Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

65" LG OLED65E7V

Zobraziť katalóg
65" LG OLED65E7V
5 2 hodnotení
Televízor OLED Picture-on-Glass Design, 164cm, 4K Ultra HD, Active HDR s Dolby Vision, Pixel Dimming, DCI 98,5%, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI+ , LAN, WiFi, DLNA, HbbTV, Bluetooth, Miracast, WiDi, web prehliadač, Soundbar ako stojan, magický ovládač MR16A, USB nahrávanie, webOS 3.5, VESA/OTW420, Dolby Atmos/DTS 4.2km 60W, A
Kód:  WK607v3 Produktové číslo:  OLED65E7V Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" LG OLED65E7V


Obraz na skle

Čistý dizajn a dokonalý obraz - to sú dva prvky, ktorými sa pýšia televízory radu E7. Vďaka revolučnej konštrukcii a OLED technológii môže byť zariadenie veľmi tenké a ľahké. Taktiež mohlo dôjsť k úžasnému spojeniu panelu s tenkým sklom. Počas sledovania vás neruší žiadny rušivý element v podobe rámčeku.

Založené na soundbare

Tento modelový rad dosiahol audiovizuálne inovácie. Vysoko kvalitný zvuk Dolby Atmos je integrovaný do dizajnu televízora v podobe diskrétneho soundbaru. Získate tým neuveriteľne špičkový zvuk bez nutnosti inštalovať ďalšie komponenty. 

Dokonalé farby

Neopakovateľný rozsah kontrastu OLED panelov vám prináša živé odtiene a farby, ktoré na klasickom LED televízore ťažko zbadáte. OLED technológia poskytuje dokonalé farby v celom farebnom rozsahu.

Unikátna technológia stmievania pixelov zaistí zobrazenie dokonalej čiernej, bez akéhokoľvek úniku svetla a ponúka neobmedzený kontrastný pomer. Preto LG OLED televízory umožňujú dokonalú reprodukciu čiernych odtieňov a dávajú vyniknúť všetkým dokonalým farbám v ich plnej kráse. Užite si viac ako miliardu žiarivých farieb vytvorených 10-bitovým panelom.

Zážitok ako v kine - priamo u vás doma

Televízory radu C7V sú vôbec prvými televízormi svojho druhu, ktoré podporujú oba formáty Dolby Vision™ a Dolby Atmos®. Výsledok tejto kombinácie je dokonalý - vynikajúca kvalita obrazu a zvuku vám umožní si v pohodlí domova vychutnať prémiový zážitok.

HDR 4K obraz

Pokročilá technológia Active HDR sa ľahko prispôsobí rôznym formátom HDR. Bola vyvinutá priamo spoločnosťou LG a optimalizuje kvalitu každej scény obsahu HDR, aby ste si mohli vychutnať pôsobivejší a vernejší vizuálny zážitok.

Technológia pokročilého formátovania umožňuje televízoru LG vysielať všetky rozpoznané algoritmy High Dynamic Range ako napr. HLG, HDR10, Dolby Vision a Technicololor. Doprajte si HDR zážitok bez ohľadu na to, akú zábavu máte radi.

 

Televízor C7V s podporou obsahu HDR vo formáte Dolby Vision™ spracováva dynamické metadáta v každej snímke, a prináša víziu režiséra do vašej obývačky. Na formáty HDR10 a HLG používa LG exkluzívnu technológiu spracovania. Zásluhou dynamických dát vytvorených touto technológiou na každú scénu zvlášť, je obsah zobrazený v lepšej kvalite.

DOLBY ATMOS® - dokonalý zvuk

Technológia Dolby Atmos® vytvára trojrozmernú zvukovú kulisu, ktorá vás úplne obklopí jedinečným priestorovým zvukom každého objektu.

Dolby Atmos® vtiahne vás aj každého ďalšieho diváka do deja prostredníctvom mimoriadne verného priestorového zvuku, ktorý sa nesie všade okolo vás. Táto technológia predstavuje systém priestorového zvuku, ktorý zabezpečuje pohyb zvuku podľa objektov v obraze. Pri detailnom skúmaní sa vám preto bude zdať, že sa zvuk šíri všetkými smermi - hore, dole, doľava a doprava. V podstate ide o plný priestorový zvuk.

Rozhranie webOS 3.5 - nekonečný zdroj zábavy

Prístup na internet, prehrávanie filmov a hudby a obľúbené služby ako je Netflix a Amazon, to všetko máte teraz na dosah ruky. Jednoduchá navigácia prostredníctvom magického ovládača (Magic Remote) umožní pohodlnú komunikáciu s televízorom pomocou kurzora, klikanie a rolovanie na obrazovke. Na dosiahnutie väčšieho komfortu môžete jednotlivé funkcie ovládať aj hlasovými príkazmi.

 
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
50 / 60 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,1 cm Hotovo!
Výška
90,4 cm Hotovo!
Hĺbka
19,5 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
87,7 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
23,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V lednu byla TV ve slevě za 77.990,- Objednal jsem ji, byla k dodání za 4 dny, pak za dalších pár dnů, pak za víc dnů a po celkem 9 posunutích termínu byla TV vyřazena z prodeje (u produktu bylo napsáno: Prodej skončil). Následující den mi byla zrušena objednávka. Nicméně ani v průběhu ani při zrušení objednávky jsem nebyl o ničem informován - kromě telefonátu z alza operátora, který se dotazoval, jestli mám o TV opravdu zájem (bylo to tak po druhém posunutí termínu). Co ale čert nechtěl, TV je zase v prodeji, za vyšší cenu a ejhle je i skladem. Takže jsem bez objednávky, bez TV, bez slevy, bez zprávy, bez oznámení. Jediný co mám je celkem silné rozhořčení a chuť řešit tyto nekalé obchodní praktiky a nedodržení slova s ČOI.

Dobrý den, Můžete mi prosím vysvětlit, jak se z dostupnosti 4 dní, může stát 4x posunutí termínu dodání, kdy poslední indikace je měsíc po objednávce? Jste schopni tuto televizi dodat, nebo to je jen lákadlo a mám objednávku zrušit? Dejte mi vědět, kvůli vám jsem nevyužil akční nabídku konkurence a tento týden prohíhá jiná, kterou hodlám využít, pokud od vás nedostanu adekvátní odpověď. Děkuji.

Dobrý den, jde tato tv spárovat s iphone ?

Dobry den, potrebujen kupit drziak na TV LG oled 65 u vas kupovany. Vesa je 200 x 300. Viete mi prosim nejaky odporucut. Dakujem

Diskusia a poradňa k 65" LG OLED65E7V
Príslušenstvo pre 65" LG OLED65E7V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" LG OLED65E7V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" LG OLED65E7V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" LG OLED65E7V.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií