Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

58" LG 58UF8307

Zobraziť katalóg
58" LG 58UF8307
4,8 50 hodnotení
Televízor SMART LED TV, uhlopriečka 147cm , 4K Ultra HD 3840x2160 , 4K Upscaler , DVB -S2/T2/C ,H.265 , 3x HDMI , 3x USB , Scart , CI+ , LAN, WiFi, Miracast , DLNA , MHL , HbbTV , webový prehliadač, webOS 2.0 , repro 2x10W , magický ovládač MR15 , energ . trieda A +
Kód:  WK609n22 Produktové číslo:  58UF8307 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" LG 58UF8307

vypnuté
ColorPrime

ColorPrime

Ponorte sa do senzačného spektra a škály farieb, ktoré možno zažiť len s technológiou LG Nano Spectrum. Spoznajte odtiene a farebné tóny, ktoré ste si predtým nedokázali predstaviť a ktoré teraz oživujú každý obraz, ktorý vidíte na obrazovke. Technológia ColorPrime vylepší farebnú realitu priamo pred vašimi očami.


vypnuté
Rozlišení 4K

rozlíšenie 4K

Rozlíšenie 4K ULTRA HD ponúka špičkový obraz, ktorý svojou kvalitou prekonáva ostatné zobrazovacie technológie. Pri štvornásobnom rozlíšenie v porovnaní s Full HD uvidíte celkom jasne tie najjemnejšie detaily, aj keď budete stáť blízko pri obrazovke. Rozlíšenie 4K posúva váš zážitok zo sledovania televízie na úplne novú úroveň vďaka vysoko precíznemu zobrazenie.


vypnuté
4K Upscaler

4K Upscaler

Obohaťte akýkoľvek svoj ??obsah o všetky prednosti televízore s rozlíšením 4K ULTRA HD. 4K Upscaler sprostredkováva bežné vysielanie, filmy a športové prenosy dynamickým a živým spôsobom. Aj najdrobnejšie detaily prírody uvidíte tak, ako keby ste ich pozorovali priamo pod holým nebom.


vypnuté
ULTRA tenký

ULTRA tenký

Obrazovka ULTRA Slim 4K zvyšuje na maximum kvalitu obrazu a znižuje na minimum svoju hrúbku. Kompaktnejšie a štíhlejší dizajn nešetrí na kvalite ani komfortu a televízor dokonale splynie s vaším interiérom. Nemusíte sa obávať, že by sa nehodil do vašej domácnosti alebo že by ste museli meniť svoju vnútornú výzdobu. Vneste do svojho života viac svetla s pomocou kompaktnejší technológie.


vypnuté
ULTRA Surround

ULTRA Surround

Vyplňte celú miestnosť všetkým, čo môže zvuk v kvalite Ultra Surround ponúknuť. Nechajte sa obklopiť zvukom, ktorý svojou hĺbkou posúva hranice vášho vnímania dynamiky. Z každého smeru a uhla pohľadu si uvedomíte, ako povznášajúci a očarujúce môže byť LG 4K ULTRA HD TV.


vypnuté
webOS 2.0

webOS 2.0

Platforma LG webOS 2.0 vám zjednodušuje život a vytvára televízne prostredie, ktoré je zábavné poznávať a jednoduché používanie. Využite maximálne potenciál svojho chytrého televízora a získate ľahko prístup k väčšiemu počtu funkcií než kedykoľvek predtým. Pohodlne sa posaďte a venujte sa nerušenému príjemnému sledovanie televízie s webOS 2.0.


vypnuté
Launcher

launcher

Môžete si prezerať kompletnú ponuku aplikácií, programov, služieb VOD a pripojených periférnych zariadení, bez toho aby ste museli opúšťať aktuálne obrazovku. Launcher umožňuje rýchlo, plynulo a bez prerušenia prepínať medzi zobrazovaným obsahom. Len zostaňte sedieť a nenechajte si ujsť žiadnu zábavu.


vypnuté
SmartShare

SmartShare

SmartShare vám umožňuje pohodlne si prezerať všetok obľúbený obsah v jedinom stredisku zábavy. Získajte okamžitý prístup k zábave uložené na vašich chytrých zariadeniach a spojte sa s rodinou a priateľmi, zatiaľ čo budete sedieť pri televízii. Každý teraz môže zdieľať a užívať si zábavu prostredníctvom funkcie SmartShare v televízore so systémom webOS TV.


vypnuté
Ovladač Magic Remote

Ovládač Magic Remote

Majte svoju zábavu úplne pod kontrolou s pomocou ovládača Magic Remote. Zbavte sa všetkých ťažkostí pri používaní televízora s pomocou kurzora, klikanie a rolovanie ako pri ovládaní počítačovou myšou. Funkcia Universal Control pre nastavenie obrazu a zvuku nikdy nebola jednoduchšie a intuitívnejšie. Stačí len sedieť a spoliehať sa na svoj čarovný diaľkový ovládač.


vypnuté
4K 60P HEVC

4K 60P HEVC

Televízor LG 4K ULTRA HD je vybavený dekodérom HEVC, ktorý sprostredkováva krištáľovo čistý obraz bez rozmazaných pohybov so snímkovou frekvenciou 60 snímok za sekundu. Teraz si môžete užívať rovnako bezchybný obraz, vysoké rozlíšenie a dokonalú reprodukciu farieb aj pri streamovanie obsahu z internetu alebo externého zariadenia. Keď necháte televízor pracovať za vás, každá akcia bude zachytená bez akýchkoľvek problémov a straty kvality.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
129,8 cm Hotovo!
Výška
81,5 cm Hotovo!
Hĺbka
26,3 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
77 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,42 cm Hotovo!
Hmotnosť
23 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Co si mam predstavit pod origanlim 4k ?? To nema prave 4k ??

Dobrý den, má tato televize funkci pro zpětné přehrávání filmů? Pokud ano, mohli byste mi prosím poradit, kde k tomu najdu nějaký návod? Děkuji Vám.

Je v základní výbavě kromě ovladače Magic Remote i ten standardní ovladač ? I kdyz v návodu jsou vyobrazeny oba, při rozbalení jsem našel jen Magic.

Dobrý den, na energetickém štítku a ve specifikaci produktu uvádíte, že tato televize má spotřebu 89W, ale na výrobním štítku zezadu na televizi je uvedena spotřeba 180W. Jaká hodnota je správně? Popřípadě, proč se hodnoty spotřeby liší? Děkuji.

Dobrý den, má tento televizor nastavitelný časovač na vypnutí? Děkuji za odpověď

Dobrý den, na trhu jsou 2 téměř totožné modely televizí LG 58UF830V a LG 58UF8307 (prodejci je v nabídkách e-shopů často zaměňují). Ta se sedmičkou na konci je o několik tisíc levnější než ta s V na konci, ale jinak nevím v čem se liší. Na webu LG jsou označeny jako UHD a SUPER UHD - poradíte mi jaký je v tom rozdíl?

Poradí někdo nějaký polohovatelný stojan k této TV?

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jaká je vzdálenost nožiček, konkrétně mě zajímá nejdelší vzdálenost kvůli umístění na TV stolek.

Dobrý den, dá se propojit přes miracast jen mobilní telefon LG nebo lze například Lenovo P70 s androidem? Děkuji Landa

Dobry den, mel bych dotaz k televizi 58" LG 58UF8307 - mate u ni uvedenou funkci ColorPrime - ktera zrejme rozsiruje barevnou skalu obrazovky. Mate v nabidce i nejaky dalsi LG televizor, ktery by tuto funkci podporoval? Napr 55" LG 55UF7767 ? Da se nekde zjistit, co znamena jake ciselne oznaceni LG televizi? Zde napr 7767 vs 8307 - dost by mi to pomohlo v tom se v modelech zorientovat. Dekuji a preji hezky den, Roska

12
Diskusia a poradňa k 58" LG 58UF8307
Príslušenstvo pre 58" LG 58UF8307 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" LG 58UF8307. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 58" LG 58UF8307.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií