Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" Sony Bravia OLED XR-55A83J

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia OLED XR-55A83J + BRAVIA CORE na 12 mesiacov + 5 filmov zadarmo
4,9 15 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, VESA 300×300, repro 30W, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS7910a Produktové číslo:  XR55A83JAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia OLED XR-55A83J


Inteligentný TV Sony Bravia XR-55A83J vás vtiahne do deja sýtym zvukom a detailným 4K rozlíšením na skvostnom OLED paneli

Vybavte svoju obývačku novým inteligentným televízorom Sony Bravia XR-55A83J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4K rozlíšenie na 55“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou inteligentného televízora Sony Bravia XR-55A83J je využitie OLED panelu. K internetu televízor Sony Bravia XR-55A83J pripojíte buď cez LAN kábel, alebo pomocou bezdrôtového WiFi pripojenia. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorovýzvuk vychádza z reproduktorov s celkovým výkonom 30 W. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma i HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu vám poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Kľúčové vlastnosti inteligentného OLED TV Sony Bravia XR-55A83J

  • Televízor má 55“ uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením
  • Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm
  • Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J využíva skvostný OLED panel poskytujúci bezkonkurenčný obraz
  • O kvalitné ozvučenie sa postarajú 30 W reproduktory a technológia Dolby Atmos
  • Sony Bravia XR-55A83J využíva systém Android, ktorý ponúka rad inteligentných funkcií a aplikácií
  • Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV
  • Po pripojení externého HDD je možné nahrávať obľúbené relácie
  • Integrované 16 GB úložisko na aplikácie a podobne
  • Na pripojenie inteligentných zariadení, či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie
  • K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi, alebo LAN kábla
  • Televízor Sony Bravia XR-55A83J podporuje hlasové ovládanie
  • Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A83J sú vyrobené z recyklovaného plastu
  • Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Vnútri televízora Sony Bravia XR-55A83J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-55A83J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

>

Pozrite sa na 4K obraz tak, ako ho vníma naše oko

Sony Bravia XR-55A83J sprostredkuje obraz s reálne pôsobiacou hĺbkou. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak v priebehu chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s OLED panelom vytvorí na obrazovke televízora Sony Bravia XR-55A83J vysoko reálny obraz s čistou čiernou.

Sony Bravia XR-55A83J

Úžasná hĺbka obrazu, ktorá nemá obdobu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí televízoru Sony Bravia XR-55A83J dych vyrážajúci kontrast. U OLED panelu nehrozí, že by ste prišli aj o najmenšie detaily kvôli tieňom, alebo prehnanému jasu.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J presne zobrazí všetky farby

Inteligentný televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-55A83J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne podanie farieb.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J dokáže reprodukovať stratené textúry

Televízor Sony Bravia XR-55A83J dokáže previesť akýkoľvek obsah, či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K, vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami, s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J ukáže obraz bez rozmazania

Televízor pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-55A83J zreteľný a plynulý.

Sony Bravia XR-55A83J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J má kvalitné reproduktory s celkovým výkonom 30 W, ktoré vytvárajú pohlcujúci zvuk v spolupráci s procesorom Cognitive Processor XR. Vďaka tomu budete počuť zvuk ako nikdy predtým, pretože teraz bude oveľa zreteľnejší, a to nech sledujete čokoľvek. Televízor Sony Bravia XR-55A83J vám poskytne dokonale zladený obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz televízora Sony Bravia XR-55A83J doplnený o reálny zvuk, perfektne zladený s práve prebiehajúcim dejom.

Sony Bravia XR-55A83J

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Sony Bravia XR-55A83J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J zvýrazní hlasy počas dialógov

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J automaticky zvýši hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnom zvýšení jeho čistoty.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-55A83J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-55A83J požadovanú reláciu. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Sony Bravia XR-55A83J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-55A83J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-55A83J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho inteligentného telefónu do televízora Sony Bravia XR-55A83J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Sony Bravia XR-55A83J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete ovládať jednoducho jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-55A83J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Sony Bravia XR-55A83J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A83J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J má nastaviteľný stojan Prestige

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J umiestníte bez problémov kamkoľvek, a to nielen vďaka kompatibilite s VESA 300 × 300 mm, ale hlavne vďaka hliníkovému stojanu. Ten je nastaviteľný v troch smeroch:

  • Štandardné nastavenie pri sústredení sa na obraz
  • Úzke nastavenie je zase ideálne pre menšie police
  • Nastavenie pre soundbar
Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J má minimálne okraje

Televízor Sony Bravia XR-55A83J má úplne minimálny kovový rámik, čo vám umožní maximálne sa sústrediť na samotný obraz a nie na rámik.

Sony Bravia XR-55A83J

Prémiový hliníkový stojan

Vrstvený hliníkový stojan bol navrhnutý tak, aby ladil ako s televízorom Sony Bravia XR-55A83J, tak aj s vaším interiérom.

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Obrazovka inteligentného televízora Sony Bravia XR-55A83J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-55A83J.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Televízor Sony Bravia XR-55A83J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-55A83J.

Sony Bravia XR-55A83J

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-55A83J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne relácie z dielne Netflixu. Vďaka tomu budú vízia aj zámer autora úplne zachované.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor Sony Bravia XR-55A83J verne reprodukuje obraz i zvuk.

Sony Bravia XR-55A83J

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Inteligentný televízor Sony Bravia XR-55A83J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Sony Bravia XR-55A83J

Sony Bravia XR-55A83J má skvelý kontrast

XR OLED Contrast zosilňuje farby a kontrast v svetlých miestach obrazovky a zobrazenie naozaj sýtej čiernej. Vďaka tomu si vychutnáte výrazný kontrast, takže všetky detaily budú zreteľné aj v oblastiach s tmavými tieňmi, či odleskmi.

Sony Bravia XR-55A83J

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-55A83J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
106 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
129 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
73,5 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,2 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
103 cm Hotovo!
Hmotnosť
19 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, jaká je v této TV verze OS Android? Zvládne instalaci aplikace T‑Mobile TV GO? s pozdravem Aleš J.

Dobrý den, má prosím tato TV slot pro Cl kartu?

Televize zdražila o 7 000 během 1týdne, dá se ještě očekávat cena za 35 000jako v lednu? Kvůli čemu to zdražení, u modelu který bude brzy nahrazen.

Dobry den. je mozne na tv pripojit domace kino cez opticky kabel vo formate 5.1? do kolkych kanalov dokaze tv posielat zvuk cez opticky vystup. Dakujem

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi týmito TV XR-55A83J a XR-55A83K ? ďakujem.

Dobry den umoznuje tato telka instalovat applikaciu lepsi.TV ? Dakujem

Umi TV prehravat zvuk zaroven pres repro i sluchatka? Idealne s nezavislym nastavenim hlasitosti. Diky

Dobrý den, ve výčtu aplikací není uvedena aplikace O2 TV. Zajímalo by mě tedy, zdali tam opravdu není, popřípadě, zdali se dá aplikace doinstalovat pokud není v továrním nastavení TV. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaká je v této TV verze OS Android? Zvládne instalaci aplikace T-Mobile TV GO? s pozdravem Aleš J.

Jaky je rozdil mezi XR-55A83J a XR-55A83K, krom roku vyroby a dalkoveho ovladani, jsem nenalezl rozdil. dekuji

123
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83J.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií