Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Philips 55PUS6501

Zobraziť katalóg
55" Philips 55PUS6501
5 5 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 1800 PPI, Ambilight 2, uhlopriečka 139 cm, Pixel Precise Ultra HD, HDR, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-T2/S2/C, H.265 HEVC, 4x HDMI, 3x USB, Quad Core, WiFi, Micro Dimming Pro, reproduktory 20 W, energ. trieda A
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WC388s8 Produktové číslo:  55PUS6501/12 Stránky výrobcu

55" Philips 55PUS6501

55" Philips 55PUS6501 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
vypnuté
Philips 55PUS6501

Obchod Google Play

Obchod Google Play ponúka širokú ponuku vysokokvalitných hier pre každý vek. Sú optimalizované na použitie na televízore a vyzerajú rovnako skvele, ako sa hrajú. A nie je potrebné zapĺňať doma priestor ďalšou hernou konzolou, vďaka univerzálnemu hernému ovládaču USB budete ľahko navigovať aj hrať.

vypnuté
Philips 55PUS6501

Užívajte si živý obraz

Krása televízora 4K Ultra HD spočíva v tom, že si vychutnáte každý detail. Technológia Philips Pixel Precise Ultra HD prevádza akýkoľvek obraz vstupu na vašej obrazovke na úchvatné rozlíšenie UHD. Užite si plynulý a zároveň ostrý pohyb obrazu a výnimočný kontrast.

vypnuté
Philips 55PUS6501

DTS Premium Sound

Funkcia DTS Premium Suite je navrhnutá tak, aby spotrebitelia zažili to, čo očakávajú od špičkového spracovania zvuku: skutočne pohlcujúci priestorový zvuk, bohaté basy a krištáľovo čisté dialógy, ktoré sú aj pri najvyššej hlasitosti bez odchýlok, orezania alebo iného skreslenia.

vypnuté
Philips 55PUS6501

Podsvietenie Ambilight

Vďaka jedinečnej technológii Ambilight spoločnosti Philips je obrazovka oveľa širšia - a zážitok zo sledovania oveľa hlbší. Extra široká žiara svieti z dvoch strán televíznej obrazovky na okolité steny. Farba, živosť a vzrušenie prekračujú hranice obrazovky a zaplnia vašu obývaciu izbu úchvatným a intenzívnym diváckym zážitkom.

vypnuté
Philips 55PUS6501

Integrovaný systém Android

Štvorjadrový procesor Philips spoločne s výkonom systému Android prinášajú vzrušujúci zážitok z hry. Systém Android vám na vašom televízore umožní navigovať, spúšťať aplikácie a prehrávať videá spôsobom, ktorý je mimoriadne rýchly, mimoriadne intuitívny a mimoriadne zábavný.

vypnuté
Philips 55PUS6501

Kvalitné hry pre všetky generácie

Pri hraní hier na cloude si môžete užiť obrovský online katalóg kvalitných hier pre všetky generácie, chute a úrovne hráčov. Jednoducho si vyberte hru a zahrajte si ju na televízore!


Kľúčové vlastnosti

  • Inteligentný televízor s vyváženou funkčnou výbavou
  • 4 bilióny farieb namiesto bežných 16 miliónov
  • Ostrý obraz s vykreslením jemných detailov (4K Ultra HD)
  • Pokročilý prevod obrazu v menšom rozlíšení do Ultra HD
  • Plynulé vykreslenie pohybu (Perfect Natural Motion)
  • Rozšírenie zmyslového zážitku 2-strannou funkciou Ambilight
  • Android zaistí intuitívne, používateľsky prispôsobiteľné prostredie
  • Zásoba obsahu na Google Play + štvorjadrový výkon aj na hry
  • Ovládač s klávesnicou na rýchle písanie
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Ambilight, Prehrávanie z USB, Základný hotelový režim, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,9 cm Hotovo!
Výška
77,3 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
17,4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Může te mě prosím napsati obchodní název, nebo číslo k led pásce na osvětlení obrazovky , pro tv Philips 43PUS6551/12

Dobrý den k televizí koupil jsem sluchátka Sony s Bluetooth Problém je v tým že TV vůbec ho ne vidí Jinak sluchátka fungují s notebookem a mobilem

Dobrý den. Mám problém se zakoupeným televizorem, že veškeré zobrazené informace ohledně běžících programů jsou bez diakritiky, resp. české znaky jsou úplně rozsypané a text je tak těžko čitelný. Samozřejmě jsem zkoušel aktualizovat software a v místním nastavení nastavil český jazyk na všechno možné (nabídky TV, menu atd..). Také jsem zkoušel přijímat informace o TV programech přes internet a ne z vysílání. Nic nepomohlo... Děkuji

Dobrý den, vidím, že v porovnání s nižším modelem 55PUS6401 není uvedeno VESA uchycení. Znamená to, že není možné TV uchytit na zeď? Pokud uchytit lze, doporučíte mi prosím vhodný držák? Díky moc. Zdraví Tomáš

Dobrý den, moc rád bych přesně zjistil, jaký je rozdíl mezi tímto modelem 55PUS6501 a modelem 55PUS6551, který je podstatně dražší? Vím o stojánku a podle popisu nemá 6551 HDR, což mi ale zase přímo z Philipsu napsali obráceně a na můj další dotaz byl odeslán e-mail, že jsou technicky zcela totožné. Vybírám TV v této cenové kategorii k Xbox One a chtěl bych možná co nejlepší, ale zbytečně nepřiplatit za "horší". Děkuji, Lukáš

Jaká je, prosím, obnovovací frekvence u TV 55" Philips55PUS6501? Děkuji předem za vyrozumění. Eva Johnson

Príslušenstvo pre 55" Philips 55PUS6501
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií