Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Vyhraj lístky na EURO 2024

65" LG 65QNED81

Zobraziť katalóg
65" LG 65QNED81
4,6 25 hodnotení
Televízor SMART QNED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Telly, Google Assistant, prehrávanie 360° videa, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, WebOS, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Digital 2,0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4, Ultra Surround, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK612g130 Produktové číslo:  65QNED813QA Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG 65QNED81


Radi by ste aj doma zažili rovnakú filmovú atmosféru ako v kine? Potom by pre vás mohol byť tým pravým televízor LG z radu LG QNED. Nechajte sa ponoriť do fantastických obrazových zážitkov najmä vďaka technológii QNED a podporovaným formátom HDR10 a HLG. Preferované filmy a seriály z najobľúbenejších služieb ako je YouTube, NETFLIX či Voyo, vás posadia do kresla na dlhé hodiny. Nadšení budú aj milovníci rýchlych scén vďaka 100 / 120Hz obnovovacej frekvencii panela. Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium uspokojí všetkých náruživých herných nadšencov. Brilantný obraz sprevádza aj ohromujúci zvuk pod taktovkou 20W reproduktorov. Smart TV LG využíva novodobú technológiu operačného systému WebOS a jeho pôsobivý dizajn zdôrazňuje elegantné vyhotovenie. K zaujímavému stvárneniu prispieva sivá farba. Na prichytenie televízora na stenu použijete držiak VESA s rozmermi 300×300 mm. Diaľkový ovládač je dodávaný spolu s výrobkom.

Televízor 65
Televízor 65

Zásadné vlastnosti televízora 65" LG 65QNED81

  • Rovnakú atmosféru ako v kine vám prináša televízor LG radu LG QNED
  • Skvelé obrazové zážitky vám ponúkne technológia QNED a podporované formáty HDR10 a HLG
  • Obdivovatelia rýchlych scén budú potešení 100 / 120Hz obnovovacou frekvenciou
  • Pohltí vás zvuk 20W reproduktorov
  • Užite si precízne 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke
  • Smart TV LG využíva novodobý operačný systém WebOS
  • Ponúkne vám podsvietenie Edge LED
  • K dispozícii sú funkcie HDR a Local Diming
  • Zvuk ako v kine zaistí Dolby Digital 2.0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround
  • Medzi obľúbené smart funkcie sa radí HbbTV, inteligentný ovládač, ovládanie gestami, ovládanie hlasom, webový prehliadač a prehrávanie 360° videa
  • Pozriete si obľúbené filmové a seriálové diela zo služieb ako O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV a Telly

Obraz televízora, ktorý vám prinesie neobyčajný zážitok

Vyskúšajte 4K Ultra HD rozlíšenie na 65" uhlopriečke. Televízor LG vám vďaka svojmu veľkému množstvu pixelov po celej ploche obrazovky sprostredkuje veľmi podrobný obraz. Značenie 4K označuje štvornásobný počet obrazových bodov v porovnaní s bežným Full HD rozlíšením. Obraz je vykreslený s rozlíšením 3840 × 2160 pixelov, to umožňuje prenášať filmy a programy na obrazovku bez akejkoľvek straty kvality. Technológia Edge LED disponuje LED diódami umiestnenými iba na okrajoch obrazovky a je zaujímavou voľbou pre tých, ktorí hľadajú TV s tenkým profilom. Funkcia lokálneho stmievania má na starosti kontrolu podsvietenia v tmavých oblastiach. Local dimming tak prirodzeným spôsobom zníži jas a napriek tomu sa to neprejaví na kvalite jasných častí obrazu.

Televízor 65
Televízor 65

QNED na jedinečný zážitok z intenzívnych a verných farieb

Technológia QNED TV poskytuje fantastický zážitok. S technológiou QNED získate široký pozorovací uhol, čo znamená, že obraz zostáva konzistentný a vo vysokej kvalite, nech už sa nachádzate kdekoľvek v miestnosti.

Televízor zaistí kompatibilitu s HDR formátmi

Tento TV je vybavený technológiou High Dynamic Range (HDR), ktorá zaisťuje rozšírenú reprodukciu detailov, či už v tmavých, alebo svetlých častiach obrazu. Presnejšie je vybavený technológiou HDR10 a HLG. HDR10 nastavuje jas obrazu v závislosti od najjasnejšej scény.

Televízor 65
Televízor 65

Pokorte všetky výzvy v hrách pomocou televízora LG

S hernými funkciami budete napred oproti konkurencii. Pri hraní hier sa kladie dôraz na výbornú grafiku, okamžité reakcie a nízku odozvu. S hernými funkciami herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate) a AMD FreeSync Premium si užijete ten naozajstný herný zážitok. V dôsledku využitia VRR budú hry prehrávané s krásnou plynulosťou a bez akéhokoľvek trhania, pričom rýchla obnovovacia frekvencia zabezpečuje ostrý a plynulý pohyb. Televízor LG funguje ako monitor s vynikajúcou účinnosťou, čo umožňuje plynulé a presné zobrazenie hier.

Najmodernejší operačný systém prináša nekonečné možnosti zábavy

Smart televízor WebOS ponúka široké spektrum zaujímavých funkcií, napríklad Google Assistant a Amazon Alexa. Vďaka tomu budete mať možnosť bezdrôtovo zdieľať obsah, zrkadliť mobilné zariadenie alebo PC, využívať hlasových asistentov a zaradiť TV do svojej inteligentnej domácnosti. Hlasový asistent tak môže byť vaším radcom v televíznom svete. Rýchlo a jednoducho vďaka nemu nájdete obľúbené videá v aplikáciách, čo príde vhod obzvlášť malým divákom. Ľahko tak objavia svoju obľúbenú rozprávku bez nutnosti prepisovať jej názov na klávesnici. Všetky prepojené zariadenia môžete ovládať jednoducho pomocou jedného inteligentného ovládača. Iba jednoduchým stlačením tlačidla si môžete zobraziť svoju obľúbenú aplikáciu.

Televízor 65
Televízor 65

Využite všetky inteligentné funkcie televízora LG

Televízor s funkciou HbbTV prináša viac interaktívneho zážitku, ktorý poskytuje používateľom možnosť individuálne si prispôsobiť televízne predstavy a využívať ďalšie online funkcie bez využitia ďalších zariadení alebo prepínania medzi aplikáciami. K dispozícii je verzia HbbTV 2.0. Televízor podporuje ovládanie pomocou gest. Budete schopní meniť hlasitosť, prepínať kanály, prechádzať menu a vykonávať ďalšie operácie. S televízorom získate jednoduchý prístup k webovému prehliadaču. Prezerajte si stránky priamo na obrazovke televízneho prijímača. Vďaka smart funkciám budete mať prístup k prehliadaniu internetového obsahu, vyhľadávaniu informácií, sledovaniu videí, streamovaniu online obsahu a komunikácii cez sociálne siete. Zaujímavou možnosťou je prehrávanie videa vo formáte 360°. Pri prehrávaní 360° videa na televízore sa môže používateľ pomocou ovládacieho prvku pohybovať po videu a otáčať pohľadom vo všetkých smeroch. To vám umožní preskúmať prostredie a objaviť detaily, ktoré by inak zostali v klasickom videu skryté.

Skvelý televízor, ktorý uspokojí každého z vás

Zaisťuje kompatibilitu a integráciu s ďalšími inteligentnými zariadeniami pomocou WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA a Miracast. O zvuk ako v kine sa postarajú technológie Dolby Digital 2.0, Dolby Digital AC3, Dolby Digital AC4 a Ultra Surround.

Objavte svet multimediálnych možností s pokročilými funkciami

QNED televízor LG vás okúzli svojimi multimediálnymi funkciami. Pokiaľ nestíhate svoj obľúbený program, nahrávajte si ho cez USB na svoje vlastné médium a nechajte to na neskôr. Keď vás program v televízii prestane zaujímať, pripojte pomocou USB externý disk alebo flash disk a prehrajte si svoj vlastný obsah. Príjemná je tiež funkcia Skylink fastscan, ktorá pomocou špeciálneho režimu skenovania umožňuje rýchle a efektívne nájdenie dostupných televíznych a rozhlasových kanálov. Využitím základného hotelového režimu môžete vykonať nastavenie blokovania kanálov, obmedziť hlasitosť a ďalšie funkcie.

Rozmery:

91,1 × 145,2 × 33,6 cm (V × Š × H)

Rozmery bez podstavca:

83,9 × 4,43 cm (V × H)

Hmotnosť:

26,2 kg

Maximálne rozlíšenie:

4K Ultra HD

HDMI:

USB:

Typ tunera:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 a DVB-C

Vstupy a výstupy:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitálny optický/digitálny audio výstup a CI+

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
103 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
165 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
103 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
165 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QNED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
O2 TV, YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
145,2 cm Hotovo!
Výška
91,1 cm Hotovo!
Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
4,43 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
83,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
26,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den má to USB 3

Dobrý den, jak vypadá ovladač k této TV? Má "laserové" ukazovátko pro jednodušší zadávání textu v TV?

Dobry den. Pokud jsou dve tyto tv vedle sebe, reaguji obe na jeden ovladac, nebo je kazda vazana na svuj? Jednu jiz mam, ale chtel bych 2 vedle sebe, jen nevim, aby nebyl problem s tim, ze na jeden ovladac by reagovali obe. dekuji.

Dobrý deň , na internete som tento TV vydel dodávaný s párom "nožičiek" namiesto "oblúkoveho stojanu" Mám skúsenosť že takýto stojan takto velkú televíziu neudrží. Môžete mi prosím potvrdiť že dodávaný stojan televiziu udrží bez nutnosti prídavných držiakov alebo nutnosti inštalácie na stenu ? Ďakujem.

Dobrý den. Mužu poprosit o verzi Webosu? Nikde jsem ji nenašel, děkuju

Diskusia a poradňa k 65" LG 65QNED81
Príslušenstvo pre 65" LG 65QNED81 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG 65QNED81. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED81. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" LG 65QNED81. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG 65QNED81.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií