraz televízora Panasonic

Pri dobrých filmoch stojí za to vyťažiť z kvality obrazu maximum. 55" Panasonic TX-55GZ950E s prvotriednym rozlíšením nadchne všetkým, čo vie. Prídomok 4K znamená televízor s celkom štvornásobným počtom takzvaných obrazových bodov, než má bežný Full HD televízor. Obraz je teda zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a práve vďaka tomu ponúka detaily na veľmi vysokej úrovni. Ani pri priblížení k obrazovke neutrpí žiadnu stratu kvality, za každých okolností zostáva ostrý. Vysokú jemnosť obrazu si môžete vychutnať pri veľkom množstve kvalitnej produkcie, najmä pri filmoch z Blu-ray diskov. Seriály a filmy natočené v nízkom rozlíšení vie televízor spracovať dopočítáním a tým obraz vylepší. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj rýchly chod pridaných aplikácií, tieto televízory totiž dostávajú do vienka výkonný hardvér.

Dokonalá čierna s OLED technológiou

Ku skvelej kvalite obrazu dopomáha technológia OLED, pri ktorej zvláda každý z jednotlivých obrazových bodov premeniť svoju farbu. Výsledkom je výborný kontrast a najmä možnosť body úplne vypínať a zobraziť tak dokonalú čiernu, zatiaľ čo si iné technológie musia pomáhať zobrazením tmavo sivej. Tieto OLED obrazovky zaujmú aj živým podaním farieb. Nemohol by chýbať HDR, vysoký dynamický rozsah. Jeho doménou je zabezpečenie prirodzeného kontrastu a jasu, bráni napríklad zatmaveniu niektorých plôch kvôli nasvieteniu záberu a scéna má lepšie prekreslené farby a odtiene. Výborná obnovovacia frekvencia 50 Hz značí, ako rýchlo televízor prekresľuje obraz a hodí sa pri akčných či športových scénach, ktoré zobrazí patrične plynulé.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Voyo, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,5 cm Hotovo!
Výška
77,4 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
22 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tato TV nema HDMI 2.1!!! Tak to neuvadejte, protoze to je podststny rozdil proti HDMI 2.0!

Prosím Vás má TV podporu HbbTV2 ?

Dobry den, resim, zda ma smysl prechazet z plazmy Panasonic Viera, moc nepouzivane, na OLED ci QLED televizi, nebo to vyresit jen set-top-boxem. Potreboval bych take vyresit chybejici LAN vstup pro propojeni s domaci siti a NAS. Co byste mi doporucil ? Diky

Dobrý den, má televize fastscan Skylinku? popřípadě Skylink live aplikaci. děkuji Mirek

Dobrý den, je možné přehrát DTS formát z USB média propojením optického audio výstupu TV se vstupem na soundbaru, který to umožňuje? Děkuji. Pavel N.

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda tato televize podporuje audio popis (audio description). Děkuji a přeji příjemný den.

Lze na tuto televizi nainstalovat/podporuje aplikaci O2TV

prosim vas, ake rozmery ma balenie? (krabica) Diky

Dobrý den, má tato TV aplikaci "kuki tv" nebo nějakou jinou aplikaci od poskytovatele TV kanálů? Případně, lze si nějakou takovou aplikaci stáhnout-doinstalovat? Děkuji

Dobrý den, TV spolupracuje s PC/NTB pomocí domácí skupiny - to funguje jakžtakž ve WIn7, ale ve Win10 Microsoft zcela bez udání důvodů domácí skupinu odstranil. V NTB mám povoleno streamování do TV (povolení na konkrétní zařízené), z NTB se video/foto zaslané na dané zařízení přehraje, z TV se lze dostat ke všem videím/fotkám, ale nelze vybrat menu "složka" - v takovém případě oznámí TV chybu v připojení k domácí skupině. Protože ve Win 10 domácí skupina již není, tak by to chtělo nějakou reakci výrobce například úpravou FW. Nebo pokud znáte jiné řešení, tak sem s ní prosím. Vybírat obsah k přehrání po složkách je pohodlné, možnost přehrát vše, co je v NTB je děs, protože než najdu to, co chci, tak je ráno....

123
Diskusia a poradňa k 55" Panasonic TX-55GZ950E
Príslušenstvo pre 55" Panasonic TX-55GZ950E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Panasonic TX-55GZ950E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-55GZ950E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-55GZ950E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Panasonic TX-55GZ950E.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií