Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

65" Samsung QE65QN800B

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65QN800B
Televízor SMART Neo QLED, 165cm, Ultra HD 8K, PQI 4900 (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, duálny tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×300, repro 70W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o65 Produktové číslo:  QE65QN800BTXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65QN800B



Samsung QE65QN800B je úplná špička, ktorá jasne predbehne ostatné TV


Televízor Samsung QE65QN800B má detailný obraz s obrovským kontrastom

Uniknite do sveta zábavy s prémiovým, ultratenkým televízorom Neo QLED Samsung QE65QN800B. Elegantný dizajn, špičkový zvuk a miliarda farebných odtieňov prinášajú unikátny zážitok z každého sledovania. Quantum Mini LED vytvára kľúčový kontrast v tých najtmavších aj najjasnejších scénach. Obraz televízora Samsung QE65QN800B tak pôsobí ešte viac realisticky s mimoriadne jemnými detailmi, ktoré vás prirodzene vtiahnu priamo do deja.


Hrajte na svojej Samsung Smart Neo QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


8K obraz na TV Samsung QE65QN800B je prepracovaný k úplnej dokonalosti

Pokročilý Neural Quantum Processor prináša ešte kvalitnejší obraz. Vďaka využitiu 20 neurálnych sietí namiesto jednej štandardnej prechádza každá scéna vizuálnou úpravou až do rozlíšenia 8K bez ohľadu na pôvodné rozlíšenie zdrojového signálu. Vychutnajte si každý filmový zážitok prostredníctvom TV Samsung QE65QN800B v pohodlí vášho domova na maximum.



V jednoduchosti je krása

Minimalistické vyhotovenie nádherného dizajnu Infinity One prirodzene zapadne do každej domácnosti. S neuveriteľne štíhlym 15 mm profilom rozžiari Samsung TV QE65QN800B každý interiér a dodá mu tú správnu dávku elegancie.



Samsung Smart TV QE65QN800B má obraz aj zvuk v úplnej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film, alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás pri sledovaní Samsung Smart TV QE65QN800B úplne vtiahne. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.



Obraz zložený z 33 miliónov pixelov

Spoznajte svet v nových farbách a čistých detailoch vysokého rozlíšenia 8K. Skutočnú silu každého obrazu s neuveriteľným jasom tvorí 33 miliónov pixelov. Rozlíšenie 8K je vďaka nim štyrikrát vyššie ako bežný štandard 4K a výsledkom je nová úroveň obrazu, ktorá pozdvihne vaše sledovanie televízora na doteraz nepoznanú úroveň.

Smart TV Samsung QE65QN800B má precízne odtiene v každej scéne

S bohatým spektrom farieb, realistickými detailmi a dynamickým kontrastom prináša technológia Quantum HDR 2000 obraz taký reálny, že máte pocit, ako by ste mohli vstúpiť priamo do neho. Smart TV Samsung QE65QN800B disponuje pokročilou funkciou HDR10+, ktorá mapuje jednotlivé zábery tak, že prispôsobuje farby a kontrast pre každú scénu zvlášť.

3D hĺbka obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko - primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale realistický obraz priamo na TV Samsung QE65QN800B.

Televízor Samsung 65" QE65QN800B je ideálny herný TV

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4K bez nepríjemných lagov a zásekov vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo+. Špičkový výkon a ostrý obraz aj pri extrémne rýchlom pohybe potom prináša 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka na televízore Samsung 65" QE65QN800B bezchybne synchronizovaná s vaším herným zariadením, či už hráte na PC alebo na hernej konzole.

Minimalistický dizajn bez káblov

Moderné riešenie pomocou odnímateľného One Connect Boxu je nielen veľmi estetické, ale aj nanajvýš praktické – umožňuje vám zredukovať nevzhľadné množstvo káblov a pritom svojím vzhľadom podporí minimalistický dizajn televízora Samsung QE65QN800B.

Spríjemnite si život na maximum s TV Samsung Neo QLED QE65QN800B

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho TV Samsung Neo QLED QE65QN800B vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
248 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
437 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
248 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
437 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,37 cm Hotovo!
Výška
89,77 cm Hotovo!
Hĺbka
29,84 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,84 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
1,69 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,2 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Obsah balenia
One Connect box, One Connect kábel Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65QN800B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65QN800B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN800B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN800B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65QN800B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií