Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" Samsung QE55Q60

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q60
4,8 61 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3000 (100Hz), HDR10+, HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, O2 TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200 mm, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WR181d1 Produktové číslo:  QE55Q60RATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q60


Nechajte sa pohltiť miliardou farebných odtieňov


Neskutočné farby

Sledujte obraz s odtieňmi skutočného sveta na televízore Samsung QE55Q60 SMART QLED so zobrazovacou technológiou Quantum Dot. Prináša vám 100 % objem farieb, vďaka ktorému zobrazí presné a realistické farebné tóny v tmavých scénach, ale aj v tých najsvetlejších.



Ohromujúca technológia HDR

Mimoriadne realistický zážitok so sledovania Samsungu QE55Q60 SMART QLED je zaručený ešte vyšším dynamickým rozsahom obrazu. Ten zabezpečuje sofistikovaná technológia Quantum HDR 4X. Pri sledovaní obľúbených filmov vás tak čakajú vyvážený jas a neuveriteľne hlboký kontrast. Nič preto nezostane skryté vo svetlách či tieňoch. Na obrazovke teda uvidíte všetky detaily v plnej kráse.



Pokročilý herný displej 

Už žiadny trhaný obraz vo videohrách. Čaká na vás len hladká jazda tou najvyššou rýchlosťou. Nový Samsung QE55Q60 SMART QLED podporuje technológiu FreeSync (VRR) a skracuje dobu odozvy, takže aj šialená herná akcia sa vykresľuje na obrazovke bez nežiaducich deformácií. Dynamic Black Equalizer sa postará o dobrú viditeľnosť v tmavých častiach obrazovky, takže uvidíte aj súpera ukrytého v tieni. Vďaka analýze každej hry Samsung QE55Q60 navyše optimalizuje nastavenia obrazu a zvuku. To všetko zabezpečuje režim Auto Game Mode, ktorý je kompatibilný s konzolami Xbox, PS4 a Nintendo Switch aj s aplikáciou Steam Link.



Upscaling s umelou inteligenciou

Srdcom televízora Samsung QE55Q60 SMART QLED je procesor Quantum 4K, ktorého vynikajúci výkon oceníte pri sledovaní všetkých vašich obľúbených filmov a seriálov. Dokáže totiž nielen automaticky upravovať nastavenia zvuku a jasu obrazovky podľa okolitých podmienok, ale predovšetkým si vás získa technológiou AI Upscaling. Vďaka strojovému učeniu a umelej inteligencii sa snímky s nízkym rozlíšením posunú takmer na úroveň 4K. Dopočíta detaily, eliminuje šum a vdýchne nový život aj starším videám.



Pohľad, ktorý nepozná hranice

Nenechajte sa  pri pohľade na QE55Q60 SMART QLED spoločnosti Samsung ničím rušiť. Sústreďte sa skutočne len na jeho pôsobivé zobrazovanie vášho obľúbeného obsahu. Nechať sa naplno vtiahnuť do deja vám umožní minimalistický dizajn televízora Samsung. Jeho obrazovka je totiž chránená len naozaj veľmi tenkým rámikom.



Neviditeľný televízor

Nový Samsung QE55Q60 SMART QLED dokáže zmeniť vašu obývačku nielen na luxusnú kinosálu, ale zároveň dokonale splynie s okolím. Režim Ambient totiž z vypnutej obrazovky vytvára priestor na prezentáciu fotografií a dizajnérskych dekorácií alebo ju jednoducho prispôsobí farbe okolitej steny. Čierny obdĺžnik je už minulosťou. Nahrádza sa inteligentným a moderným displejom, ktorý je schopný zobraziť nielen vkusné vizuálne prvky, ale aj praktické informácie ako dátum a čas.



Obrazovka plná možností 

S diaľkovým ovládaním One Remote ovládate oveľa viac ako len klasický televízor. S funkciou Smart Hub budete môcť otvoriť dvere do sveta zábavy online, streamingových služieb a interaktívneho obsahu. Vďaka aplikácii SmartThings môžete navyše ovládať celú vašu inteligentnú domácnosť. Od robotického vysávača až po zapnutie alebo vypnutie svetiel.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2019 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,72 cm Hotovo!
Výška
79,09 cm Hotovo!
Hĺbka
26,39 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,35 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,87 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
97,35 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den jde tato televize připevnit i na zeď ? a ještě kdyžtak kolik váží prosím díky za vás drahocenej čas :)

Dobrý den, má televize připojení One Invisible Connection?

Dobry den je to česka oficialni distribuce Samsung?

Jde ještě nějak ambient mode načasovat? Je aplikace pro nej také pro iphone? Děkuji

Dobrý den. Budou k této TV funkční libovolná BT sluchátka? Popř. Jak je vybrat nebo jaké parametry by měla sluchátka mít pro plnou funkčnost s TV přes bluetooth? Děkuji

Dobrý den, tato TV ma rozhraní USB 2.0? Nebo i 3.0? Díky

Jak řeší tento model filmy s 6.1 zvukem? Má to nějaký směšovač nebo si s tím neumí poradit? Děkuji

Dobrý den, podporuje tato TV 10bit barevné zobrazení?

Dobrý den chtěl bych se zeptat z jaké dálky se může koukat na tv

Dobry den podporuje tato TV miracast alebo nieco podobne?

123...
Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q60
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q60. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q60.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií