PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" LG 65NANO81

Zobraziť katalóg
65" LG 65NANO81
4,0 4 hodnotení
Televízor SMART LED, 165cm, 4K Ultra HD, 50Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, repro 20W, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti F
Kód:  WK612e022 Produktové číslo:  65NANO813QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65NANO81


Chcete si aj doma užiť tú vzrušujúcu filmovú atmosféru, ktorú zažívate pri projekcii v kine? V tom prípade by mohol spĺňať vaše očakávania televízor LG. Prežite úžasné vizuálne zážitky vďaka technológii LCD LED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Vybrané filmové a seriálové lahôdky z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás úplne nadchnú. Priaznivci rýchlych scén si prídu na svoje vďaka 50 / 60Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE) nadchne všetkých herných fanúšikov. Vynikajúci obraz je doplnený ohromujúcim zvukom v podaní 20W reproduktorov. Smart TV LG je riadený pokročilým operačným systémom WebOS a jeho vzhľad dopĺňa naozaj elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva čierna farba. Televízor pripevníte na stenu pomocou držiaka štandardu VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je súčasťou produktu.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné prednosti televízora 65" LG 65NANO81

  • Presne takú atmosféru, ako je v kine, prináša televízor LG
  • Nezabudnuteľné vizuálne zážitky poskytuje technológia LCD LED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Fanúšikovia dynamických scén budú potešení 50 / 60Hz obnovovacou frekvenciou
  • Budete pohltení excelentným zvukom 20W reproduktorov
  • Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG sa opiera o pokročilý operačný systém WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • Brilantný zvuk sprostredkuje Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly a Canal+

Obraz televízora s výnimočnou ostrosťou

Usaďte sa a vychutnajte si detailné 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG je schopný zásluhou veľkého množstva pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkovať veľmi podrobný obraz. Značenie 4K predstavuje štvornásobný počet zobrazovaných bodov v porovnaní s klasickým Full HD rozlíšením. Obraz má rozlíšenie 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje bezchybné prenášanie všetkých filmov a programov na obrazovku s výnimočnou ostrosťou a bez zníženia kvality. Technológia Edge LED zahŕňa LED diódy umiestnené iba na vonkajších stranách obrazovky a je zaujímavou možnosťou pre tých, ktorí hľadajú TV s tenkým profilom a vkusným vzhľadom. Riadenie podsvietenia v tmavých oblastiach má na starosti funkcia lokálneho stmievania. Local dimming v nich tak dokáže znížiť jas bez toho, aby v dôsledku jasné oblasti výraznejšie utrpeli na kvalite.

Televízor 65
Televízor 65

LCD LED sa zaslúži o nezabudnuteľný zážitok zo živých a autentických farieb

Technológia LCD LED TV prináša skvelé pozeranie. Obrazovka využívajúca LED technológiu poskytuje výrazný jas, čo prispieva k príjemnému sledovaniu filmov aj v osvetlených miestnostiach. Disponuje LED diódami umiestnenými za LCD panelom, tie osvetľujú obrazovku na dosiahnutie jasného a čistého obrazu.

Televízor podporuje HDR formáty

Tento TV využíva technológiu High Dynamic Range (HDR) na rozšírenú reprodukciu detailov v tmavých aj svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10 a HLG. HDR10 upravuje jas obrazu na základe najjasnejšej scény.

Televízor 65

Dosiahnite víťazstvo v hrách vďaka televízoru LG

Vďaka herným funkciám získate výhody oproti súperom. Kvalita grafiky, rýchlosť odozvy a okamžité reakcie majú zásadný význam pri hraní hier. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE) bude hráčsky zážitok naozaj nezabudnuteľný. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a precízne zobrazenie hier.

S najmodernejším operačným systémom sa tešte na neobmedzenú zábavu

Smart televízor WebOS prináša rozmanité funkcie, ako je Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenia alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent sa tak môže stať vaším sprievodcom vo svete TV technológií. Rýchlo a jednoducho pomocou neho napríklad vyhľadáte obľúbené videá v aplikáciách, čo uvítajú najmä najmladší diváci. Jednoducho tak nájdu svoju obľúbenú rozprávku bez toho, aby jej názov museli vyťukávať na klávesnici. Všetky pripojené zariadenia možno jednoducho ovládať pomocou jediného inteligentného ovládača. Len stlačíte tlačidlo a zobrazíte si svoju obľúbenú aplikáciu.

Využívajte všetky smart funkcie televízora LG

Vďaka pridanej funkcii HbbTV sa televízor stáva viac interaktívnym zážitkom, ktorý umožňuje používateľom personalizovať televízne zážitky a mať prístup k ďalším online možnostiam a funkciám bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii máte verziu HbbTV 2.0. Istotne si obľúbite ovládanie televízora pomocou gest. Dokážete upravovať hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie akcie. Cez televízor môžete ľahko prehliadať webové stránky pomocou prehliadača. Priamo na obrazovke TV si prehliadajte webové stránky. Využite smart funkcie na prehliadanie internetového obsahu, vyhľadávanie informácií, sledovanie videí, streamovanie online obsahu, komunikáciu prostredníctvom sociálnych médií a ďalšie. Jedinečnou vlastnosťou je možnosť prehrávania videa v režime 360°. Pomocou ovládacieho prvku sa budete schopní posúvať po videu a otáčať pohľadom všetkými smermi. To vám otvorí možnosť preskúmať prostredie a odhaliť detaily, ktoré by v štandardnom videu zostali utajené.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

LCD LED televízor LG si vás získa svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate sledovať svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás prestane baviť televízny program, môžete si pomocou USB pripojiť externý disk alebo napríklad flash disk a pustiť si svoj vlastný obsah. Príjemná je funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho skenovania rýchlo a účinne identifikuje dostupné televízne a rozhlasové kanály. Za pomoci základného hotelového režimu možno nastaviť blokovanie kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

91,1 × 145,2 × 33,6 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,9 × 4,43 cm (V × H)

Hmotnosť:

26,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
95 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
F Hotovo!
Spotreba v HDR režime
153 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,2 cm Hotovo!
Výška
91,1 cm Hotovo!
Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,43 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
83,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den při zakoupení TV se službou instalace na zeď zdarma si musím koupit držák na zeď sám a nebo si ten držák přiveze technik sebou? Děkuji předem za Vaší odpověď a přeji hezký den.

Diskusia a poradňa k 65" LG 65NANO81
Príslušenstvo pre 65" LG 65NANO81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65NANO81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65NANO81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65NANO81.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií