Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Samsung QE55Q700T

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q700T
5 2 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, Ultra HD 8K, PQI 3700 (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen OS, VESA 200×200, repro 60W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179k82 Produktové číslo:  QE55Q700TATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q700T



Budúcnosť televízneho sledovania v 8K rozlíšení


Samsung QE55Q700T ponúkne 33 miliónov pixelov v špičkovom 8K rozlíšení

Superjemné detaily, obraz ostrý ako britva, explózia živých farieb a hĺbka vizuálu, ktorá vás ohromí. Pôsobivé 8K rozlíšenie totiž ponúka až 16× detailnejší obraz v porovnaní s Full HD. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 8K v spolupráci s technológiou 8K AI Upscaling. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber zdokonaľuje do jedinečného 8K vyhotovenia. A funkcia adaptívneho obrazu dokonca prispôsobí jas na obrazovke okolitému svetlu. Vďaka tomu všetkému patria televízory Samsung QE55Q700T prakticky medzi najlepšie na svete.



Dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film, alebo hranie hier sa určite nezaobíde bez kvalitného zvuku. QLED televízor Samsung QE55Q700T je vybavený funkciou zvuku sledujúceho pohyb (OTS+), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.



Dokonalý kontrast v každom uhle na TV Samsung QE55Q700T

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa u inteligentného televízora Samsung QE55Q700T stará technológia Priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby. A vďaka mimoriadne širokému pozorovaciemu uhlu bude skutočne jedno, či sledujete televízor Samsung QE55Q700T pri varení z kuchyne, alebo sedíte priamo pred ním – obraz bude vždy perfektný.


Televízor Samsung QE55Q700T vám umožní vzdialený prístup

Ak pracujete z domu, môžete využiť obrazovku televízora na zefektívnenie vašej práce. Na televíznu obrazovku je totiž možné zrkadliť displej z vášho počítača. Vy sa tak budete môcť pohodlne usadiť pred inteligentný televízor Samsung QW55Q700T a bez problémov pracovať.


Zrkadlite obsah zo svojho inteligentného zariadenia

Zaujalo vás vo vašom telefóne nejaké video, či seriál a chcete si ho pustiť na veľkej obrazovke? S pomocou Tap View stačí kliknúť a okamžite zobrazíte obsah z vášho smartfónu na obrazovke televízora Samsung QE55Q700T.

Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Teraz vám bude stačiť len jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo ovládať televízny obsah, set-top box, hernú konzolu, alebo lokálne aplikácie.

Obsah zo smartfónu na TV

Vďaka praktickej funkcii Multi View si môžete obrazovku QLED televízora Samsung QE55Q700T rozdeliť na dve prehľadné okná, v ktorých je možné súčasne sledovať vašu obľúbenú reláciu a zároveň prezerať dôležité správy z vášho smartfónu.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtačkou u susedov, krikom z ulice, alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatického zosilnenia hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní TV Samsung QE55Q700T zreteľne počuli každé slovo. Zosilní totiž hlasovú zložku v scénach, v ktorých prebiehajú dialógy.

Využívajte hlasového asistenta Bixby

S televízorom Samsung QE55Q700T je možné komunikovať aj prostredníctvom hlasového asistenta Bixby.* Ľahko sa tak dostanete k svojmu obľúbenému obsahu, získate odpovede na vaše otázky, či budete môcť ovládať televízor Samsung QE55Q700T a ďalšie pripojené zariadenia.

*Spoločnosť Samsung môže kedykoľvek a podľa vlastného uváženia, alebo bez upozornenia zmeniť služby, alebo pozastaviť, alebo ukončiť poskytovanie služieb a akejkoľvek ich súčasti. Hlasové ovládanie Bixby rozpozná angličtinu (US/UK), francúzštinu, španielčinu, nemčinu, taliančinu, čínštinu a kórejčinu

100 % objem farieb vďaka Quantum Dot

Televízor Samsung QE55Q700T využíva technológiu Quantum Dot, ktorá poskytne 100 % objemu farieb, čím pri využití podsvietenia vzniknú dych vyrážajúce farby, ktoré sú úplne vierohodné aj pri rôznych úrovniach jasu.


Od nádherne sýtych farieb až po hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Quantum HDR 1000. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu QLED televízora Samsung QE55Q700T, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých odtieňov. Technológia Quantum Dot so 100 % objemom farieb prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte pri každej úrovni jasu.



V prípade Samsung QE55Q700T hrá minimalizmus hlavnú úlohu

Nechajte sa očariť nekonečnou obrazovkou QLED televízora Samsung QE55Q700T, lemovanou mimoriadne tenkými rámikmi, ktoré nebudú nijako rušiť vašu pozornosť. Jediné čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.




  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
187 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
190 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
187 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
190 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
7680 × 4320 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Telly, Apple TV, Steam Link Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,86 cm Hotovo!
Výška
84,6 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,76 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,46 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
21,9 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Prosím je tato TV schopna nahradit duální monitor a tedy zobrazovat vyšší rozlišení než iMac? Zvažuji mezi tímto modelem a 55" Samsung QE55Q60T, tedy zda je rozlišení při zrcadlení u iMac vyšší či na stejné úrovni jako u 4K . Děkuji.

Dobrý den Mě by spíš zajímalo kolik bere aktuální příkon ... Píšete : 190 kWh/1000h Ale mě zajímá kolik si veme v danou chvíli...Mě třeba stará televize bere cca 115 W .....

dobry den, ma tato televize take obe box, respektive minimalizaci kabelu k televizi? dekuji.

jaký Ci modul Ir.Deto je nutné použít pro dekódování Sky Link programů ze satelitu, aby byl kompatibilní s televizí. Předpokládám, že Alza prodává CI

Dobrý den, prosím jak se liší typ SAMSUNG QLED 8K 55Q700T (2020) od 55" Samsung QE55Q700T? Je tam nějaký rozdíl v dostupnosti aplikací?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik to má Hz. Děkuji

Pokud mel nekdo moznost zkusit, jake vyzaruje teplo dopredu? Ty vyssi modely topily jako opravdove topeni. Tento ma mit horsi podsviceni, tak me zajima, jestli je na tom lepe. Diky

Dobrý den, rád bych se vyptal na podporu a funkcionality Amazon Alexa. V popisku je zmínka, ale pak je všude již detailněji popisován na Bixby. Jde prosím o plnohodnotnou Alexu? Jaké úkony s televizí umožňuje? Předpokládám, že funkce je aktivní jen při zapnuté TV. V tuto chvílí používáme k televizi sounbard Sonos Beam s integrovanou Alexou. Plánuji tento soudbar využít i pro tuto televizi. Nebudou se potem nějak obě Alexy bít? Děkuji

Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q700T
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q700T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q700T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q700T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q700T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q700T.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií