Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Philips 55PFL8008S

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PFL8008S
4,5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor 3D SMART LED, 1400Hz, Ambilight XL 3, 16:9, Pixel Precise HD, úhlopříčka 140cm, 350Cd/m2, FullHD 1920x1080p, 2x 5W+10W RMS, HD DVB-T/T2/C/S2, 4x HDMI, 3x USB (nahrávání, timeshift), VGA, LAN, DLNA, SCART, HbbTV, Micro Dimming Pro, Dual Play + 2x 3D brýle, dálkové ovládání s klávesnicí a senzorem pohybu, energ. třída A+
2 399 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WC382c2 Produktové číslo:  55PFL8008S/12 Stránky výrobcu

55" Philips 55PFL8008S

55" Philips 55PFL8008S je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Televízor radu 8 prináša bezkonkurenčnú detaily zobrazenie vo vydarenom, mimoriadne tenkom rámčeku z nerezovej ocele! V tom je navyše pripravená exkluzívna technológia Ambilight Spectra XL 3. Táto patentovaná technológia opticky zväčšuje obrazovku premietaním svetla z troch strán zadnej časti televízora na stenu za televízorom. Funkcia Ambilight automaticky upravuje farby, aby zodpovedali televíznemu obrazu, čím pre vás vytvorí skvelé osvietenie pre menšie únavu očí, pohodlnejšie sledovanie a najmä dojem ďaleko väčšej plochy. Vďaka funkcii prispôsobenia farby steny, je farba svetla dokonalá bez ohľadu na farbu steny.

Aktívne 3D a vysokorýchlostné zobrazenie vytvára neuveriteľnú hĺbku, kontrast a realistický, bezkonkurenčný vizuálny zážitok 3D. Vďaka možnosti nastavenia hĺbky 3D si ľahko nastavíte takú úroveň 3D efektov, ktorá vám bude vyhovovať. Obsah vo 2D môžete previesť na bezchybný obraz v 3D. U 2D hier pre dvoch hráčov je štandardne obrazovka rozdelená na dve časti. Avšak vďaka 3D okuliarom a vymoženosti 3D Max vám televízor umožní úžasný zážitok z hranie vo dvoch na celej obrazovke. Jediným stlačením tlačidla vám technológie 3D dovolí, užiť si spoločné 2D hranie na celej obrazovke.

Ďalej je tu sofistikovaná technológia Perfect Pixel HD pre mimoriadnu čistotu obrazu, ktorá každý pixel upravuje, aby sa lepšie hodil k susediacim pixelom. Výsledkom je jedinečná kombinácia prirodzených detailov, živých farieb a dokonalého kontrastu. Perfect Motion Rate na frekvencii 1400 Hz bola vyvinutá pre presné, plynulé a prirodzené zobrazenie pohybu. Vďaka tomu vás naplno vtiahne do fantastického sveta 3D, ktoré si vychutnáte vo všetkých scénach.

Bezdrôtové pripojenie WiFi vám umožní televíziu rýchlo pripojiť k internetu, a tým získať celý svet online obsahu. Funkcie Smart TV uľahčujú sledovanie všetkého multimediálneho obsahu. Služba Net TV vám umožní požičiavanie filmov, sledovanie pomocou funkcie Catch-up TV a interakciu so sociálnymi médiami. So službou Skype v televízore môžete uskutočňovať hlasové hovory a videohovory z obývacej izby tvárou v tvár. Dvojjadrový procesor zaistí vždy rýchle funkcie Smart TV a poradí si s viacerými úlohami naraz. Surfujte po internete, sledujte televíziu a volajte cez Skype zároveň!

Komfortné ovládanie prinesie ovládač s klávesnicou pre jednoduché písanie textu. Klávesnicu má na spodnej strane a spolu s gyroskopom presne spozná, ktorú stranu chcete zrovna používať. Pri písaní tak nehrozí prepína kanálov apod Televízor možno tiež ovládať vďaka aplikáciu MyRemote cez chytré telefóny či tablety. Ak chcete ovládať všetko čo najľahšie a najpohodlnejšie, stačí pripojiť bezdrôtovú klávesnicu. S MyRemote možno preniesť program z televízora na zariadení Apple iPad a pokračovať v sledovaní. Môžete preniesť tiež fotky, videá a hudbu z chytrého zariadení na veľkú obrazovku. Funkcie WiFi Miracast má za úlohu zrkadliť displej vašich zariadení a zobraziť ho na veľkej obrazovke.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Aplikácie
Facebook Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,5 cm Hotovo!
Výška
78,5 cm Hotovo!
Hĺbka
28 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,25 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

My TV Philips 55pfl8008s have sound but no picture. When I switch to the TV have logo philips word after 2second screen blank with sound and pic but no backlight use torchlight shine the screen can saw some shadow picture at screen with out backlight. Can share experience Pls what kind of issue make the TV become like this? I am Frastuated with my TV now

Príslušenstvo pre 55" Philips 55PFL8008S
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií