Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" Hyundai ULS 65TS200 SMART

Zobraziť katalóg
65" Hyundai ULS 65TS200 SMART
Televízor 4K SMART LED, uhlopriečka 165cm, 800CMP, 4K Ultra HD 3840x2160, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 2x HDMI, 2x USB, SCART, VGA, CI +, LAN, DLNA, Netflix, Miracast, WiFi, HbbTV, web prehliadač Opera, Skylink FastScan, USB HEVC playback, hotelový mód, repro 24W, energ. trieda A+
Kód:  WHY245k2 Produktové číslo:  HYUULS65TS200SMART Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Hyundai ULS 65TS200 SMART


 
vypnuté
Smart TV Hyundai ULS 65TS200
 
vypnuté
Uhlopriečka 165 cm

Uhlopriečka 165 cm

vypnuté
Ultra HD rozlíšenie

Ultra HD rozlíšenie

vypnuté
DVB-T2 Ready

DVB-T2 Ready

vypnuté
webový prehliadač

webový prehliadač

vypnuté
Smart TV Hyundai ULS 65TS200

Skvelý obraz doplnený SMART funkciami

Aj váš obývačka ožije doteraz najrealistickejším obrazom v pôsobivej veľkosti. Rozlíšenie Ultra HD patrí medzi absolútnu špičku, ktorú môžete svojej domácnosti dopriať. Tento pokračovateľ Full HD je 4× ostrejší a poskytuje viac detailov. Dôležitá je tiež plynulosť obrazu v rýchlych scénach filmov alebo športových udalostí. Preto má televízor 800Hz spracovanie obrazu, aby bol obraz hladko opísaný za všetkých okolností. Tento kvalitný obraz vďaka šikovným funkciám a tunerom zužitkujete najrôznejšími spôsobmi, takže sa pohodlne usaďte, pretože len tak nevstanete.

Všetko pripravené

K televízoru nepotrebujete žiadne ďalšie prijímače (tunery). Vnútri už je zabudovaná celá sada pre príjem všetkými cestami. Satelitný tuner S2 je dokonca certifikovaný pre Skylink Ready, takže máte zaručenú funkciu všetkých služieb Skylink vo vysokom rozlíšení. Tuneru DVB-T2 taktiež nechýba certifikácia Českých rádiokomunikácií pre nadchádzajúce vysielanie po roku 2020. S televízorom teda budete pripravení aj na budúcnosť, kedy už nebudete musieť investovať do ďalšieho tunera.

vypnuté
DVB-T2 Ready
vypnuté
Dálkové ovládání

Používateľovi v ústrety

Internetový prehliadač dopĺňa rad užitočných aplikácií ako YouTube, Facebook, Twitter a mnohé ďalšie, ktorými je televízor vybavený už z výroby. Veľkou výhodou je integrovaná WiFi, zaisťujúce bezchybný chod internetu bez potreby ťahania káblov. S DLNA televízor prepojiť prostredníctvom domácej siete s ostatnými prístrojmi, ktoré tiež podporujú DLNA (počítače, tablety, NAS ...). Pomocou Miracast sa zase bude zrkadliť displej kompatibilného telefónu na veľkej televíznej obrazovke.

České aj americké streamovanie

S chytrým televízorom Hyundai môžete sledovať americkú internetovú Netflix. Filmy, seriály a reality show v angličtine. Netflix poskytuje ako licencovaný obsah, tak aj vlastnú tvorbu. Aplikácia Voyo je potom ďalším krokom smerom k užívateľom smart zariadení, ktorí si jej prostredníctvom môžu vychutnať vyše dvetisíc filmov zo zahraničnej i domácej produkcie, rozsiahlu databázu pôvodných relácií televízie Nova a aj rad exkluzívnych športových prenosov na NOVA SPORT1 a 2.

vypnuté
Internetové aplikace
 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
2 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146 cm Hotovo!
Výška
90 cm Hotovo!
Hĺbka
35,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
85 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
36,8 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nahoře u produktu ve stručném popise máte uvedeno 800Hz CMP... Pokud tento údaj uvádíte tak by mělo být uvedeno pouze 800 CMP bez Hz, 800Hz neexistuje. Dole v technických parametrech už to máte správně rozděleno, ale ve stručném horním popise uvádíte falešnou informaci. Jen upozornění.

Diskusia a poradňa k 65" Hyundai ULS 65TS200 SMART
Príslušenstvo pre 65" Hyundai ULS 65TS200 SMART Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Hyundai ULS 65TS200 SMART. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 'Hyundai ULS 65TS200 SMART. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Hyundai ULS 65TS200 SMART.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií