Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" Samsung QE65QN90B

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65QN90B
4,6 16 hodnotení
Televízor SMART Neo QLED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 4600 (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, lokálne stmievanie, duálny tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o8 Produktové číslo:  QE65QN90BATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65QN90B



Samsung QE65QN90B je po všetkých stránkach prémiový 4K televízor


Televízor Samsung QE65QN90B ponúkne výnimočný kontrast a realisticky pôsobiace scény

Uniknite do sveta zábavy s prémiovým, ultratenkým televízorom Neo QLED Samsung QE65QN90B. Elegantný dizajn, špičkový zvuk a miliarda farebných odtieňov prinášajú unikátny zážitok z každého sledovania. Quantum Mini LED vytvára kľúčový kontrast v tých najtmavších aj najjasnejších scénach. Obraz tak pôsobí ešte viac realisticky s mimoriadne jemnými detailmi, ktoré vás prirodzene vtiahnu priamo do deja.


Hrajte na svojej Samsung Smart Neo QLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


4K obraz vypracovaný na Samsung TV QE65QN90B v úplnej dokonalosti

Výkonný Neo Quantum Processor 4K dokáže vďaka funkcii 4K Upscaling vylepšiť celý obsah, ktorý si na Samsung TV QE65QN90B pustíte. Procesor optimalizuje scénu po scéne tak, aby zobrazenie bolo vždy ostré, čisté a farebne presné. Či už sledujete starší alebo novší film, vždy dostanete obraz v tej najvyššej možnej kvalite.



TV Samsung QE65QN90B zobrazí precízne odtiene v každej scéne

S bohatým spektrom farieb, realistickými detailmi a dynamickým kontrastom prináša technológia Quantum HDR 2000 obraz taký reálny, že máte pocit, ako by ste mohli vstúpiť priamo do neho. TV Samsung QE650QN90B navyše disponuje pokročilou funkciou HDR10+, ktorá mapuje jednotlivé zábery tak, že prispôsobuje farby a kontrast pre každú scénu zvlášť.



Užite si obraz aj zvuk v dokonalej harmónii na Samsung QLED TV QE65QN90B

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film, alebo hráte svoju obľúbenú hru na Samsung QLED TV QE65QN90B. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne vtiahne. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.



3D hĺbka obrazu

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. Funguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale realistický obraz na televízore Samsung QE65QN90B.

Televízor Samsung 65" QE65QN90B je ideálny herný TV

Pripravte sa na nezabudnuteľné herné zážitky v rozlíšení až 4K bez nepríjemných lagov a zásekov vďaka inovatívnej funkcii Motion Xcelerator Turbo Pro. Špičkový výkon a ostrý obraz na televízore Samsung 65" QE65QN90B aj pri extrémne rýchlom pohybe potom prináša 120 Hz obnovovacia frekvencia a certifikovaná technológia AMD FreeSync Premium Pro, vďaka ktorej bude každá snímka bezchybne synchronizovaná s vaším herným zariadením, či už hráte na PC alebo na hernej konzole.

Spríjemnite si život na maximum s TV Samsung Neo QLED QE65QN90B

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi inteligentnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho TV Samsung Neo QLED QE65QN90B vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
227 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
111 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
227 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 px Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,63 cm Hotovo!
Výška
89,1 cm Hotovo!
Hĺbka
28,57 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,8 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
2,59 cm Hotovo!
Hmotnosť
31,4 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledám televizi, která by v úsporného režimu vypadala co nejvíce jako obraz. Má, prosím, i tato televize tuto funkci? Děkuji moc.

Dobrý den, jakým způsobem lze na této televizi mít video call (conferenci) je nutno ještě něco k tomu prikoupit? Děkuji

Dobry den, v parametroch mate uvedene: Herné funkcie Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Na Playstation 5 v nastaveni obrazu prejdem na polozku VRR a zmenim z vypnuteho na AUTOMATICKY, vypise hlasku: Váš televizor nepodporuje VRR. TV je napojeny cez HDMI 2.1 Funkcia VRR bola podstatna pri kupe TV. dakujem za odpoved PM

Dobry den, aky je prosim rozdiel medzi qe65qn91b Odkaz do neznáma a qe65qn90b? Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na největší rozdíly mezi modely QE65QN90B a QE65S95B. Děkuji

Dobry den, - aky je dlhy (predpokladam) opticky kabel od obrazovky ku riadiacemu panelu? - kde ma ovladac snimac? Mam v plane riadiaci panel umiestnit do klasickej TV skrinky, ktora je uzavreta, moze byt problem so signalom pre ovaldac? - v popise mate 100/120hz ktory udaj je pravdivy a ak oba tak preco? - akym sposobom dostanem TV stanice do TV priamo, bez setopboxu TV sa bude pouzivat na PS5, VOD a prehravanie BLU-RAY diskov, sucastou by mala byt aj moznost pozivat Kartu od operatorov priamo v TV. Taktiez hlbka TV je pre mna dolezita. Ak mate pre mna lepsi tip na TV, budem len rad. Dakujem PM

Dobrý den má tato televize Disney+,netflix ? děkuji

Dobrý den, Je tento držák, kompatibilní s touto televizí prosím ? Zde odkaz :https://www.alza.cz/samsung-wmn-a50eb-d6397114.htm Děkuji

Dobrý den, chci se zeptat jestli u tohoto modelu je možné stáhnout v obchodu Tizen českou aplikaci " Sledování TV". Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem Oleg Chaban.

Dobry den,prosim o doporuceni jaky zvolit originalni drzak na zed pro tento model 2022 tak aby byla tv co nejvice alepena na zdi. Dekuji

12
Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65QN90B
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65QN90B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65QN90B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN90B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65QN90B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65QN90B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií