PET AD homeoffice

65" LG 65EF9509

Zobraziť katalóg
65" LG 65EF9509
Televízor 4K OLED 3D SMART, uhlopriečka 165 cm, 4K Ultra HD 3840 x 2160, DVB-S2/T2/C, H.265/HEVC, webOS 2.0, 3x HDMI, 3x USB, CI+, DLNA, Miracast, WiFi, Widi, HbbTV, webový prehliadač, reproduktory Harman/Kardon 20 W, 2x 3D okuliare, magický ovládač AN-MR600, energ. trieda A+
Kód:  WK609r70a Produktové číslo:  65EF9509 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65EF9509

Dokonalá čierna

Spoznajte dokonalé vyjadrenie čiernej farby, aké nemá žiadny iný televízor. Dokonalá čierna, nekonečný kontrast a maximálna paleta farieb, to všetko je možné prostredníctvom vašej obrazovky. Každý jednotlivý pixel emitujúci svetlo sprostredkuje vašim očiam zážitok z nekonečného kontrastného pomeru. S LG OLED TV teraz vidíte aj najjemnejšie detaily, ktoré pre vás boli doteraz skryté, napríklad tmavé zviera v nočných tieňoch.

vypnuté
Dokonalá černá

Pixely emitujúce svetlo

Každý pixel televízora LG OLED, ktorý prekonáva technológiu LED, umožňuje ponoriť sa do sveta neprekonateľných farieb. Každý pixel emitujúci svetlo televízora OLED sa sám zapína a vypína, aby mohli vyniknúť aj najmenšie detaily v obraze neskutočnej kvality, aký bol predtým nepredstaviteľný. Obrazovka vám zakaždým sprostredkuje takmer dokonalý obraz s najjasnejšími bielymi odtieňmi a najtmavšími čiernymi tónmi pri každom type a kvalite osvetlenia.

vypnuté
Pixely emitující světlo

Rozlíšenie Ultra HD 4K

Televízory LG OLED 4K zobrazujú takmer 8,3 milióna obrazových bodov, takže poskytnú štyrikrát vyššie rozlíšenie ako Full HD TV. Dych berúca jasnosť a jemné detaily obrazu na veľkej obrazovke vás ohromia, dokonca aj pri sledovaní z relatívne malej vzdialenosti.

vypnuté
Rozlišení Ultra HD 4K

WebOS 2.0

Zžite sa s jednoduchou a intuitívnou platformou WebOS 2.0 inteligentného televízora LG. Vďaka najľahšiemu ovládaniu inteligentného televízora si môžete užívať viac zo svojej obľúbenej zábavy. Doprajte si viac radosti, menej starostí a jednoduchú navigáciu dostupným obsahom prostredníctvom ovládania Magic Remote. So svojim televízorom môžete pohodlne komunikovať pomocou kurzora, klikania a rolovania na obrazovke alebo môžete len sedieť a dávať hlasové príkazy.

vypnuté
WebOS 2.0

Art Slim

Dizajn Art Slim televízora LG OLED spája funkčnosť a štýlovosť, aby vám ponúkol pohodlie a eleganciu. Tento úžasne štíhly televízor prekonáva z hľadiska hrúbky väčšinu inteligentných televízorov bez toho, aby robil kompromisy v komforte a kvalite. Užite si chvíle strávené so špičkovou technológiou, ktorú vám ponúka najmodernejší a najštýlovejší televízor sveta.

vypnuté
Art Slim

Zvuk značky Harman/Kardon

Keďže dokonalá kvalita obrazu zvyčajne dobre ladí so špičkovou kvalitou zvuku, bol zvuk pre televízor LG OLED navrhnutý spoločnosťou Harman/Kardon. Mimoriadne čistý zvuk Harman/Kardon ďalej vylepší vaše prvotriedne divácke zážitky.

vypnuté
Zvuk značky Harman/Kardon
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube Hotovo!
SMART funkcie
Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145 cm Hotovo!
Výška
88,3 cm Hotovo!
Hĺbka
23,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,2 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

má prosím vestavěný tuner S2 u LG 65 EF 9509 nastavení Skylink ready kvůli snadnému přeladění změn na satelitu?

Diskusia a poradňa k 65" LG 65EF9509
Príslušenstvo pre 65" LG 65EF9509 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65EF9509. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "LG 65EF9509. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65 "LG 65EF9509.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií