Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

58" Panasonic TX-58DX800E

Zobraziť katalóg
58" Panasonic TX-58DX800E
4,0 1 hodnotení
Televízor – 4K 3D SMART LED, uhlopriečka 146cm, 4K Ultra HD 3840×2160, BMR 2000, HDR, THX displej, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC kodek, 4×HDMI, 3×USB, 2×CI+, Quad Core Pro, PVR nahrávanie, web prehliadač, NETFLIX, Mirroring, HbbTV, DLNA, LAN, Media Player, bluetooth, hotelový režim, game režim, Touch Pad ovládač, reproduktory 40W, energ. trieda A
Kód:  WX246u2 Produktové číslo:  TX-58DX800E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

58" Panasonic TX-58DX800E


vypnuté
Fascinujúce 4K Pro
 

Fascinujúce 4K Pro

Špičkové televízory Panasonic s rozlíšením 3 840 × 2 160 majú tak detailný a bezchybný obraz, ako by ste sa namiesto sledovania obrazovky pozerali von oknom na skutočný svet.

vypnuté
Procesor HCX
 

Procesor HCX

Procesor Studio Master HCX sa radí medzi špičku v spracovaní obrazu medzi televízormi. Ťaží z mnohých rokov vývoja správy farieb, úrovne čiernej a jasu z profesionálneho vybavenia na vysielanie. Je zdokonalený laboratóriom Panasonic Hollywood Laboratory.

vypnuté
Intuitívny obsah
 

Intuitívny obsah

Nová úvodná obrazovka využívajúca systém Firefox umožňuje ľahký a maximálne pohodlný prístup k vami zvolenému obsahu. Najmä k príjemnému streamovaniu z inteligentných zariadení.

vypnuté
Dizajn v súlade s maximálnou technickou výbavou
 

Špičkový dizajn pre moderné interiéry

Rad luxusných televízorov Panasonic DX800E prináša živé snímky v rozlíšení 4K s úžasnými detailmi a inteligentné prostredie operačného systému Firefox. Medzi lahôdky patrí tiež širší rozsah farieb a personalizovaná domovská stránka a milovníkom vycibreného dizajnu sa bude páčiť tenký rámik a neuveriteľne štýlový stojan. Nutné spomenúť, že vás v blízkej budúcnosti nezaskočí ani prechod na nový štandard digitálneho vysielania DVB-T2.

Nový displej Cinema Display je navrhnutý podľa tých najnáročnejších merítok. Kombinuje širokú škálu kinematických farieb, technológiu lokálneho stmievania pre dokonalú čiernu a nezvyčajnú úroveň jasu.


Hlavné vlastnosti

  • Inteligentné funkcie (SMART) pod vedením platformy Firefox pomáhajú vyniknúť moderným službám vrátane streamovania z inteligentných zariadení
  • Maximálna tunerová výbava DVB-T + DVB-T2, satelitný DVB-S2 a káblový DVB-C
  • Dynamický obraz (HDR) s reálnym presvetlením
  • Špičkový zážitok pri sledovaní filmov v 3D
  • 1× USB 3.0 a 2× USB 2.0 využijete napríklad pre externé disky
  • Pripravené módy pre využitie pri hraní hier alebo pri umiestnení v rámci hotelových izieb
  • Exkluzívny dizajn
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Exkluzívny dizajn
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Podľahnite HDR
 

Podľahnite HDR

Vysoký dynamický obsah na televízoroch Panasonic s podporou tejto funkcie prináša obraz, ktorý sa maximálne podobá skutočnému svetu. Hlboká čierna je kombinovaná s veľmi jasným presvetlením. Výsledkom je úroveň reality, ktorá predtým nebola vôbec možná.


vypnuté
Kvalita obrazu ako v kine
 

Kvalita obrazu ako v kine

Premeňte svoju obývaciu izbu na divadlo s neuveriteľným 2D a 3D obrazom. Najnovšie high-tech materiály a zobrazovacie procesy spojili svoje sily, aby priniesli najčistejší obraz, aký v súčasnosti existuje. Aby ste si mohli užiť pôvodnú obrazovú kvalitu filmu, potrebujete displej, ktorý reprodukuje obrazy presne tak, ako zamýšľal tvorca filmu. Práve tu prichádza na scénu certifikácia THX 4K Display, ktorá sa udelí len po splnení veľmi prísnych kritérií.


Netradičný stojanček

Vďaka charakteristickému vyhotoveniu „Freestyle“ je tento model štýlovým a elegantným doplnkom všetkých obývacích izieb.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Netradičný stojanček
 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
HbbTV
 

Prednosti hybridného televízora

HbbTV, alebo aj hybridné televízne vysielanie. To je ďalšia veľmi cenená funkcia naprieč platformou inteligentných televízorov. Ponúka tak napr. prístup do kompletného archívu Českej televízie v jej iVysílání. Ten dnes predstavuje už bezmála 10 rokov nepretržitého videa.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
58" (147,32 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,9 cm Hotovo!
Výška
82,8 cm Hotovo!
Hĺbka
35,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
75,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,6 cm Hotovo!
VESA prichytenie
400×200 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den tato TV byla vystavena nebo se jedná o nový nepoužitý kus. Děkuji za odpověď

A ještě jsem se zapomněl zeptat, jestli ta televize jde pověsit na zeď, tak jaký držák vybrat? Na cenu nehledím, jde mi o to, který by byl na tuto TV vhodný a chtěl bych nějaký, který se dá natáčet do stran a nahoru a dolu. Děkuji za odpověď

Dobrý den, jde tato televize pověsit na zeď nebo musí být pouze v tom držáku? A vybírám mezi touto 58" Panasonic TX-58DX800E a 58" Panasonic TX-58DX780E a jediný rozdíl vidím, že tento vyšší model 800E má certifikaci THX 4K Display a je o 20 000Kč dražší, jinak mi to přijde podle vypsaných parametrů stejné, je v nich ještě nějaký rozdíl? Má cenu investovat těch 20 000Kč? Děkuji za odpovědi

Diskusia a poradňa k 58" Panasonic TX-58DX800E
Príslušenstvo pre 58" Panasonic TX-58DX800E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 58" Panasonic TX-58DX800E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 58" Panasonic TX-58DX800E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 58" Panasonic TX-58DX800E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 58" Panasonic TX-58DX800E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií