Premium Week Samsung

55" Samsung QE55Q77A

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q77A
4,8 4 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, Tizen, VESA 200×200, repro 20W, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WR178n52 Produktové číslo:  QE55Q77AATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q77A


Televízor 55

Pre ten správny pôžitok z filmov alebo športových prenosov si doprajte televízor 55" Samsung QE55Q77A s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Plnohodnotná uhlopriečka 55 " dohromady s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci do obývacích izieb pravých filmových nadšencov. Rozlíšenie UHD TV vďaka ôsmim miliónom pixelov na obrazovke ponúka dokonalý vizuálny zážitok. Technológia QLED, vynájdená spoločnosťou Samsung, za pomoci svetelnej diódy Quantum Dot sľubuje obdivuhodne živé farby až do rohov obrazovky. Obraz je preto pri tejto technológii podaný úplne verne. Smart TV vám otvára možnosť obohatiť rozhranie televízora radom šikovných aplikácií.

Kľúčové výhody TV 55" Samsung QE55Q77A

  • TV Samsung ponúkne uhlopriečku 55"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Unikátne QLED stojí za výnimočne vernými farbami
  • Dynamický rozsah HDR je prísľubom pre bezkonkurenčnú dynamiku a prirodzenejšie podanie
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, na ktorý plošne prechádzajú všetky pozemné vysielania
  • Hodnota snímkovej frekvencie 100 / 120 Hz sľubujúca naozaj plynulý obraz, čo oceníte najmä pri športe či akčných scénach
  • Červené tlačidlo ponúka možnosti na čítanie napr. programu televíznych staníc, videotéky, hranie zábavných hier
  • Schopnosť ovládania hlasom vás zbavuje nutnosti nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Gaming režim eliminuje oneskorené vykreslenie obrazu pri hraní, a tak máte nepretržitý dozor nad celou hrou
  • Vstavaná WiFi v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Možnosť nahrávania obsahu na USB disk na uloženie ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s predom vyrezanými závitmi od seba vzdialenými 200×200 na zachytenie napríklad na stenu
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV
  • Vychutnajte si prehrávanie 360-stupňového videa
Televízor 55
Televízor 55

Exkluzívna kvalita obrazu TV Samsung

Nechcete nič iné, len špičkovú kvalitu? televízora 55" Samsung QE55Q77A s mimoriadne jemným rozlíšením je pre vás najlepšou voľbou. Pomenovanie 4K znamená obrazovku so štvornásobným počtom obrazových bodov oproti obľúbeným Full HD panelom. Obraz televízora Samsung má teda 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu ponúka dobrú úroveň prekreslenia a detailov. Ani pri pohľade naozaj zblízka nie je rozmazaný a zostáva perfektne ostrý. Slušnú jemnosť obrazu dnes zúročíte najmä pri vysokokvalitných filmoch z Blu-ray, ale aj pri seriáloch a ďalšom obsahu. Filmy a seriály natočené v nedostatočnom rozlíšení sa pokúsi prepočítať do vyššieho a ľahko ich tak zdokonalí. Zaujímavým efektom vysokého rozlíšenia býva svižnejšie fungovanie najrôznejších funkcií a aplikácií, v týchto TV sa totiž nachádza výkonný hardvér.

Dokonale prirodzené farby televízora vďaka QLED

Záruku kvality dáva obrazu unikátna technológia QLED, ktorá podsvecuje panel diódami so svetlom základných farieb. Tým zobrazuje najširšiu paletu farieb a neexistuje lepší spôsob, ako dosiahnuť väčšej vernosti predlohe. K tomu má tento TV excelentný jas a možno ho sledovať aj vo svetlej miestnosti. Obraz je vždy kvalitný a neskreslený aj keď sa pozeráte z boku, z ostrého uhla. Nesmie chýbať vysoký dynamický rozsah označovaný ako HDR. Jeho úlohou je zaistiť prirodzený jas a kontrast, bráni napríklad zatmaveniu niektorých plôch kvôli nasvieteniu záberu a dojem zo scény je reálnejší. Pekná obnovovacia frekvencia TV Samsung 100 / 120 Hz ukazuje, akou rýchlosťou mení obrazové body a je podstatná pri športe alebo pri iných akčných scénach, ktoré zobrazí dokonale plynule. Podporovaná je tiež technológia HDR10, HDR10+ a HLG. HDR10 má na starosti prevod farieb do odtieňov, aké vníma ľudské oko. HDR10+ je unikátna technológia, ktorá zaisťuje optimálnu úpravu jasu aj farieb. Vo výsledku podáva obraz s HLG technológiou jas vernejšie a oživí tak všetky scény.

Televízor 55
Televízor 55

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 55" Samsung QE55Q77A

Ak využívate klasickú anténu, môžete sa spoľahnúť na dobrú kompatibilitu. Štandard vysielania označovaný ako DVB-T2 tento TV zvláda, je veľmi ľahkým riešením aktuálneho prechodu. Vďaka integrovanému DVB-S2 tuneru môžete prijímať satelitný signál s obľubou využívaný kvôli vysokému pokrytiu a množstvu programov. Ak máte zriadený káblový typ, tak je možné zapojiť 55" Samsung QE55Q77A pomocou takzvaného DVB-C tunera. Na využitie všetkých funkcií potrebujete internet, na ktorý má pripravený konektor. Ak už u vás káble nemajú miesto, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako na počítači, aj tu nájdete nielen pestré originálne aplikácie, ale aj klasický webový prehliadač. Na napojenie ďalšej elektroniky využijete Bluetooth signál. Dnes už prakticky základnou funkciou televízora Samsung je prehrávanie obsahu z externého disku či flash disku vďaka USB konektoru. Tento model vie navyše zaobstarať záznam relácie a na disk ho uložiť.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Samsung

TV 55" Samsung QE55Q77A vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Apple TV, Disney+ a Google Duo. TV Samsung vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Skylink Live TV, Steam Link, Voyo, Facebook, Apple TV, Disney+ a Google Duo. AirPlay 2 umožňuje prenášanie obsahu zo zariadení Apple a je jedno, či sa to týka fotiek alebo videá.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
150 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
77 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
150 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim, PIP (obraz v obraze), Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123 cm Hotovo!
Výška
77 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
30 cm Hotovo!
Hmotnosť
17 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím o informaci, jaké je dodáváno DO, zda jde zakoupit náhradní, jaký typ. Hofschnaidr

Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q77A
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q77A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q77A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q77A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q77A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q77A.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií