AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

55" Samsung RH55E

Zobraziť katalóg
55" Samsung RH55E
Veľkoformátový displej uhlopriečka 138cm, FullHD 1920x1080, 10000: 1, 8ms, 3x HDMI, D-Sub, USB, Stereo Mini Jack, LAN, WiFi, Bluetooth, PIP, repro 2x 10W, zámok kláves, VESA
Kód:  WH701l Produktové číslo:  LH55RHEELGW/EN Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung RH55E

Všestranný displej, ktorý pomáha podnikom a firmám osloviť zákazníkov zobrazovaním propagačného obsahu. Ponúknite zákazníkom svoje produkty, živé televízne vysielanie alebo ich ohromte obojím. Dômyselná integrácia funkcií ešte viac rozširuje kreatívne možnosti, pretože umožňuje prezentácie ako na výšku tak aj na šírku. Umiestnenie a orientáciu si zvolíte podľa typu interiéru a obsahu. Okrem flexibility, nízkej údržby a cenovej výhodnosti je perfektnou variantou do malých obchodov, kde sú majitelia obmedzení priestorom a rozpočtom.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoľahlivý displej pre vaše podnikanie
  • Zobrazenie jedinečného a flexibilného obsahu
  • Full HD rozlíšenie a široké pozorovacie uhly až 178°
  • Efektívne oslovenie zákazníkov
  • Jednoduchá inštalácia bez pomoci odborníkov
  • Určené pre prevádzku 16/7
  • Pripojenie cez WiFi či LAN
  • Zabudované reproduktory

Očarte svojich zákazníkov

Vydávať tlačené propagačné materiály, aby zodpovedali najnovšej ponuke je nákladné a zdĺhavé. Preto ponúka Samsung jednoduchý a bezplatný softvér na tvorbu propagačných materiálov. S programom MagicInfo Express Content Creator 1.0 si vyrobíte, upravíte a odošlete atraktívny obsah behom pár minút. V užívateľsky prívetivom prostredí máte na výber z 200 prednastavených šablón, ktoré sú rozdelené podľa odvetví. Výhodou je kompatibilita s PC, tablety alebo smartphony a úprava obsahu v reálnom čase z ľubovoľného miesta.

Jednoduchá inštalácia a obsluha

Displej je vybavený radom funkcií, ktoré zaisťujú bezproblémovú inštaláciu a zdieľanie obsahu práve pre majiteľov malých obchodov. Obsahom balenia je stojan a držiak na stenu vyhovujúci štandardu VESA. Nie je tak potreba špecializovaného pracovníka pre inštaláciu zariadení a ťahanie kabeláže. Zaujmite svojich zákazníkov a vaše podnikanie pôjde nahor.

Spoľahlivosť pre vaše podnikanie

Vynikajúce zobrazenie obrazu a špičkový zvuk zaistí všetky vaše potreby. Kombinované zdieľanie reklamy a televízie bude zákazníkov nielen baviť, ale aj informovať. Oproti spotrebiteľským obrazovkám, ktoré sa po dlhých hodinách prevádzky začnú prehrievať a strácať kvalitu, ponúka Samsung až dvojnásobnú životnosť, čo je významný pokrok v tomto odvetví. To zaistí, že nikdy nebudete z vaším podnikaním zaostávať. Dlhodobý výkon a skvelá trojročná záruka garantujú dlhšiu podporu oproti spotrebiteľským obrazovkám.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Prevádzkový čas

Prevádzkový čas
16 h/deň Hotovo!

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, na fotce tohoto displeje vidim vpravo dole nejaky maly presahujici kus, o co se jedna, jinymi slovy je to tam na pevno? Mate tento model v Praze v showroomu?

Diskusia a poradňa k 55" Samsung RH55E
Príslušenstvo pre 55" Samsung RH55E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung RH55E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung RH55E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung RH55E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung RH55E.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií