Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

55" TCL 55C635

Zobraziť katalóg
55" TCL 55C635 + 3 roky záruka po registrácii
4,1 33 hodnotení
Televízor Google TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 3100 (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK690c2j2 Produktové číslo:  55C635 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" TCL 55C635


Smart QLED TV TCL 55C635 pôsobí na vaše zmysly obrazom, zvukom a eleganciou

Rad C635 má všetko, čo náročný filmový aj herný fanúšik potrebuje. Z pohľadu obrazu žiari skvelými QLED farbami a vysokým kontrastom vďaka VA Direct LED podsvietenému panelu. Nechýba podpora všetkých formátov HDR, najmä HDR10+ a Dolby Vision. O zvuk sa pri Smart QLED TV TCL 55C635 starajú prémiové Onkyo reproduktory s podporou Dolby Atmos aj DTS. Dušou televízora C635 je najnovší systém Google TV so vstavaným Google Assistant aj Chromecastom a telo je spracované do bezrámčekového kovového vyhotovenia.

Televízor TCL QLED prináša úžasnú paletu farieb

Technológia Quantum Dot, podľa ktorej sú QLED televízory pomenované, vedia zobraziť viac ako jednu miliardu farieb a odtieňov a 100 % objem farieb. To je kľúčové najmä pre skvelý zážitok z HDR obsahu, ktorý je dostupný napríklad v aplikáciách Netflix, HBO Max, Disney+ alebo Apple TV, alebo aj pri moderných hrách. Celkovej kvalite v HDR zdrojoch napomôže aj najpokročilejší HDR formát Dolby Vision a tiež to, že Google TV TCL 55C635 využíva Direct LED podsvietenie.

Google TV TCL 55C635 kladie dôraz na vysokú HDR kvalitu 4K HDR PRO

Google TV TCL 55C635 nesie označenie 4K HDR PRO, čo zaisťuje skvelý zážitok z najkvalitnejšieho obrazového materiálu v HDR kvalite. Vďaka technológii QLED ožije HDR obsah v dokonalých farbách, hĺbke a detailoch. Presne tak, ako to zamýšľali jeho autori. Ponorte sa do filmov, seriálov či hier v tej najvyššej kvalite so 4K HDR PRO.

MOTION CLARITY pre plynulý obraz

Technológia Motion Clarity smart televízie TCL 55C635 prináša plynulý obraz aj pri zdrojoch, ktoré nemajú vysokú snímkovú frekvenciu. Algoritmus dopočítava snímky a zvyšuje tak snímkovú frekvenciu. Akčné scény vo filmoch, hrách či športe prinesú tým pádom viac detailov, ostrosť a plynulosť. Použitie tejto funkcie a tiež intenzitu jej pôsobenia je možné nastaviť v obrazovej časti menu v sekcii Pohyb.

4K TV TCL QLED 55C635 podporuje všetky HDR formáty

4K TV TCL podporuje všetky HDR formáty – to znamená, že si vždy užijete maximálnu obrazovú kvalitu bez ohľadu na typ zdroja, z ktorého HDR púšťate. V podpore je základný formát HDR10 aj formát HLG pre vysielanie, ale aj pokročilejšie formáty zaisťujúce vyššiu úroveň detailov – HDR10+ aj Dolby Vision. Najmä Dolby Vision je dôležitý na zobrazenie najvyššej úrovne detailov pri službách ako Netflix, Apple TV, HBO Max, Disney+ a ďalších. Dolby Vision je oveľa viac rozšírené ako HDR10+.

Užite si skvelú zvukovú (Dolby) ATMOSféru s prémiovými reproduktormi od ONKYO

Filmy, seriály a hry s priestorovým zvukom z prémiových reproduktorov Onkyo a podporou Dolby Atmos si zamilujete. Nechajte jednotlivé zvuky tancovať všade okolo vás a ponorte sa do deja.
Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Game Master – združenie funkcií pre optimálny herný zážitok

Pre hráča je dôležitá krátka odozva na pohotové reakcie a výborná grafika.
HDMI 2.1 sa skvele hodí ku konzolám novej generácie a umožňuje aj funkciu ALLM (Auto Low Latency Mode).
ALLM umožňuje televízii prepnúť sa automaticky do herného režimu pre dosiahnutie najkratšej odozvy (input lag) a nastavenia čo najlepšieho obrazu pre hry. 4K televízor TCL C635 sa takto prepína, ak spozná, že sa pripojila herná konzola alebo PC s grafickou kartou, ktoré to podporujú. V tomto hernom režime potom dosahuje input lagu pod 15 ms*, čo je pre hráča výborná hodnota. 
TCL 55C635 je herne výborná voľba, a preto sú aj TCL TV oficiálnymi televízormi pre hru Call of Duty. 
*je vyžadovaná najnovšia generácia herných konzol alebo PC s grafickou kartou s HDMI 2.1

UHD TV TCL 55C635 – herný šampión so 120 Hz frekvenciou panelu

Pýtate sa, ako je možné, že UHD TV TCL 55C635 má 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, keď má len 50/60 Hz panel? Áno, nie je to chyba. Smart televízor TCL 55C635 skutočne má panel, ktorý dokáže produkovať 120 Hz. Dosiahne to pomocou technológie DLG – Dual Line Gate, ktorá zníži rozlíšenie na Full HD (1 920 × 1 080), v ktorom dosiahne na natívnej frekvencii 120 Hz. V rýchlych herných žánroch toto zníženie rozlíšenia nie je veľká obeť, pretože oko to nemusí ani postrehnúť, ale benefit je značný. Získate tak ostrejší, čistejší a plynulejší pohyb, čo už spozná každý hráč. Môžete si tak zahrať hry z PC alebo z najnovších herných konzol v snímkovaní 120 FPS a zároveň s funkciou VRR. 55" TV C635 teda prináša vynikajúci herný zážitok v HDR vďaka QLED a skutočnej obnovovacej frekvencii 120 Hz pri Full HD rozlíšení. Pokiaľ nebudete mať o 120 Hz záujem, ale budete preferovať natívne rozlíšenie 4K (3 840 × 2 160), tak 139 cm televízor 55C635 zvládne 60 FPS vo vysokom rozlíšení.

Google TV s ohromným množstvom aplikácií a obsahu pre vašu zábavu

Google TV vám umožňuje ľahšie pristupovať k vašej zábave. Zhromažďuje obsah na sledovanie z vašich aplikácií a organizuje ho priamo pre vás. Prináša obrovské množstvo obsahu a uľahčuje jeho hľadanie naprieč rôznymi aplikáciami. Google TV tiež ponúka vstavané funkcie Google Home, Chromecast a Google Assistant.* Nájdete v ňom naozaj mnoho svetových aj lokálnych aplikácií na streamovanie obsahu. Čakajú na vás služby Youtube, Netflix, Amazon Prime a mnoho ďalšieho.
*Niektoré aplikácie, obsah alebo funkcie nemusia byť dostupné vo všetkých regiónoch. Google Assistant vyžaduje internetové/dátové pripojenia. Dátové tarify môžu byť spoplatnené. Dostupnosť a výkon určitých funkcií a služieb závisí na službách, zariadeniach a sieti a nemusia byť dostupné vo všetkých lokalitách

Televízor 55" TCL 55C635 SMART QLED TV

Google Duo – buďte s blízkymi v spojení

Google Duo je komunikačná aplikácia, vďaka ktorej môžete s vašou TCL TV volať vašim známym z pohodlia gauča. Vstavaný mikrofón v televízore TCL 55C635 vám umožní uskutočňovať Google Duo hovory a zároveň môžete k 55C635 pripojiť niektorú z bežne predávaných USB webkamier s podporou UVC pre videohovory. Všetko zadarmo, bezpečne a šifrovane, medzi dvoma až 32 účastníkmi. Môžete napríklad cvičiť s fitness trénerom pred televíziou a pozerať na väčšiu obrazovku TV a nie na malú obrazovku pri notebooku.
*Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu

Televízor 55" TCL 55C635 SMART QLED TV

Netflix, HBO Max, Apple TV, Disney+ a mnoho ďalšieho

TCL Android TV aj Google TV ponúkajú streamingové aplikácie všetkých svetových gigantov. Niektoré služby sa na našom území už zabývali a niektoré sú nové. Všetky si svojou kvalitou aj rozsiahlou ponukou titulov z radov filmov a seriálov hovoria o vašu pozornosť. Kvalitou nastavujú latku skutočne vysoko. Všetky podporujú najpokročilejší HDR obrazový štandard Dolby Vision HDR a taktiež vynikajúci priestorový zvuk Dolby Atmos, čo sú technológie, ktoré by ste určite mali zohľadniť pri výbere televízie, ak sa chystáte využiť tieto služby. Obe tieto technológie vám 4K Ultra HD TV TCL 55C635 ponúkne, a tak si obsah z týchto a mnohých ďalších služieb užijete skutočne na maximum.

Dve pozície stojana: úzka a široká

V umiestnení televízie 55C635 vás takmer nič nebude limitovať. Pokiaľ máte užší TV stolík, môžete využiť pozíciu nožičiek bližšie k sebe. V opačnom prípade môžete využiť aj pozíciu nožičiek ďalej od seba, napríklad keď budete potrebovať pod TV niečo umiestniť.
Zároveň však môžete 4K televízor TCL 55C635 upevniť na stenu a využiť na to jeden z mnohých bežne dostupných držiakov.

TV 55 palcov TCL 55C635 bude ozdobou každého interiéru

TV 55 palcov TCL 55C635 prichádza v kovovom bezrámčekovom vyhotovení, ktoré pôsobí naozaj elegantne a luxusne, a zároveň zvyšuje aj jej odolnosť. Bezrámčekový dizajn taktiež opticky nechá obraz naozaj vyniknúť.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
75 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
130 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast, WiFi 5 Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
76,5 cm Hotovo!
Hĺbka
29,2 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma televize WiFi?? v popisu jsem bohuzel nenasel. Dekuji

Dobrý den, má někdo vyzkoušenou tuto tv s PS5, funguje VRR i při 4K? Jede to na 120 Hz? Nebo který model TCL to umí?

Dobry den jaky codek ma tato televize u bluetooth děkuji

Dobrý deň, chcem sa spýtať či má TV 120hz. Pretože ak si otvorím stránku od výrobca a dam tam región Anglicko tak mi to ukaze ze to ma 120hz DLG, Wide Color Gamut a MEMC. Má všetky tieto vlastnosti aj TV ktorá sa predáva na našom regione?

Dobrý den , jaký je rozměr šířka podstavce nožiček? Děkuji

Dobrý deň chcem sa opýtať že keď pripojím k tomuto TV soundbar Samsung tak to bude fungovať tak ako ma?dakujem

Dobry den. Je vhodný držák AlzaErgo M310B Convey kloubový 37"-70" pro TV Google 55" TCL 55C635? Děkuji za odpověď.

Nevíte prosím, jak musí být zformátován flasch disk, nechce mi to USB načíst, nikde v manuálu jsem se to nedočetl, ani jakou max kapacitu HDD TV zvládne. Moc děkuji.

Jaký je prosím rozdíl mezi C635 a C639? Děkuji

Dobrý den,má televize CAM slot?

123
Diskusia a poradňa k 55" TCL 55C635
Príslušenstvo pre 55" TCL 55C635 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55C635. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55C635. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" TCL 55C635.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií