Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

55" Sony Bravia KDL-55W805C

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia KDL-55W805C
4,5 14 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, uhlopriečka 139 cm, 800 Hz, FullHD 1920 x 1080, DVB-S2/S/T2/T/C, 4x HDMI, 3x USB, Scart, LAN, CI+, MHL, Home Netvork, WiFi, HbbTV, webový prehliadač, energ. trieda A+
Kód:  WS1055i3 Produktové číslo:  KDL55W805CBAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia KDL-55W805C



Pozrite sa, ako dobre môže vyzerať televízor


S pokročilými technológiami, vďaka ktorým je všetko, čo sledujete, ostrejšie, plynulejšie a realistickejšie, je odlišnosť televízorov BRAVIA jasná. Elegantný dizajn, ktorý podčiarkuje tenký hliníkový rám, dodá každému obývaciemu priestoru štýl. Nechajte sa pohltiť obsahom zobrazeným v kvalite Full HD a užívajte si prístup k televíznemu vysielaniu, aplikáciám, videu, hrám a ďalšiemu obsahu. Veľa technológií zdokonaľujúcich obraz aj zvuk navodí špičkovú atmosféru kinosály u vás v obývacej izbe.

Spojenie televízorov BRAVIA s platformou Android TV

Váš inteligentný televízor je teraz ešte inteligentnejší. Všetko, čo radi robíte na svojom smartfóne alebo tablete, si užite ešte viac na veľkej obrazovke televízora BRAVIA. Integrované je hlasové vyhľadávanie a rýchle intuitívne prostredie One-Flick Entertainment, s ktorým budete mať po ruke obľúbený obsah aj ovládanie všetkých funkcií. Prístup do obchodu Google Play a k ponúkaným aplikáciám robí z televízora Sony naozajstné multimediálne centrum.

Televízor je kompatibilný so zariadením Google Chrome Cast, ktoré vám umožní prenášať filmy, seriály a fotografie z notebooku alebo mobilného zariadenia so systémom Android alebo iOS.

Rozširujúca sa ponuka príslušenstva

Pripojte k televízoru príslušenstvo a uľahčite si život ešte viac. Gamepad stačí pripojiť k televízoru a zahráte si svoje obľúbené hry na veľkej obrazovke bez toho, aby ste museli kupovať hernú konzolu. Pripojiť môžete bezdrôtovo až 4 ovládače. Ak chcete urobiť zo svojho televízora v obývacej izbe počítač, pripojte bezdrôtovú klávesnicu typu all-in-one, ktorá vám uľahčí prehliadanie webu, vyhľadávanie obsahu alebo ovládanie aplikácií. Otvorí sa vám úplne nový spôsob využívania obývacej izby. Paleta príslušenstva sa navyše stále rozširuje.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Motionflow XR na plynulé zobrazenie akčných scén

Užívajte si hladké a ostré detaily aj vo veľmi rýchlych scénach vďaka technológii Motionflow XR. Táto inovatívna technológia vytvára a vkladá zábery aj medzi tie pôvodné. Porovnáva najdôležitejšie vizuálne faktory v rade záberov a potom vypočíta zlomok sekundy, kedy v sekvenciách chýba akcia. Režimy zahŕňajú aj vkladanie čierneho záberu, ktorý zaistí naozaj filmový obraz bez rozmazania.


Google Cast: Pohodlné prehrávanie na ďalších zariadeniach

Televízory BRAVIA podporujú službu Google Cast*, takže môžete ľahko prenášať obľúbenú zábavu zo služby YouTube alebo Pandora vo svojom osobnom zariadení na úchvatnú obrazovku televízora BRAVIA. Môžete použiť zariadenie so systémom Android či iOS alebo notebook.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Funkcia One-Flick Entertainment

Ovládajte svet svojho obsahu vďaka rýchlemu a intuitívnemu rozhraniu BRAVIA. Pohybom prsta smerom nahor môžete vyhľadávať televíznu ponuku, internetové videá, aplikácie, fotografie alebo iný požadovaný obsah, pohybom dole si zobrazíte doplnkové funkcie, ktoré rozšíria možnosti sledovania. Jedinečný diaľkový ovládač One-Flick umožňuje rýchle a intuitívne ovládanie, ktoré vás neruší pri sledovaní.


Dotyk, zobrazenie a prenášanie cez NFC

Stačí sa dotknúť smartfónom alebo tabletom Xperia s funkciou NFC diaľkového ovládača televízora a môžete ho bezdrôtovo zrkadliť na úžasnej obrazovke BRAVIA. Nie je nutné žiadne zložité nastavovanie - ihneď si môžete užívať rýchle a stabilné bezdrôtové pripojenie a dokonca zasielať snímky na zobrazenie na televízore BRAVIA v natívnom rozlíšení Full HD.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Premeňte televízor na digitálny rekordér: ZÁZNAM USB HDD

Ukladajte si obľúbené televízne programy na externý pevný disk USB a prehrávajte si ich, kedy sa vám to hodí. Funkcia záznamu USB HDD umožňuje nahrávanie digitálneho vysielania jedným dotykom alebo na základe nastaveného časovača na pripojené zariadenie USB HDD s kapacitou až 2 TB. Pri sledovaní stačí stlačiť tlačidlo nahrávania. Záznam bude automaticky ukončený pri skončení programu.


Tenké vyhotovenie z hliníka na ľahšie upevnenie na stenu

Tenké vyhotovenie sa ľahko začlení do obývacej izby a umožní ľahšie zavesenie na stenu. Obrazovka má úzky rám, ktorý je ešte zdôraznený hliníkovými a minimalistickými rámčekmi. Môžete sa teda venovať zábave s obrazom takmer od okraja k okraju. Ide o dokonalé spojenie formy a funkcie, ktorého výsledkom je pohlcujúci zážitok zo sledovania.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Sony Bravia KDL-55W805C

Stvorené na počúvanie: Režim ClearAudio+  

Zvuk rovnako živý ako obraz. Technológia ClearAudio+ dokáže vyladiť zvuk televízora na pôsobivý, citovo obohacujúci zážitok, ktorý vás zdanlivo obklopí. Počúvajte hudbu, dialógy a priestorové efekty s väčšou čistotou a zreteľne bez ohľadu na to, čo práve sledujete. Reproduktor s technológiou Bass Reflex vytvára čistý, bohatý zvuk od jasných výšok po mohutné hĺbky.

Kompletnú špecifikáciu nájdete na stránkach SONY.
  *Používanie tohto televízora vyžaduje súhlas s Podmienkami používania a Zásadami ochrany osobných údajov spoločnosti Google.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Full HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
Telly Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
123 cm Hotovo!
Výška
75,3 cm Hotovo!
Hĺbka
21 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
18 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, Lze na TV Sony Bravia KDL 55 W 805C v rámci funkce "záznam USB HDD" zaznamenávat jiný program než ten, který běží na obrazovce ? Děkuji. Jaroslav

Dobry den, aka je prosim verzia Androidu na tomto TV? Je mozny upgrade na 6.0? Dakujem.

Dobrý den, televize se mi bez jakéhokoliv upozornění samovolně vypíná (restartuje) aspoň 1x denně. Jak tomu mohu předejít? Děkuji za odpověď.

Jde na televizi pustit HBO GO, resp. umí někdo poradit jak? Pres Opera prohlížeč filmy nejde pustit :(

[email protected]

Dobrý den, televize funguje v pořádku, jen občas během vysílání blikne obraz, nejčastěji to udělá po přepnutí cca po 5 sekundách, je to normální, nebo se jedná o vadu?

Dobrý den, televizor mi nechce vyhledat wifi, používáme router od o2 (ZyXel), mám něco poupravit v administraci routeru ?

Dobrý deň, dá sa k danéme tv pripojiť bezdrátová klávesnica a myš? Ďakujem

, mám záujem o tento televízor 55 "Sony Bravia KDL-55W805C. 1.Obsahuje balenie aj prislusenstvo na uchytenie televizoru na stenu? 2. moja adresa SURANY, Na vrsku 25 - do kolkych dni viete dorucit televizor a kolko stoji doprava?

Dobrý den, mám tuto televizi cca 2 měsíce a parkrát se mi stalo, že se televize sama od sebe restartovala, je to zapříčiněno nestabilním systémem Android, nebo je to vada samotné TV?

12
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia KDL-55W805C
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia KDL-55W805C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KDL-55W805C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55 "Sony Bravia KDL-55W805C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55 "Sony Bravia KDL-55W805C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55"Sony Bravia KDL-55W805C.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií