Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

65" Panasonic TX-65LZ2000E

Zobraziť katalóg
65" Panasonic TX-65LZ2000E
Televízor SMART OLED, 165cm, 4K Ultra HD, 100Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, Google Assistant, Amazon Alexa, My Home Screen, VESA 300×300, repro 160W, Dolby Atmos, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WX244s8t2a3 Produktové číslo:  TX-65LZ2000E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Panasonic TX-65LZ2000E


Televízor 65

Na sledovanie obľúbených filmov a relácií si môžete zaobstarať TV 65" Panasonic TX-65LZ2000E s luxusným obrazom a množstvom funkcií. Plnohodnotná veľkosť uhlopriečky 65 " spoločne s rozlíšením 4K Ultra HD je vhodná pre každého, kto chce televízor na skutočne výnimočný pôžitok z filmov a seriálov. Rozlíšenie UHD TV ponúka štvornásobok detailov oproti štandardnému Full HD. Technológia OLED za pomoci viacvrstvových zobrazovacích buniek ručí za maximálny pozorovací uhol až do rohov obrazovky. Jej veľkou výhodou je však najmä dokonalé zobrazenie čiernej, teda najlepší dosiahnuteľný kontrast. Smart televízor prináša netušené multimediálne možnosti. Zdieľanie obrazu z mobilu je možné vďaka funkcii Miracast.

Najdôležitejšie rysy TV 65" Panasonic TX-65LZ2000E

  • Televízor Panasonic má uhlopriečku 65"
  • Vždy ostrý a jemný obraz vďaka 4K rozlíšeniu
  • Kontrast dosiahnuteľný jedine s OLED technológiou
  • Dynamický rozsah HDR vám prináša nadpriemerne dynamický a prirodzený zážitok
  • Typ tunera DVB-T2 - HEVC je štandardom, bez ktorého sa používatelia už čoskoro na sledovanie pozemného vysielania nezaobídu
  • K dispozícii je tiež podpora Google Assistant a Amazon Alexa
  • Televízor Panasonic je univerzálny podľa vzoru HbbTV 2.0, to je spojenie televízneho vysielania a širokopásmového internetu
  • Hodnota snímkovej frekvencie 100 / 120 Hz vám prinesie plnohodnotný, plynulý obraz, viditeľný hlavne pri športových zápasoch
  • Červené tlačidlo na ovládači umožňuje prehliadanie napr. programu televíznych staníc, videotéky, hranie zábavných hier
  • Možnosť hlasového ovládania eliminuje nutnosť nudného ovládania pomocou tlačidiel
  • Predpripravená WiFi technológia v TV na pripojenie na internet
  • Funkcionalita nahrávania na flash disk na nahrávanie ľubovoľného filmu aj seriálu a opätovného prehrávania
  • Štandard VESA prichytenia s vyrezanými závitmi na skrutky vo vzdialenosti 300×300 na pripevnenie na stojan
  • Prenosový protokol DLNA na takmer nelimitovaný prenos súborov do TV
Televízor 65
Televízor 65

Výnimočne kvalitný obraz TV Panasonic

Ak ste náročnejší diváci, potrebujete špičkový televízor. televízora 65" Panasonic TX-65LZ2000E s vysokým rozlíšením patrí medzi to najlepšie, čo sa dá postaviť do obývacej izby. Pomenovanie 4K charakterizuje obrazovku so štvornásobným počtom zobrazovacích bodov oproti zavedeným obrazovkám s Full HD. Obraz televízora Panasonic je zložený z 3 840 × 2 160 bodov, a vďaka tomu dosahuje veľmi vysokú úroveň vykreslených detailov. Ani pri blízkom pohľade nie je rozmazaný a je perfektne ostrý. Veľkú jemnosť obrazu dnes zúročíte nielen pri seriáloch či športe, ale predovšetkým pri filmoch z Blu-ray prehrávačov. Aj staršie filmy či seriály nenatočené v patričnom rozlíšení navyše umelo prepočíta do vyššieho a ľahko ich tým zdokonalí. Veľmi užitočným efektom vysokého rozlíšenia býva aj svižný chod najrôznejších funkcií a aplikácií, v týchto televízoroch totiž býva inštalovaný veľmi výkonný hardvér.

Vysoký kontrast televízora s OLED technológiou

K maximálnej kvalite obrazu napomáha OLED technológia, v rámci ktorej môže každý z množstva obrazových bodov akokoľvek meniť farbu. Výsledným efektom je potom výborný kontrast a najmä možnosť body povypínať a tým dosiahnuť najčernejšiu čiernu, čo žiadna iná technológia nedokáže. Tieto televízory sa vyznačujú aj veľkou sýtosťou farieb. Úplne samozrejmý je vysoký dynamický rozsah, tzv. HDR. Ten napomáha prirodzenému kontrastu a jasu, niektoré plochy napríklad nezanikajú pri protisvetle a dojem zo scény je príjemnejší. Výborná obnovovacia frekvencia televízora Panasonic 100 / 120 Hz znamená, že veľmi rýchlo prekresľuje obrazové body a je dôležitá pri rýchlych, akčných scénach, ktoré uvidíte vždy dokonale plynulé. Podporuje technológiu HDR10, HDR10+, HLG a Dolby Vision IQ. HDR10 sa postará o farby podobné tomu, ako ich vníma ľudské oko. HDR10+ je jedinečná technológia, vďaka ktorej sú jas aj farby každej scény aktívne upravované. Vo výsledku má obraz s HLG technológiou vernejší jas a oživí tak všetky scény.

Televízor 65
Televízor 65

DVB-T2 a ďalšie užitočné funkcie televízora 65" Panasonic TX-65LZ2000E

Ak využívate klasickú anténu, starosť o funkčnosť môžete hodiť za hlavu. Štandard vysielania označovaný ako DVB-T2 tento TV zvláda, je jednoduchým riešením aktuálneho prechodu. Do výbavy spadá DVB-S2 tuner, vďaka ktorému môžete prijímať satelitný signál obľúbený kvôli výnimočnému pokrytiu. Ak dávate prednosť káblovému typu, potom sa zapojí 65" Panasonic TX-65LZ2000E pomocou tunera DVB-C. Väčšina pokročilých funkcií vyžaduje internet, na ten nájdete klasický, z počítačov známy konektor. Ak nie ste zrovna nadšení z inštalácie kábla, pripojíte sa jednoducho cez WiFi. Rovnako ako pri smartfónoch a počítačoch, aj tu nájdete popri originálnych aplikáciách prehliadač na klasické prehliadanie internetu. Na spojenie s ďalšou elektronikou sa možno spoľahnúť na Bluetooth. Pomerne bežnou, ale veľmi obľúbenou funkciou TV Panasonic je pripojenie flash diskov a externých diskov vďaka USB portu. S týmto modelom je možné aj, naopak, obsah na disk nahrať. Do podporovaných zvukových formátov patria Dolby Atmos.

Ďalšie smart funkcie a aplikácie v TV Panasonic

Televízor Panasonic vám tiež okrem iného ponúkne aplikácie a sociálne siete ako je YouTube, NETFLIX, Amazon Prime Video a Disney+. K dispozícii je podpora Google Assistant a Amazon Alexa. Funkcia Miracast dovoľuje zdieľanie obrazu z mobilu.

Televízor 65
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Spotreba v SDR režime
112 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
112 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
169 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, Disney+, Amazon Prime Video Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,8 cm Hotovo!
Výška
91 cm Hotovo!
Hĺbka
35 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
88,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
29,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Klasický Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Skylink Live TV, je

Diskusia a poradňa k 65" Panasonic TX-65LZ2000E
Príslušenstvo pre 65" Panasonic TX-65LZ2000E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Panasonic TX-65LZ2000E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Panasonic TX-65LZ2000E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Panasonic TX-65LZ2000E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Panasonic TX-65LZ2000E.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií