Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" Samsung QE65Q6FN

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65Q6FN
5 13 hodnotení
Televízor – SMART LED, 163cm, 4K Ultra HD, QLED – Quantum Dot panel, 10 bit, PQI 2800 (100Hz), HDR 1000, Ambient Mode, Supreme UHD Dimming, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, optický výstup, CI+, WiFi, HbbTV 2.0, Tizen OS, párovanie s mobilným zariadením, Smart ovládač, hlasové ovládanie, prehrávanie 360° videa, Game Mode VRR, Steam Link, HBO GO, Voyo, Netflix, USB/HDD nahrávanie, Timeshift, web prehliadač, repro 40W (2.1Ch), Subwoofer, DD Plus, DTS, skryté vedenie káblov
Kód:  WR183z6a Produktové číslo:  QE65Q6FNATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65Q6FN


Samsung QE65Q6FN, dych vyrážajúca paleta farebných odtieňov

Miliarda farieb na vašej obrazovke

Vychutnajte si úplne nový pohľad na filmové hity a obľúbené seriály. Pohľad, ktorý vám na obrazovke Samsung QLED TV Q6F odhalí viac ako miliardu odtieňov. Technológia Quantum Dot nechá vyniknúť aj tým najjemnejším farebným tónom a detailom. A k fantastickému diváckemu zážitku prispieva aj schopnosťou zobraziť 100 % objem farieb, TV si teda zachováva bohatú paletu bez ohľadu na hodnotu jasu.

Vysoký kontrast každej scény

Doprajte si obraz plný jasného svetla a temných tieňov vďaka technológii Q Contrast. Toto inovatívne riešenie na obrazovke vášho Quantum Dot televízora Q6F od spoločnosti Samsung vykúzli jedinečnú kombináciu kontrastných prvkov. Pri sledovaní obľúbených filmov vám tak neunikne ani tá najmenšia maličkosť – a každý záber si užijete doslova v novom a lepšom svetle.

Sledujte filmy v celej ich kráse

So Samsung Q6F konečne zbadáte filmy svojho srdca v úplne autentickej podobe. Vychutnajte si vizuálny obsah vyššej úrovne vďaka perfektnému zobrazeniu jasu a kontrastu pomocou technológie Q HDR Elite a nového štandardu vysokého dynamického rozsahu HDR10+. Zárukou maximálne kvalitného zážitku s QLED TV sú aj certifikácia splnenia prísnych Ultra HD štandardov.

Samsung TV vyniká kvalitou aj odolnosťou

Vďaka použitým materiálom a obrazovej technológii Quantum Dot sa už nemusíte obávať vypálenia pixelov na obrazovke svojho televízora. Anorganické látky, z ktorých je vyrobená, totiž nepodliehajú opotrebovaniu typickému pre organické prvky. QLED TV vám bude poskytovať skvelý divácky zážitok bez jedinej chyby na kráse po mimoriadne dlhú dobu.

Samsung Q6FN, kábel

Jeden kábel pre dáta aj energiu

Uchovajte si dizajnovú čistotu svojej obývacej izby. Fantastický obraz Quantum Dot technológie sa pri prémiovom televízore Q6F od spoločnosti Samsung snúbi s dômyselným dizajnovým riešením One Invisible Connection. To spája napájací i dátový kábel v jeden, ktorý následne zapojíte do rozbočovača One Connect Box. Ten môže zostať ukrytý a postará sa o zapojenie všetkých ďalších zariadení.


Prispôsobí sa vám aj okoliu

O tom, že je QLED TV skvelým doplnkom vašej domácnosti, svedčí aj špeciálny režim Ambient Mode. Vďaka nemu totiž bude váš nový televízor vyzerať skvele aj v okamihu, kedy bude zrovna vypnutý. S jeho pomocou si namiesto deaktivovaného displeja necháte zobraziť farbu či pozadie, ktoré ladí s okolitou stenou. Prípadne si zapnete zobrazenie správ a predpovede počasia. Alebo spojte s televízorom svoj mobilný telefón cez Bluetooth a počúvajte z TV reproduktorov skladby podľa svojho výberu.

Zážitok z každého uhla

Pri konštrukcii televízora Q6F bola pozornosť venovaná nielen jeho panelu s Quantum Dot technológiou, ale aj výnimočnému štýlovému spracovaniu. 360° dizajn zariadenia je viditeľný pri rozsiahlej obrazovke navrhnutej tak, aby nijako nerušila váš vizuálny zážitok, aj pri čistom vyhotovení zadnej časti televízora.

TV Q6FN, stredobod vašej domácnosti

Majte vždy na dosah bohatú ponuku zábavy a užívajte si sledovanie svojho televízora Q6F v ešte väčšom pohodlí. S multimediálnou ponukou Smart Hub bude váš obľúbený obsah sústredený na jednom mieste. Takže získate takmer okamžitý prístup ako k aplikáciám, tak i seriálom, filmom a ďalším reláciám. K väčšiemu komfortu prispieva tiež používateľské rozhranie, s ktorého pomocou ľahko ovládnete všetky pripojené zariadenia.

Zbohom zbytočným ovládačom

Zabudnite na doby, kedy ste pri ceste za perfektným audiovizuálnym zážitkom museli mať poruke niekoľko ovládačov. Spoločnosť Samsung pri svojich televízoroch s technológiou Quantum Dot využíva One Remote Control, ktorý umožňuje pohodlné diaľkové ovládanie rôznych zariadení jediným ovládačom. Pripojené prístroje navyše sám identifikuje a označí, takže vám uľahčí a urýchli prácu a ich nastavenia.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Edge LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
NETFLIX Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Nahrávanie na USB, PIP (obraz v obraze) Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška
90,9 cm Hotovo!
Hĺbka
28,57 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,49 cm Hotovo!
Hmotnosť
24,8 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou prosím rozměry zabalené televize?

chcem sa spýtat ci prehava divix ??

Chtěl bych se zeptat zda-li youtube funguje rychle a kvalitně na této TV tak jako na PC? Je to pro mě velmi důležité. Přepočítává upscaling signál z internetu na 4k? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, chtěl bych pořídit novou tv a přemýšlím o těchto Samsung QE65Q6FN a Sony Bravia KD-65XF8577. Kterou by jste mi doporučil a proč? Děkuji za odpověď Luboš

Dobrý den, mám zatím sat tuner a kartu Skylink, je tento modul Smit CA-Modul IRDETO pro tuto TV potřebný a také vhodný pokud nechci dále používat externí sat tuner?

V porovnávači se u položky VESA uchycení, narozdíl od typu QE65Q7FN, neuvádí žádná hodnota? Chtěl bych TV umístit na zeď, prosím o potvrzení, že to je možné. Díky Ondra

Dobrý den jaka je velikost a hloubka zavitu v tv pro uchyceni na zed nebo jsou soucasti baleni i srouby dekuji.

Dobrý deň môžete mi povedať rozdiel medzi tv Samsung UE 55 MU 7072 A Q LED 65 FN SAMSUNG ROZDIEL V KVALITE A OBRAZU VDAKA

Dobrý den, v popisu se píše, že tato televize umožňuje nahrávání pořadu přes USB. Lze tedy připojit externí disk (např. WD My book série) a používat ho pro nahrávání i přehrávání?

Dobrý den, mám zájem televizi přesouvat na pojízdném stojanu, jaký doporučujete? Děkuji moc

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65Q6FN
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65Q6FN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q6FN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65Q6FN.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií