Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

55" TCL 55C835

Zobraziť katalóg
55" TCL 55C835 + 3 roky záruka po registrácii
4,9 43 hodnotení
Televízor Google TV, QLED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 4200 (144Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, VESA 300×300, repro 50W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690c2j7a Produktové číslo:  55C835 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" TCL 55C835


TCL C835 QLED Mini LED pre MAXI kvalitu aj MAXI zábavu vďaka systému Google TV

Google TV TCL C835 je priamo naplnený najmodernejšími technológiami pre obraz aj zvuk. Úžasné farby QLED technológie v kombinácii s najdokonalejším Mini LED podsvietením pre vysoký jas a hlbokú čiernu zároveň. Skutočný skvost pre filmových, seriálových i športových fanúšikov a tiež hráčov. Herné maratóny na 4K Ultra HD TV TCL C835 budú vskutku radosťou, a to vďaka 144 Hz obnovovacej frekvencii panela, funkciám VRR, Freesync Premium a ALLM. Vďaka prémiovým reproduktorom Onkyo so subwooferom ponúkne Smart televízor TCL C835 čistý a dynamický zvuk s podporou Dolby Atmos a DTS-HD. Nájdete v nej najmodernejší systém Google TV a môže sa stať ozdobou každého interiéru, pretože disponuje tenkým kovovým bezrámčekovým vyhotovením.

TCL Mini LED – najdokonalejšia forma podsvietenia pre úžasný jas a kontrast v 4K TV TCL C835

Vďaka technológii Mini LED je 4K TV TCL C835 schopný vyvinúť vynikajúci jas pre zobrazenie detailov aj živosti a zároveň zobraziť vskutku hlbokú čiernu. Vzniká tak fantastický kontrast a hĺbka, ktoré sú dôležité pre skvelý HDR zážitok. Podsvietenie je u Mini LED tvorené z obrovského počtu stmievacích zón, ktoré dohromady obsahujú tisíce malých diód pre rovnomerné, výkonné a precízne riadené podsvietenie. V kombinácii s farbami QLED a použitým pokročilým VA panelom ponúkne 55-palcový televízor TCL C835 naozaj vizuálny skvost.

Očarujúce živé a prirodzené farby pod taktovkou Smart TV TCL C835 QLED

Technológia Quantum Dot sa pri Smart TV TCL C835 stará o zobrazovanie viac ako 1 miliardy farieb a odtieňov a zaisťuje aj 100 % farebný objem. Výsledkom sú tak čisté, živé a zároveň prirodzené farby vo všetkých úrovniach jasu a najvyššia úroveň detailov pri vykresľovaní všetkých typov scén. Sledovanie obsahu najmä v HDR bude skutočne pohlcujúcim zážitkom.

4K HDR PREMIUM 1000 – kombinácia technológií pre skvelý jas, kontrast a farby

UHD TV TCL C835 v sebe prepája technológiu Mini LED s technológiou QLED. Výkonné a precízne podsvietenie Mini LED v tomto prípade dosahuje maximálny jas 1 000 nitov, a tak má HDR spoločne s parádnym podaním farieb, pod taktovkou QLED, naozaj náboj. Každá scéna je prekreslená do najjemnejších detailov a zážitok zo sledovania televízie TCL C835 je skutočne fantastický.

144 Hz Motion Clarity Pro – ostrejšie a plynulejšie ako kedykoľvek predtým

55" televízor TCL C835 má natívnu obnovovaciu frekvenciu panelu 144 Hz. Spolu s technológiou Motion Clarity Pro prináša fantasticky čistý a ostrý pohyb do všetkých scén pri filmoch, športoch či hrách. Najmä najnáročnejší hráči budú naozaj potešení, pretože vďaka TV 4K TCL C835 môžu získať nielen dokonale ostrý a plynulý pohyb, ale aj dych vyrážajúcu grafiku so skvelými farbami a kontrastom. Vychutnajte si ostrý a čistý pohyb bez rozmazávania!

Televízor 55" TCL 55C835 SMART QLED

HDR MULTIFORMAT – Smart QLED TV TCL C835 podporuje všetky formáty HDR

Z HDR obsahu pri Smart QLED TV TCL C835 vždy dostanete maximum. TCL televízor sám automaticky zvolí ten najlepší možný formát na prehrávanie. Podporuje ich všetky. Sú to: HDR10, čo je základný formát, HLG – formát pre vysielanie a potom HDR10+ a Dolby Vision, čo sú najpokročilejšie formáty pre najlepšie vykresľovanie všetkých scén. Dolby Vision je tým najlepším formátom pre maximálnu kvalitu a nájdeme ho pri mnohých službách ako Netflix, Apple TV, HBO Max, Disney+, Amazon Prime a podporuje ho aj herná konzola Xbox. Nadstavba Dolby Vision IQ u UHD TV TCL C835 navyše vďaka senzoru okolitého osvetlenia dokáže upraviť nastavenie obrazu tak, aby ste si ho mohli maximálne komfortne vychutnať v akýchkoľvek podmienkach a kedykoľvek.

Televízor 55" TCL 55C835 SMART QLED

Game Master Pro – staňte sa herným profíkom s TCL TV

Balíček herných funkcií Game Master Pro ti dopraje konkurenčnú výhodu oproti ostatným hráčom. Hráči potrebujú nielen perfektnú grafiku, ale aj rýchle reakcie a nízku odozvu. HDMI 2.1 spolu s natívnou obnovovacou frekvenciou panela 144 Hz a VRR vrátane Freesync Premium zaistí super plynulé a ostré hranie plné detailov, s krátkou odozvou a bez trhania. Funkcia ALLM zaisťuje najlepšie nastavenie pre hry úplne automaticky, akonáhle sa k 4K TV TCL C835 pripojí najmodernejšia herná konzola alebo výkonný PC s podporou HDMI 2.1.

Práve preto je Smart televízor TCL C835 oficiálnou televíziou pre hru Call of Duty.

Dynamický a priestorový zvuk QLED TV TCL C835 pod taktovkou renomovanej spoločnosti Onkyo

QLED TV TCL C835 ponúka zvukovo veľmi nadštandardné riešenie od spoločnosti ONKYO v podobe prémiových reproduktorov a subwoofera, ktorý je na zadnej časti televízora. Nízke basové tóny sa šíria rovnomerne, a tak nebudete ochudobnení o dynamické basy, aj keď bude TV zavesená blízko pri stene. S podporou priestorových zvukov Dolby Atmos a DTS-HD bude zážitok z domáceho kina skutočne pohlcujúci a dynamický.

*Dolby Atmos a symbol dvojitého D sú registrované ochranné známky spoločnosti Dolby Laboratories.

Systém Google TV v televízore TCL C835 je zárukou nekonečnej zábavy bez hraníc

Systém Google TV už obsahuje funkcie Google Home a Google Assistant, ktoré umožňujú vyhľadávať najnovšie filmy, výsledky futbalových zápasov alebo ovládanie osvetlenia domácnosti bez toho, aby ste museli prerušiť práve sledovaný program. Pre aplikácie je tu obrovská obrazovka, môžete prepínať medzi funkciami a pohodlne spravovať svoje účty. Jednoduchšie to byť nemôže vďaka Google TV.

Hands-free Google Assistant – Objavte komfort bezdotykového ovládania

Hlasový Google Assistant sa tak môže stať vašim radcom a spoločníkom vo svete Google TV. Dokonca môžete využiť aj hlas v češtine alebo slovenčine. Veľmi ľahko tak napríklad nájdete obľúbené videá na Youtube, čo ocenia aj tí najmenší diváci – deti. Môžu nájsť ich obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vypisovať na virtuálnej klávesnici po písmenkách. Stačí len vysloviť napríklad „Kremienok a Chocholúšik" a Google TV nájde danú rozprávku. Hands-Free Voice Control znamená, že mikrofón nájdete priamo v 4K TV TCL C835, ale zároveň je televízor dodávaný aj so šikovným ovládačom, ktorý má mikrofón tiež vstavaný.

Google Duo – volajte si z UHD TV TCL C835 s vašimi blízkymi

Google Duo* je aplikácia na komunikáciu. Nájdete ju v mobiloch, počítačoch aj smart televíziách Google TV a Android TV. Ponúka vám možnosť priamo z vašej UHD TV TCL C835 využiť hlasové hovory a videohovory na spojenie sa s vašimi blízkymi. Pre hlasové hovory postačí vstavaný mikrofón a pokiaľ chcete využiť videohovory, tak môžete pripojiť USB kameru s podporou UVC.

*Vyžaduje prihlásenie sa pomocou vášho Google účtu

Veľa obsahu na sledovanie v najvyššej 4K HDR kvalite

Google TV podporuje naozaj celý rad aplikácií, medzi ktorými nájdete aj najpopulárnejšie streamovacie služby. Vďaka skvelému obrazu a zvuku si využijete na maximum Netflix, Apple TV, Amazon Prime, HBO Max aj Disney+ a mnoho ďalšieho. 4K HDR nájdete aj zadarmo, a to na Youtube. Vstúpte do sveta HDR zábavy s TV Smart TCL C835.

Televízor 55" TCL 55C835 SMART QLED

Luxusné kovové bezrámčekové a ultra tenké vyhotovenie TV TCL C835

TV TCL C835 je naozaj nabitý výkonom a možnosťami, ale to všetko pritom prináša v skutočne tenkom tele a v elegantnom dizajne. Použitie kovových prvkov pri TCL C835 pôsobí nielen luxusne, ale zároveň je tým aj zvýšená odolnosť celej televízie. Vďaka bezrámčekovému vyhotoveniu sa môžete sústrediť len a len na skvelý obrazový zážitok.

Televízor 55" TCL 55C835 SMART QLED

Stredový podstavec pre ľahké umiestnenie aj estetiku káblov

65-palcový TV TCL C835 krásne zapadne vďaka stredovému podstavcu aj na užšie typy nábytku, ale zároveň ním môžete pretiahnuť aj káble. Nenechajte sa ničím rušiť a vychutnávajte si plne nádherný obraz aj zvuk. Samozrejmosťou je aj možnosť zavesiť televíziu TCL C835 na stenu. K tomu poslúži jeden z mnohých bežne dostupných držiakov.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
255 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
84 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
255 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
144 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!
Maximálny jas
1 000 cd/m2 Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Svetelný senzor Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 6 Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
77 cm Hotovo!
Hĺbka
30,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,2 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
43 cm Hotovo!
Hmotnosť
13,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Titánová Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zarazil mě výrazný nárůst spotřeby především v režimu HDR oproti jiným značkám nebo i modelu 55C735. Čím je to způsobené? Děkuji

Dobrý den možno použít modul CA803 Skylink? Mám krátce TCL 55C735 a vypnutí televize trvá cca 1minutu. Hláška CA803 pracuje ,u Sony hned . Děkuji

Dobrý deň, trpí aj tento model spomínaným problémom na Odkaz do neznáma ? Problém je, že "ve 120Hz nastavení (ať už ve fullHD nebo 4K) podává vertikálně jen poloviční rozlišení a tím pádem není obraz tak ostrý a například se rozmazává písmo, menu ve hrách atd". Rovnaký problém sa spomína vo videu Odkaz do neznáma , ide o problém s čipsetom MediaTek. Model C835 používa rovnaký čipset MediaTek MT9615 ako model C825, je tam teda problém odstránený? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, má tato TV hdmi 2.1? Nebo jen 2.0? Na některých videí mluví jen o versi 2.0 a vy mate ve specifikaci 2.1.

Dobrý den, TV (55" TCL 55C835) mi hlásí poškození media (externí disk Samsung portable SSD T7 1TB) a odpojí ho (externí disk je v pořádku na PC šlape. Prosím o radu co s tím ? je externí disk moc velký ? nebo lze vyřešit nějakou aplikací ? děkuji

jaké jsou prosím rozměry balení?

Dobrý deň mám tiež TCL55 835 a keď stmavne obraz na čiernu tak niečo vnom piští je to normálne alebo je to treba nejako riešiť ? Ďakujem

dobry den,chcem sa spytat,mam problemy s obrazom pri hrach na ps5,obraz je presvetleny,pri niektorych hrach rozmazany.Ak chcem zapat local dimming,musim vypat VRR.vsetko mam nastavene ako ma byt,aj v PS5 aj v TV..Ak zapnem herny rezim,pri niektorych hrach sa obraz zhorsi.Skusal som uz snad vsetky varianty ,ale nepomohlo to..Mam pripojee k tv aj domace kino sony v HDMI 4 earc,a tam je zase problem,ze ak zapne CEC,tak automaticky sa zapina aj kino,ak ho nevypnem,tak pri zapati tv sa zapina aj kino aj konzola..zacinam aj lutovat kupu tohto tv...

Dobrý den mám TV 55C835 a takový problém a to takový že když zapnu AV receiver aby z něj šel zvuk z TV tak zvuk z nejde! Aby zvuk z TV šel tak na TV musím jít do nastavení zvuku a přepnout z repro TV na ARC AUDIO vystup! A to samé aj když zapnu BD přehrávač tak zvuk nejde z AV ale z TV a opět musím na TV do nastavení zvuku a dat zase ARC AUDIO ! nevíte čím to může být ? AV a BD mám připojené způsobem že z BD HDMI AUDIO/VIDEO do AV receiver HDMI BD/DVD HDMI 2.1kabel a z AV HDMI TV HDMI 2.1 kabel do TV HDMI ARC !

Dobrý den mam TV model 55C835! A mám takový problém mám k TV připojení AV receiver ONKYO s DOLBY ATMOS.Ale zvuku jde pouze buď z TV nebo z AV! Ale já bych chtěl aby zvuk šel z AV když AV zapnu a s TV když AV vypnu a to Automaticky ! Takže co mám nastavit aby to bylo takto ?

123
Diskusia a poradňa k 55" TCL 55C835
Príslušenstvo pre 55" TCL 55C835 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55C835. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55C835. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" TCL 55C835.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií