Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Premium Week Samsung

55" Samsung QE55Q80TC

Zobraziť katalóg
55" Samsung QE55Q80TC
5 1 hodnotení
Televízor SMART QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PQI 3800 (100Hz), Direct LED, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, LAN, WiFi, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Tizen OS, VESA 200×200, repro 60W, vstavaný soundbar, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR179k6a Produktové číslo:  QE55Q80TCTXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Samsung QE55Q80TC



Nový význam slova sledovanie


Samsung QE55Q80TC sa postará o skutočne perfektný kontrast

Kvalitný obraz si vyžaduje výnimočne vyvážený kontrast. O to sa u televízora Samsung QE55Q80TC stará technológia priameho zadného podsvietenia, ktorá automaticky upravuje scénu po scéne tak, aby obraz dosiahol maximálny rozsah tmy a svetla. Vypnutie podsvietenia v tmavých miestach zase zabezpečí dokonalé vyznenie čiernej farby.



Vychutnajte si hlbší zážitok zo sledovania na TV Samsung QE55Q80TC

Zažite skutočne hlboký vizuál s mimoriadne jemnými detailmi a vibrujúcimi farbami vďaka pôsobivému 4K rozlíšeniu. Mimoriadnu obrazovú kvalitu podporuje inteligentný Quantum Processor 4K v spolupráci s technológiou 4K AI Upscaling. Tá pomocou strojového učenia a pokročilého algoritmu dopočítava jednotlivé obrazové dáta z rôznych zdrojov a každý jednotlivý záber zlepšuje do jedinečného 4K vyhotovenia. Navyše funkcia adaptívneho obrazu prispôsobí jas obrazovky televízora Samsung QE55Q80TC okolitému svetlu.



Samsung QE55Q80TC poskytne dynamické audio, ktoré je vždy v pohybe

Dobrý akčný film, alebo gaming sa nezaobídu bez kvalitného zvuku. QLED televízor Samsung QE55Q80TC je vybavený funkciou zvuku sledujúceho pohyb (OTS), ktorá sa maximálne prispôsobuje dianiu na obrazovke. Takto budete doslova obklopení zvukom, čo vám dovolí prežívať televíznu zábavu rovnajúcu sa zážitku v kine.



Jeden ovládač vládne všetkému

Zbavte sa všetkých prebytočných ovládačov. Teraz vám bude stačiť len jediný – One Remote. Umožní vám prehľadne a rýchlo ovládať Samsung QE55Q80TC, set-top box, hernú konzolu, alebo lokálne aplikácie.

Samsung QE55Q80TC dá zbohom čiernym obrazovkám

Samsung QE55Q80TC je televízor, ktorý rozpozná farbu a vzor priľahlej steny – režim Ambient Mode+ premení nevzhľadnú čiernu plochu TV na originálnu a zdanlivo priehľadnú obrazovku, ktorá dokonale splynie s okolitým interiérom. Alebo premietnite rodinné fotografie, či praktické informácie ako dátum a čas, aktuálne správy, či počasie.

Zvýraznenie zvuku pri zvýšenom hluku

Nenechajte sa rušiť vŕtajúcimi susedmi, krikom z ulice, alebo zvukmi pri varení. Funkcia Automatického zosilnenia hlasu (AVA) sa postará o to, aby ste pri sledovaní QLED televízora Samsung QE55Q80TC zreteľne počuli každé slovo. Televízor totiž zosilní hlasovú zložku v scénach, kde prebiehajú dialógy.


Samsung QE55Q80TC zobrazí nádherne sýte farby aj hlbokú čiernu

Nechajte sa uniesť precíznymi detailmi a bohatým farebným spektrom technológie Q HDR 1500, ktorá predstavuje vysokú svietivosť až 1 500 nitov. Dynamické mapovanie odtieňov formátu HDR10+ zvyšuje rozsah jasu televízora Samsung QE55Q80TC, takže vás ohromí rozmanitosť a bohatosť jednotlivých odtieňov. Technológia Quantum Dot so 100 % objemom farieb prináša až neuveriteľnú miliardu farieb, ktoré zostávajú živé a sýte pri každej úrovni jasu.



Výhra každého hráča

Zažite epické výhry na epickom QLED televízore Samsung QE55Q80TC. S pokročilým herným režimom, ktorý zabezpečí čistotu detailov aj pri veľmi rýchlych scénach, bude ostrý nielen obraz, ale aj váš gaming. V temných sekvenciách navyše získate nevídanú viditeľnosť a vďaka technológii FreeSync môžete zabudnúť na nepríjemné trhanie obrazu, alebo lagy.



U QLED TV Samsung QE55Q80TC hrá minimalizmus prím

Nechajte sa okúzliť nekonečnou obrazovkou QLED televízora Samsung QE55Q80TC, lemovanou ultra tenkými rámikmi, ktoré nebudú nijako rozptyľovať vašu pozornosť. Jediné čo uvidíte, je nekonečná hĺbka farieb a pulzujúcich detailov vášho obľúbeného obsahu.



  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
230 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
110 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
230 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Steam Link, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitálny optický/digitálny audio výstup, CI+ 1.4 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,76 cm Hotovo!
Výška
78,34 cm Hotovo!
Hĺbka
25,58 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,67 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,39 cm Hotovo!
Hmotnosť
21 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat, jaký typ dálkového ovladače je u této televize? Popřípadě lze separátně zakoupit tento dálkový ovladač?

Zdravím mám zakúpený model qe55q80tctxxh ako sa líši od ostatných ? Mal by podporovať hdmi 2.1 120hz no nemám zneho tento pocit

Dobrý den, podporuje tato televize modul na kartu pro Skylink? Chtěl bych eliminovat satelitní přijímač a dvě dálková ovládání. Děkuji jp

se tento model liší od QE55Q80T (bez C)? Děkuji

Dik za odpověď

Diskusia a poradňa k 55" Samsung QE55Q80TC
Príslušenstvo pre 55" Samsung QE55Q80TC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung QE55Q80TC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80TC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Samsung QE55Q80TC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Samsung QE55Q80TC.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií