Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

58" Orava LT-1480

Zobraziť katalóg
58" Orava LT-1480
Televízor SMART LED, 146cm, 4K Ultra HD, UMR 1800 (50Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, Netflix, Amazon Alexa, VESA 200×200, repro 20W, Dolby Digital 2,0
Kód:  WO455g Produktové číslo:  LT-1480 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" Orava LT-1480


Na chvíle odpočinku si zaslúžite televízor 58" Orava LT-1480 s bezchybným obrazom a mnohými inteligentnými funkciami. Rozmerovo vyhovujúca uhlopriečka 58 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD sa hodí pre každého, kto hľadá televízor dostačujúci na nezabudnuteľné divácke zážitky. Rozlíšenie 4K TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia LCD LED vďaka maximálnej svietivosti použitej diódy sa zaručuje za meniteľný odtieň bielej až po okraje samotnej plochy televízora. Smart TV prináša bezchybnú komunikáciu s vaším smartfónom.

Najzásadnejšie výhody televízora 58" Orava LT-1480

  • Televízor Orava poskytuje uhlopriečku celkovo 58"
  • Všetok obsah vynikne vo vysokom 4K rozlíšení
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého čoskoro nebude možné ladiť pozemné televízne vysielanie
  • K dispozícii budete mať asistenta Amazon Alexa
  • Snímková frekvencia 50 / 60 Hz vystačí pre hladký a plynulý obraz
  • Televízor Orava ponúka univerzálne využitie podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Červené tlačidlo HbbTV vám dá možnosť na prehliadanie napríklad aj aktuálneho televízneho programu, možnosť opätovného prehrávania, informácií o počasí alebo spravodajstvo
  • Predpripravená WiFi technológia v televízore na pripojenie k bezdrôtovej sieti
  • Možnosť nahrávania na flash disk na záznam ľubovoľného filmu aj seriálu a samozrejme aj následného pozerania
  • Štandard VESA prichytenia s vopred pripravenými otvormi so závitom v rozstupe 200×200 na zachytenie napríklad na stenu
  • Multimediálny protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV

Výnimočne detailný obraz TV Orava

Naozaj náročný divák sa uspokojí len s kvalitou. TV 58" Orava LT-1480 s extrémne jemným rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K pripadá panelu so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov, než máva bežný typ s rozlíšením Full HD. Obraz televízora Orava sa tak skladá z 3 840 × 2 160 bodov, a kvôli tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri veľkom priblížení k obrazovke sa jeho kvalita nijak nemení a je dokonale ostrý. Veľkú jemnosť obrazu oceníte predovšetkým pri kvalitných filmoch na Blu-ray, ale aj dokumentoch či seriáloch. Aj staršie filmy či seriály, ktoré nie sú natočené v patričnom rozlíšení, vie upraviť do vyššieho a trochu ich tým zdokonalí. Vedľajším, ale užitočným efektom vysokého rozlíšenia, býva svižnejšie fungovanie najrôznejších aplikácií, tieto televízory dostávajú výkonnejší hardvér.

Kompatibilita s DVB-T2 a konektivita TV 58" Orava LT-1480

Pokiaľ chytáte kanály na bežnú anténu, to najdôležitejšie si môžete odškrtnúť. Nový štandard vysielania, ktorý sa v tuzemsku zavádza pod skratkou DVB-T2 tento televízor ovláda, žiadne komplikácie pre vás nenastanú. Vďaka tomu, že obsahuje DVB-S2 tuner, môžete prijímať satelitný signál, ktorý ponúka veľmi široké pokrytie a pestrú paletu programov. V prípade káblového typu je možné zapojiť 58" Orava LT-1480 pomocou tunera schovaného pod skratkou DVB-C. Kvôli radu smart funkcií potrebujete internet, na ktorý je pripravený bežným konektorom. Ak už doma nie ste na káble zariadení, pripojíte ho k internetu bezdrôtovo, cez WiFi. Rovnako ako v smartfónoch a počítačoch, aj na tejto veľkej obrazovke nájdete okrem špecifických aplikácií tiež klasické internetové prostredie. Na spojenie s ďalšou elektronikou využijete Bluetooth signál. V podstate samozrejmou funkciou TV Orava je prehrávanie obsahu z externých diskov vďaka USB konektoru. S týmto modelom je možné aj, naopak, obsah na disk nahrať. Podporované sú zvukové formáty Dolby Digital 2,0.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v televízore Orava

TV Orava vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX a Skylink Live TV. Použiť môžete inteligentného asistenta Amazon Alexa.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2020 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Skylink Live TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Amazon Alexa Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, Skylink Fast Scan, Základný hotelový režim Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
130,5 cm Hotovo!
Výška
81,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
76 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
8,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
15,11 kg Hotovo!
VESA prichytenie
200×200 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kde a jak se řeší nejbližší servis v případě poruchy

Lze do ní stáhnout aplikace z Google play? Jako např T-Mobile TV nebo o2 TV?

Diskusia a poradňa k 58" Orava LT-1480
Príslušenstvo pre 58" Orava LT-1480 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" Orava LT-1480. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 58" Orava LT-1480. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 58" Orava LT-1480. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 58" Orava LT-1480.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií