PET Premium Week Samsung

55" Sony Bravia OLED XR-55A90J

Zobraziť katalóg
55" Sony Bravia OLED XR-55A90J
4,8 8 hodnotení
Televízor SMART ANDROID OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Telly, Apple Airplay 2, VESA 300×300, repro 60 W, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WS7910b Produktové číslo:  XR55A90JAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" Sony Bravia OLED XR-55A90J


Odporúčané k tomuto modelu

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J vás vtiahne do deja sýtym zvukom a detailným 4K rozlíšením na skvostnom OLED paneli

Vybavte svoju obývačku novým Smart TV Sony Bravia XR-55A90J so systémom Android a vychutnajte si detailné 4K rozlíšenie na 55“ uhlopriečke. Využitím moderných technológií a algoritmov si na obrazovke vychutnáte hladký a detailný obraz v takmer reálnych farbách. Veľkou výhodou TV s WiFi Sony Bravia XR-55A90J je využitie OLED panelu. K internetu 4K TV Sony Bravia XR-55A90J pripojíte buď cez LAN kábel, alebo pomocou bezdrôtovej WiFi. O zážitok ako v kinosále sa starajú technológie Dolby Vision a Dolby Atmos. Priestorový zvuk vychádza celkom zo štyroch reproduktorov televízora Sony Bravia XR-55A90J, a to konkrétne v konfigurácii 20 + 20 + 10 + 10 W. Android TV podporuje viac formátov vysokého dynamického rozsahu, napríklad Hybrid Log-Gamma aj HDR10. Na pripevnenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA 300 × 300 mm.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kľúčové vlastnosti Smart OLED TV Sony Bravia XR-55A90J

Televízor má 55" uhlopriečku a pracuje s detailným 4K rozlíšením

Možnosť inštalácie držiaka TV so štandardom VESA 300 × 300 mm

TV 4K Sony Bravia XR-55A90J využíva skvostný OLED panel poskytujúci bezkonkurenčný obraz

O kvalitné ozvučenie sa postarajú 60 W reproduktory a technológia Dolby Atmos (štyri reproduktory v konfigurácii 20 + 20 + 10 + 10 W)

TV Smart Sony Bravia XR-55A90J využíva systém Android, ktorý ponúkne rad inteligentných funkcií a aplikácií

Výhodou televízora Sony je aj podpora Google TV

Po pripojení externého HDD je možné nahrávať vlastné obľúbené programy

Integrované 16 GB úložisko na aplikácie a iné

Na pripojenie smart zariadení, či soundbarov môžete využiť Bluetooth pripojenie

K internetu sa môžete pripojiť prostredníctvom WiFi alebo LAN kábla

UHD TV Sony Bravia XR-55A90J podporuje hlasové ovládanie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A90J sú vyrobené z recyklovaného plastu

Pre hráčov je v televízore pripravený špeciálny herný režim

Pozrite sa na 4K obraz tak, ako ho vníma naše oko

UHD TV Sony Bravia XR-55A90J sprostredkuje neuveriteľne hlboký, prirodzený, detailný obraz plný farieb, ktorý bude vyzerať maximálne reálne. Revolučný procesor vykonáva analýzu ľudskej perspektívy a dokáže tak počas chvíľky prejsť a optimalizovať ohromné množstvo prvkov. Táto technológia v spolupráci s OLED panelom vytvorí na obrazovke Smart TV Sony Bravia XR-55A90J vysoko reálny kontrast s čistou, hlbokou čiernou a neskutočným jasom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Úžasná hĺbka obrazu, ktorá nemá obdobu

Technológia XR Contrast Booster upravuje jas a zobrazí oveľa jasnejšie odlesky a hlbšiu čiernu. To zaručí na 4K Ultra HD TV Sony Bravia XR-55A90J dych vyrážajúci kontrast. Pri OLED paneli nehrozí, že by ste prišli aj o najmenšie detaily kvôli tieňom, alebo prehnanému jasu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart televízor Sony Bravia XR-55A90J zobrazí presne všetky farby

Smart televízor Sony pracuje so širokým farebným gamutom. Vďaka algoritmu XR TRILUMINOS PRO zvládne Sony Bravia XR-55A90J reprodukovať prirodzené odtiene farieb v každom detaile, čo vám zaručí reálne pôsobiace podanie farieb.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J dokáže reprodukovať stratené textúry

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J dokáže previesť akýkoľvek obsah, či jeho zdroj na rozlíšenie blízke 4K vďaka funkcii XR 4K Upscaling. Procesor Cognitive Processor XR disponuje mnohými dátami s pomocou ktorých zvládne obnoviť stratené textúry a detaily.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

UHD TV Sony Bravia XR-55A90J ukáže obraz bez rozmazania

UHD TV Sony pracuje s inteligentným spracovaním pohybu, čo vám zaručí plynulé sledovanie športových prenosov a akčných scén bez nepríjemného rozmazania. Technológia XR Motion Clarity analyzuje dáta a zabezpečí, aby bol výsledný obraz televízora Sony Bravia XR-55A90J zreteľný a plynulý.

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J rozoznie vašu obývaciu izbu pohlcujúcim zvukom

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-55A90J zladí zvuk s akciou na obrazovke

S pomocou funkcie XR Sound Position bude obraz Smart TV Sony Bravia XR-55A90J doplnený o reálny zvuk perfektne sa hodiaci k práve prebiehajúcemu deju.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nechajte sa obklopiť 3D priestorovým zvukom

Nech už budete sledovať čokoľvek, tak si môžete byť istí, že budete obklopení priestorovým zvukom. Televízor UHD 4K Sony Bravia XR-55A90J využíva technológiu XR Surround, ktorá vytvorí priestorový zvuk na poskytnutie komplexného zážitku zo sledovania obsahu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart televízor Sony Bravia XR-55A90J zvýrazní hlasy počas dialógov

Smart televízor Sony Bravia XR-55A90J zvýši automaticky hlasitosť dialógov využitím technológie Voice Zoom 2. Tá spočíva v rozpoznaní typu hlasu, jeho analýze a následnému zvýšeniu jeho čistoty.

Sony Bravia XR-55A90J

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vnútri televízora Sony Bravia XR-55A90J sa nachádza procesor s kognitívnou inteligenciou

Unikátny procesor Cognitive Processor XR povýši zážitok zo sledovania na novú úroveň. Vďaka tomuto procesoru totiž televízor Sony Bravia XR-55A90J vie, ako ľudia vidia a počujú. Práve preto vám bude poskytnutý optimalizovaný obraz aj zvuk, ktorý vás úplne vtiahne do deja.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-55A90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit a má zabudovaný aj Chromecast

Ak vlastníte iPhone, určite oceníte, že televízor Sony Bravia XR-55A90J podporuje Apple AirPlay/Apple HomeKit. Vďaka tomu sa môžete pohodlne pripojiť k televízoru a streamovať video aj audio na obrazovku Sony Bravia XR-55A90J. Na ľahké streamovanie videí, fotografií a ďalšieho obsahu z vášho smartfónu do televízora Sony Bravia XR-55A90J využite zabudovaný Chromecast. Stačí iba stlačenie jediného tlačidla na vašom zariadení a všetko z vášho telefónu získa nový, väčší rozmer.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Android TV Sony Bravia XR-55A90J využíva inteligentné diaľkové ovládanie

Všetky pripojené zariadenia môžete jednoducho ovládať jediným, inteligentným ovládačom. Napríklad stačí stlačiť jediné tlačidlo a na televízore Sony Bravia XR-55A90J sa zapne vaša obľúbená streamovacia služba.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J šetrí životné prostredie

Komponenty televízora Sony Bravia XR-55A90J sú vyrobené z recyklovateľného plastu SORPLAS, ktorý má v sebe vysoký podiel už recyklovaného plastu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si obrovské množstvo filmov v najlepšej kvalite vďaka technológii BRAVIA XR

Pri zakúpení televízora Sony Bravia XR-55A90J si využitím kreditov BRAVIA CORE môžete vybrať filmy z najmenej 300 titulov, vrátane filmov Venom, Peter Rabbit, Krotitelia duchov, Blade Runner 2049, Jumanji: The Next Level a mnohých ďalších. Vďaka technológii BRAVIA XR a funkciám Pure Stream a IMAX Enhanced sa môžete tešiť na ohromujúci obraz s vynikajúcou kvalitou zvuku. Kúpou televízora Sony Bravia XR-55A90J získate 10 filmových kreditov spoločne s 24-mesačným predplatným. Využitím jedného kreditu získate prístup k jednému filmu.

Ovládajte televízor Sony Bravia XR-55A90J hlasom a vyberte si zo širokej ponuky Google TV

Využite svoj hlas a nájdite si na televízore Sony Bravia XR-55A90J požadovaný program. Môžete vysloviť celý názov titulu, alebo zadať všeobecný príkaz, ktorý vám ukáže širší výber zo zvoleného žánru. Na Google TV nájdete viac ako 700 000 filmov a relácií zo streamovacích služieb.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-55A90J má nastaviteľný stojan Prestige

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Televízor 4K Sony Bravia XR-55A90J má minimálne okraje

Televízor 4K Sony Bravia XR-55A90J má úplne minimálne okraje, čo vám umožní sústrediť sa maximálne na samotný obraz a nie na rámik.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Znamenitý dizajn zo všetkých uhlov pohľadu

Dômyselne umiestnené držiaky skryjú všetku kabeláž, ktorá vedie do alebo z televízora Sony Bravia XR-55A90J. Televízor tak bude dobre vyzerať zo všetkých uhlov.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prémiové podsvietené diaľkové ovládanie

Diaľkový ovládač televízora Sony Bravia XR-55A90J je vyrobený z brúseného hliníka, čo mu dodáva prémiový vzhľad. Podsvietené tlačidlá sa postarajú o pohodlnú manipuláciu aj v tmavej miestnosti.

Smart televízor Sony Bravia XR-55A90J optimalizuje obraz aj zvuk podmienkam v miestnosti

Obrazovka Smart televízora Sony Bravia XR-55A90J disponuje svetelnými senzormi, ktoré upravujú jas obrazovky v závislosti na svetelných podmienkach v miestnosti. Na podobnom princípe funguje aj akustická kalibrácia upravujúca zvukový výstup z televízora Sony Bravia XR-55A90J.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Prednosti 4K TV Sony Bravia XR-55A90J

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J využíva presnú akustickú kalibráciu

Bude úplne jedno, kam sa usadíte. Smart TV Sony Bravia XR-55A90J dokáže zistiť vašu polohu a na mieru tak upraviť zvukový výstup tak, aby ste si mohli vychutnať zvuk tak, ako by ste sedeli priamo pred obrazovkou televízora Sony Bravia XR-55A90J.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Režim určený špeciálne pre Netflix

Televízor Sony Bravia XR-55A90J má vo svojom repertoári aj režim vyvinutý pre originálne programy z dielne Netflix. Vďaka tomu bude vízia aj zámer autora úplne zachovaný.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-55A90J disponuje certifikáciou IMAX Enhanced

Táto certifikácia vám zaručí, že televízor Sony Bravia XR-55A90J verne reprodukuje obraz aj zvuk.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si zážitok ako v kine

Smart TV Sony Bravia XR-55A90J podporuje technológiu Dolby Vision, vďaka čomu vám všetky scény doslova ožijú pred očami. Technológia Doly Atmos zase vyplní vašu obývaciu izbu priestorovým zvukom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Sony Bravia XR-55A90J má skvelý kontrast

XR OLED Contrast Pro zosilňuje farby a kontrast vo svetlých miestach obrazovky a zobrazenie naozaj sýtej čiernej. Vďaka tomu si vychutnáte výrazný kontrast, ktorý umožní vyniknúť ostrým detailom.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si veľké množstvo zábavy

S televízorom Sony Bravia XR-55A90J na vás čaká nepreberné množstvo filmov. Funkcie Pure Stream a IMAX Enhanced sa postarajú o mimoriadnu kvalitu všetkého, čo sledujete.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
112 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
113 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
112 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, SledovanieTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 Hotovo!
Výstupy 2.0
USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Slúchadlový výstup, Digitálny optický/digitálny audio výstup, Kompozitný Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
128,2 cm Hotovo!
Výška
70,9 cm Hotovo!
Hĺbka
31,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
70,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
128 cm Hotovo!
Hmotnosť
20,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Zvuk

Výkon reproduktora
60 W Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je tato velikost televize 55 palců vhodná pro sledovací vzdálenost 2,10 m?

Dobrý den, rozhodla jsem se pro koupi této televize a chtěla jsem se zeptat, jestli potřebuji kupovat nějaký extra kabel k připojení k modemu nebo vše potřebné je v krabici. Děkuji.

Dobrý den, váhám mezi koupí tohoto modelu od Sony a modelu Philips 55OLED807, příp. si počkat na nejnovější verizi Philips 55OLED908. Kterou z těchto teleivizí byste mi doporučili spíše? Děkuji.

Lze pod TV umístit Sony HT-A5000, Dolby Atmos?

Dobrý den, jak lze na televizi nastavit zvuk do sluchátek i vestavěných reproduktorů současně? Při zasunutí jacku do konektoru sluchátek se zvuk automaticky odpojí. Důvod sledování televize současně s osobou s vadou sluchu.

Dobrý den, jaké jsou rozměry krabice? Moc děkuji za info.

Zaujala ma tato tv, no nie som fanusikom Googlu. Ake su obmedzenia funkcnosti tejto tv v pripade, ze nemam a ani si nemienim kvoli tv zriadovat Google ucet? Dakujem za odpoved.

Dobrý den, mám stůl pod televizi široký pouze 80 cm, mohla by tato tv stát na jedné noze? Díky za odpověď. R. Balcar

Má tento produkt aj párovanie s mobilným zariadením (mirror screen)?

Televize podporuje rychlost pripojeni maximalne 100mb/s? Chtelo by to aspon 1 Gigabit.

12
Diskusia a poradňa k 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J
Príslušenstvo pre 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" Sony Bravia OLED XR-55A90J.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií