Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55" TCL 55P715

Zobraziť katalóg
55" TCL 55P715
4,9 9 hodnotení
Televízor SMART ANDROID LED, 139cm, 4K Ultra HD, PPI 1500 (50Hz), Direct LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital AC4, trieda energetickej účinnosti E
Kód:  WK690c2l Produktové číslo:  55P715 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

55" TCL 55P715


TCL 55P715: výkonom dynamický, vzhľadovo elegantný 4K HDR Android TV

TCL 55P715 prináša kombináciu pestrých funkcií pod taktovkou systému Android TV, pestrosť farieb pre 4K HDR obrazový štandard a nadčasový elegantný dizajn vďaka tenkému, bezrámikovému spracovaniu a použitiu vznešených kovových materiálov. Každý typ signálu získa vyššiu kvalitu vďaka funkcii SMART HDR, ktorá zdokonalí aj obyčajné zdroje na úroveň HDR. Inteligentný televízor TCL 55P715 sa vďaka Google Asistentovi a hlasovej Hands-free funkcii postará o ľahký a komfortný prístup k obľúbenému obsahu z Obchodu Play. U Android TV TCL 55P715 tak nájdete nielen veľké množstvo obsahu na sledovanie, ale mnoho aplikácií a hier, ktoré si môžete zahrať vďaka možnosti pripojenia gamepadu pomocou Bluetooth.

4K HDR: vysoké rozlíšenie s vysokou úrovňou detailov, vyšší kontrast a rozšírená paleta farieb

HDR, alebo High Dynamic Range je štandardom v rámci 4K Ultra HD obsahu. Ten dovoľuje smart televízoru TCL 55P715 pracovať s vyšším kontrastom a širokým rozsahom farieb. Vďaka tomu prináša obraz plný detailov v tmavých aj svetlých scénach.

Micro Dimming: precízne riadenie kontrastu a jasu po celej ploche obrazu televízora TCL 55P715

Funkcia Micro Dimming analyzuje obraz a rozdeľuje si ho do jednotlivých zón, ktorých je približne sto. V jednotlivých zónach obrazovky televízora TCL 55P715 je jas a kontrast riadený zvlášť, čo obrazu prináša lepšiu hĺbku, dynamiku a pomôže zdôrazniť detaily. Túto funkciu ocenia najmä večerní diváci filmov a tmavých scén.

Vychutnajte si na televízore TCL 55P715 HDR zážitok aj pri sledovaní obsahu v SDR a pozdvihnite samotné HDR na ešte vyššiu úroveň s funkciou SMART HDR

SMART HDR pracuje formou umelej inteligencie (AI), ktorá umožňuje dynamicky analyzovať obsah a každú scénu upraviť zvlášť kvôli lepšej úrovni detailov. Na inteligentnom televízore TCL 55P715 tak lepšie vyniknú detaily v tmavých scénach vďaka ich lepšiemu prekresleniu a v jasných scénach nezaniknú detaily objektov na svetlých a jasných pozadiach. SMART HDR tiež umožňuje pozdvihnúť kvalitu „obyčajného“ obsahu SDR vďaka prevodu tohto obsahu do možností HDR s využitím precíznejšej práce s jasom a kontrastom a rozšírenej palety farieb.

Android TV: obľúbená platforma inteligentných televízorov s neuveriteľne pestrými možnosťami zábavy

Android TV TCL 55P715 ponúka obrovské množstvo aplikácií, hier a obsahu vďaka Google Obchodu Play. Najpopulárnejšie služby ako Netflix, alebo Youtube nájdete priamo v základe a ďalšie aplikácie môžete získať práve z Obchodu Play. Práve Netflix a Youtube ponúknu obsah aj v kvalite 4K HDR. Na hranie hier môžete pripojiť gamepad a vychutnať si tak veľa zábavy. Nechýbajú ani najpokročilejšie multimediálne prehrávače ako napríklad VLC, alebo KODI. Inteligentný televízor TCL 55P715 ponúka aj vstavaný Google Home a Google Asistent. Vyhľadávať informácie a obsah môžete aj hlasom, a to pokojne v slovenskom/českom jazyku. Smart televízor TCL 55P715 prichádza so vstavaným mikrofónom.

Android TV: váš hlas je tu vypočutý. S TCL 55P715 využijete dokonca Hands-Free

TCL 55P715 prichádza so vstavaným mikrofónom priamo v TV. Stačí kliknúť na ikonu mikrofónu a povedať, čo potrebujete. Deti môžu hľadať rozprávky bez toho, aby museli ovládať abecedu na virtuálnej klávesnici. Stačí povedať napríklad „Katka a Strapáčik Youtube“ a sledovať. Pekne po slovensky, alebo česky. Môžete sa opýtať na počasie – „Aké počasie bude zajtra v Bratislave?“ Vo vybraných jazykoch funguje aj pokyn „OK, Google“ a vy tak skutočne môžete nechať svoje ruky úplne voľné.

Google Asistent bude váš inteligentný spoločník vo svete Android TV

Pýtajte sa televízora TCL 55P715 na čokoľvek. Zadávajte mu príkazy a úlohy. Google Asistent vám poradí a pomôže s obrovským množstvom rôznych zadaní. Navyše s TCL 55P715 rovno vo forme Hands-Free.

Alexa sa stane vaším sprievodcom vo svete smart TV

Amazon Alexa je hlasová asistenčná služba, váš inteligentný spoločník a radca. Prehrá vám na televízore TCL 55P715 hudbu, pustí správy, zobrazí počasie, pomôže vám s obsluhou inteligentnej domácnosti.

Netflix: využite váš nový TV TCL 55P715 na maximum vďaka obsahu vo vysokej kvalite 4K HDR

Netflix patrí medzi najrozšírenejšie a najobľúbenejšie služby na streamovanie obsahu. Ponúka ako výbornú kvalitu obrazu (až 4K HDR), tak aj atraktívnu ponuku titulov, z ktorých je veľa priamo z produkcie Netflixu. Je to úplne nový pohľad na kinematografiu. Má v ponuke ako tituly s dabingom, tak aj s lokálnymi titulkami, vďaka čomu si každý príde na svoje. Inteligentný televízor TCL 55P715 vám umožní si ho naplno vychutnať vďaka podpore 4K HDR a obrazovej kvalite plnej jemných detailov a úžasného kontrastu. 

YOUTUBE: sledujte vo vysokej 4K HDR kvalite

Na Youtube si každý naozaj príde na svoje. Navyše s televízorom TCL 55P715 môžete videá na Youtube pohodlne vyhľadávať vaším hlasom, a to aj v slovenskom, alebo českom jazyku. Túto funkciu si obľúbia aj tí najmenší, ktorí tak ľahko nájdu napríklad ich obľúbenú animovanú rozprávku. Aj pomocou aplikácie T-Cast môžete zdieľať obsah z Youtube do vášho inteligentného televízora TCL 55P715. Youtube ponúka i kvalitu 4K UHD HDR, ktorá umožní z vášho nového televízora dostať maximum a stane sa skutočnou lahôdkou pre oči.

TCL 55P715 ponúka Amazon Prime Video

Populárny poskytovateľ obsahu najmä v zahraničí, ktorý sa však hlási o slovo aj u nás. Ponúka veľké množstvo titulov priamo z dielne Amazonu a po novom zahŕňa i české tituly, prípadne i české titulky, alebo dabing. Vychutnajte si na televízore TCL 55P715 kvalitný obsah.

Tenká elegancia a prémiové materiály

TCL 55P715 prichádza s bezrámikovým dizajnom v kovovom spracovaní s nádychom skutočnej elegancie. Smart televízor krásne zapadne do každého interiéru a bude pôsobiť naozaj prémiových dojmom. Elegantný dizajn sa spojí s výkonom v dokonalej súhre.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
57 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
93 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
57 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
E Hotovo!
Spotreba v HDR režime
93 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
55" (139,7 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Google Meet Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
122,7 cm Hotovo!
Výška
76,4 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
71,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,8 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
107,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
12,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pri kupe tejto znacky pisete op system android. Potrebujem vediet ci v app sa nachadza antikTV moznost instalacie. Nechcem kupit nieco zbytocne aby som nemusel vracat tv, Tak by mi velmi pomohla informacia ci danny tv danu funkciu ma pri vyhladany app.

Dobrý den hlasové ovládání funguje pouze po zmáčknutí tlačítka na tv. a hlasove ovládání bez ovladače prostě nemohu nikde najít?? a v nastavení googlu není --OK google. Děkuji a tv jsem kupoval jen kvůli Ok Google.

Dobrý večer, mám dotaz kdy daná televize znovu bude k mání, děkuji.

Dobrý den, všiml jsem si, že mi z OS v TV zmizela "Google Play". Není tak možné nahrát žádnou další aplikaci, což dosti znemožňuje plně využívat Smart funkce. Aktualizace softwaru nepomáhá, protože píše, že je v TV nejaktuálnější. Nemáte nějakou informaci, jestli jde o nějaký výpadek, nebo kdy bude Google Play navrácen? Televizi mám pár měsíců, tak doufám, že toto není trvalá změna, ale to snad ani právně není možné. Děkuji za odpověď TCL Expertům a hezký den přeji :)

Dobry den, aka je prosim velkost internej pamate ROM pre instalaciu aplikacii? Mozete zmienit aj velkosť pamate RAM pripadne dlzku softverovej podpory od vyrobcu. Vdaka

Dobrý den, nemohu najít funkci načasování pro vypnutí tv..děkuji

Dobrý den, na stránce tohoto produktu je uveden štítek, který potvrzuje, že televize podporuje DVB-T2 HEVC standard - po zakoupení TV a vyhledání digitálního signálu pomocí antény ale nebyl nalezen jediný kanál (hledání proběhlo v Praze, kde by problém se signálem být rozhodně neměl). Lze tento problém nějak řešit?

Dobrý den chci se zeptat podporuje televize Kodi nebo je možné stáhnout??u jiných tv je to napsáno přímo jako Netflix či YouTube tady ne, děkuji

Dobrý den, lze na tuto TV instalovat aplikaci T-Mobile TV go? Děkuji

Dobry den. Mam dotaz, zda jde v teto tv dostahnout pres store aplikace Tmobile tv pro sledovani tv programu od daneho prodejce? Dekuji.

123...
Diskusia a poradňa k 55" TCL 55P715
Príslušenstvo pre 55" TCL 55P715 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55P715. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P715. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55P715. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 55" TCL 55P715.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií