Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Doprava a instalace TV zdarma

60 "Sharp LC-60UD20EN

Zobraziť katalóg
60 "Sharp LC-60UD20EN
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 152cm, 800Hz, THX, 4K Ultra HD 3840x2160, 4K 60p HDMI 2.0, DVB-S2 / T2 / T / C tuner, HbbTV, AQUOS NET +, DLNA, USB nahrávanie, Miracast, WiFi, 4x HDMI, 3x USB, scart, 1x slot SD, VGA, CI +, hliníkový rám, 2x 3D okuliare v balení, energ. trieda B
1 829,69 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WSA410a Produktové číslo:  LC60UD20EN Stránky výrobcu
60 "Sharp LC-60UD20EN 1 829,69 € Rozbalené

60 "Sharp LC-60UD20EN

60 "Sharp LC-60UD20EN je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Hliníkem rámovaná televize s nejvyšším dostupným rozlišením a se zobrazením na úrovni, které si zasloužilo certifikaci THX. Certifikace THX 4K poskytuje reprodukci tónů barev a rozlišení přesně takové, jak by chtěli režiséři prezentovat svoje filmové fantazie - se svěžestí v jasných scénách i s ponurou temnotou, kde je vidět to podstatné a nepřijdete o obsah. Proměňte svůj obývák na high-end domácí kino s neuvěřitelnou mírou živosti. Luxusní požitek z filmů umocní zvukový systém se subwooferem vyvíjený společností Yamaha. Nepřeberné zkušenosti na poli audiotechniky jsou zapracované, aby vás spolu s obrazem odzbrojili.
 

Do posledního puntíku


Televize optimalizuje jakýkoli typ obsahu, ať už jde o on-line video nebo film na disku Blu-ray, takže všechno, co sledujete je ostřejší a realističtější. Nový displej Rich Colour Display a vylepšený systém podsvícení umožní barevné kombinace, se kterými dokáže vytvořit živější a různorodější barvu. Očekávejte realističtější krajiny, svěží přírodu a přirozené pleťové odstíny. Ve spojení s novými technologiemi pro optimalizaci obrazu se stává ještě účinnějším. Technologie lokální kontroly kontrastu automaticky rozšíří kontrast a detaily, takže nikdy o nic nepřijdete, ani ve tmavých scénách.
 

Člen domácí i internetové sítě


Technologie AQUOS NET+ vám umožní přístup do oblíbených internetových služeb prostřednictvím televizoru. Jak snadné a pohodlné. Kromě plného přístupu na internet čeká na vyzkoušení mnoho aplikací. Díky vestavěnému WiFi máte okamžitě k dispozici aplikace, filmy, hudbu, hry a webový obsah. Na obrazovce lze bez problémů spustit digitální obsah prostřednictvím DLNA nebo zrcadlit displej smartphonu či tabletu skrze Miracast. Nechybí ani důmyslná možnost plného ovládání z aplikace na chytrém zařízení. Na platformě Android stačí jen vyslovit hlasové příkazy a ty se odešlou do TV!

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
63" (160,02 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
136,1 cm Hotovo!
Výška
82,7 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
78,1 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 60 "Sharp LC-60UD20EN
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií