Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG 65NANO78

Zobraziť katalóg
65" LG 65NANO78
2,0 1 hodnotení
Televízor SMART, 165cm, 4K Ultra HD, 50Hz, Direct LED, HDR10, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612e01a3 Produktové číslo:  65NANO783QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO78


Chcete si doma vytvoriť podobnú filmovú atmosféru ako v kine? Odporučíme vám televízor LG. Vynikajúce obrazové zážitky budete mať predovšetkým vďaka technológii NanoCell a podpore formátov HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, budú tým pravým potešením. Obrovskú radosť budú mať aj priaznivci rýchlych scén vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) uspokojí aj tých najvyberavejších hráčov. K vynikajúcemu vizuálnemu zážitku sa pripája aj skvelý zvuk v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS a jeho dizajn vás osloví svojou jedinečnosťou. Vzhľad televízora dopĺňa strieborná farba. Na prichytenie televízora na stenu poslúži držiak štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou balenia.

Televízor 65
Televízor 65

Hlavné vlastnosti televízora 65" LG 65NANO78

  • Rovnakú filmovú atmosféru ako v kine sprostredkuje televízor LG
  • Úžasné obrazové zážitky predvedie technológia NanoCell a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Priaznivci rýchlych scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete ohromení zvukom 20W reproduktorov
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG je podporovaný moderným operačným systémom WebOS
  • Podsvietenie typu Direct LED
  • Môžete využiť aj funkciu HDR
  • O zvuk ako v kine sa postará technológia Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • K obľúbeným smart funkciám sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Zabudnite na všetky starosti, pohodlne sa usaďte a plne si vychutnajte detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Označenie 4K znamená, že obraz je vykresľovaný so štyrikrát väčším množstvom zobrazovaných bodov v porovnaní s Full HD obrazovkou. Obraz sa skladá z 3840 × 2160 pixelov, čo zapríčiní vysokú ostrosť. Technológia Direct LED vám sprostredkuje precízne zónové podsvietenie, ktoré sa dynamicky prispôsobuje obsahu obrazu a zaisťuje optimálny kontrast a živé farby.

Televízor 65
Televízor 65

NanoCell sa zaslúži o jedinečný zážitok zo sýtych a verných farieb

Technológia NanoCell TV poskytuje neuveriteľný zážitok. NanoCell technológia prináša široký pozorovací uhol, obraz tak zostáva konzistentný aj pri sledovaní z rôznych uhlov.

Podporuje širokú škálu formátov HDR

Vďaka podpore technológie High Dynamic Range (HDR) tento TV umožňuje detailnejšie zobrazenie tmavých aj svetlých častí snímanej scény. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10 a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény.

Televízor 65
Televízor 65

Dosiahnite herné majstrovstvo s televízorom LG

Herné funkcie vám dávajú náskok pred ostatnými hráčmi. Pri hraní hrajú rolu kvalitné vizuálne prvky, rýchlosť odozvy a okamžitá reakcia. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) si vychutnáte skutočný herný zážitok. Televízor LG pracuje ako monitor s vysokou efektivitou, ktorý splní požiadavky aj tých najnáročnejších používateľov.

Operačný systém poskytuje nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS prináša pestrú paletu funkcií, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Získate tak možnosť bezdrôtového zdieľania obsahu, zrkadlenia mobilných zariadení alebo PC, využívania hlasových asistentov a začlenenia TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším radcom vo svete elektroniky. Rýchlo vďaka nemu vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo ocenia najmä tí najmenší diváci. Rýchlo si nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby museli ručne písať jej názov na klávesnici. Všetky pripojené prístroje môžu byť ľahko ovládané pomocou jedného inteligentného ovládača. Iba stlačíte tlačidlo a na televízore sa vám zobrazí vaša obľúbená aplikácia.

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

S pridanou funkciou HbbTV sa televízor mení na interaktívny zážitok, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez potreby používania externých zariadení a prepínania medzi rôznymi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Televízor možno ovládať aj gestami. Dokážete meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Prechádzajte webové stránky priamo na obrazovke TV. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Obľúbenou vymoženosťou je prehrávanie 360° videa. Pomocou ovládacieho prvku sa budete pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. Týmto otvoríte priestor na preskúmanie prostredia a odhalenie detailov, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

NanoCell televízor LG vás ohromí svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, nahrajte si ho pomocou USB na svoje vlastné médium a pozerajte ho neskôr. Keď už nebudete mať chuť sledovať televíziu, pripojte pomocou USB externý disk alebo napríklad flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorej špeciálne skenovanie vám rýchlo a účinne nájde dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu je možné nastaviť blokovanie kanálov, obmedzenie hlasitosti alebo ďalších funkcií.

Rozmery:

90,8 × 145,4 × 34 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,8 × 5,84 cm (V × H)

Hmotnosť:

24 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
158 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
NanoCell Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
3 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,4 cm Hotovo!
Výška
90,8 cm Hotovo!
Hĺbka
34 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,84 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
115,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
24 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí balení "magický" ovladač? Děkuji

Diskusia a poradňa k 65" LG 65NANO78
Príslušenstvo pre 65" LG 65NANO78 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO78. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO78. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO78. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65NANO78.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií