Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

55" Sony Bravia KD-55XE7005

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KD-55XE7005
5 2 hodnotení
Televízor SMART LED, 139 cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 200 Hz, HDR, 4K X-Reality PRO, Live Colour, dynamické vylepšenia kontrastu, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, WiFi, Miracast, HbbTV, USB HDD nahrávanie, webový prehliadač, VESA, repro 2x 10 W
Kód:  WS1018r3 Produktové číslo:  KD55XE7005BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KD-55XE7005


Vysoký dynamický rozsah 4K

Televízor Sony Bravia KD-55XE7005 kombinuje vynikajúcu zreteľnosť rozlíšenia 4K s jasom, farbou a detailmi vysokého dynamického rozsahu (HDR). Teraz si tak môžete vychutnať detaily aj v oblastiach tmavých tieňov a slnečného svetla.

Užite si HDR aj počas hrania

 

Tento 4K HDR televízor je ideálnym parťákom na herné konzoly PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Doprajte si zábavný herný svet so živými textúrami a výraznými farbami.

Každý detail so 4K X-Reality PRO

S technológiou 4K X-Reality PRO objavíte výnimočnú jasnosť. Usilovne pracuje na každom pixeli. Jednotlivé časti každej scény sa analyzujú a porovnávajú s obrazovou databázou, ktorá samostatne rieši štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Preto, nech už sledujete čokoľvek, rozdiel ihneď uvidíte v odhalených podrobnostiach.

Pohlcujúca zvuková scéna

Režim ClearAudio+ vyladí zvuk na pôsobivý zážitok. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou. Clear Phase následne stráži plynulosť a vyváženosť frekvencií.

Sony Bravia KD-55XE7005 - ohromí prepracovaným dizajnom

Panel je vsadený do úzkeho hliníkového rámu, vďaka ktorému nielen skvele vyzerá, ale aj perfektne zapadne do každej obývacej izby. Efektívne vyhotovenie nebudú narušovať ani nevzhľadné káble, na ktoré je pripravený šikovný systém na ich usporiadanie. Káble tak budú dokonale schované.

 

Krásna hliníková úprava dodáva televízoru špičkový vzhľad.

Sony Bravia KD-55XE7005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Všetky káble vedúce od set-top-box alebo prehrávačov Blu-ray schováte do unikátneho stojanu.

Sony Bravia KD-55XE7005

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Youtube na jedno kliknutie

So vstavaným WiFi pripojením môžete streamovať zábavu z bezdrôtovej domácej siete a internetu bez prekážajúcich káblov. Choďte priamo k veci. Vyhradenými tlačidlami na diaľkovom ovládači budete ihneď na YouTube alebo Netflixe a pustíte si všetky svoje obľúbené videá. Zrkadlenie obrazovky umožní vychutnať si obsah a aplikácie zo smartfónu na obrazovke televízora. Zväčšite všetky svoje spomienky a vychutnajte si ich na veľkej obrazovke s rodinou a priateľmi.

 

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123,8 cm Hotovo!
Výška
77,5 cm Hotovo!
Hĺbka
25,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
72,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
18,6 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažují o koupi xboxu series x nebo ps5 a chci se zeptat jestli na této televizi poběží v pohodě na 60fps?

Dobrý den, uvažují o koupi xboxu series x nebo ps5 a chci se zeptat jestli na této televizi poběží v pohodě na 60fps?

Dobry den Mam dotaz ake skrutky sa používajú na uchytenie na nástennu konzolu? Dakujem

Konvertuje vstupný signál Full HD na 4K ?

Dobrý den,mám zájem o koupi televize (Sony Bravia KD-55XE7005) chtěl bych se zeptat jestli bych k této televizi mohl připojit me kino (5.1 výstup,logitech z905)Aby všechny reproduktory hrál i tak jak mají,dále se chci zeptat jestli bych k televizi mohl připojit xbox one,děkuji za odpověď

Dobrý den, zvládne TV přehrávat avi a další soubory z externího disku, Dříve s tím byly problémy. děkuji

Dobry den, tato TV by podla sony.sk mala byt s Androidom. Avsak tu pisete, ze ma linux. Viete mi prosim overit, ci ide o android TV? Vdaka.

Dobrý den, zkoušel jsem se připojit k TV mobilním telefonem ale vždy mi vyhodi že se nelze spojit. Wifi na TV mam zapnuté a YT v TV běží a přehrává. Telefon Vodafone Platinum 7. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi modely KD-55XE7005 a KD-55XD7005 ?

Dobrý den, chci se zeptat, zda je součástí sw této TV flash player? Díky.

12
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia KD-55XE7005
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia KD-55XE7005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KD-55XE7005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE7005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55XE7005. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia KD-55XE7005.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií