Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

65" Samsung QE65S95B

Zobraziť katalóg
65" Samsung QE65S95B
4,4 8 hodnotení
Televízor SMART OLED, 165cm, 4K Ultra HD, PQI 4600 (100Hz), HDR10, HDR10+, HLG, duálny tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Telly, prehrávanie 360° videa, Apple Airplay 2, párovanie s mobilným zariadením, Tizen, VESA 300×200, repro 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WR177o92 Produktové číslo:  QE65S95BATXXH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Samsung QE65S95B


Samsung OLED TV pre epické televízne zážitky


Hlboký kontrast televízora 65 palcov Samsung QE65S95B SMART OLED so samosvietiacimi LED

Pohodlne sa usaďte, stlmte svetlá a ponorte sa do úchvatnej symfónie špičkového obrazu a zvuku, od ktorej sa nebudete môcť odtrhnúť. Televízor 65 palcov Samsung QE65S95B SMART OLED vďaka pokročilej technológii samosvietiacich LED ponúka sýte, realistické farby, ostré detaily v 4K a výnimočne tmavú čiernu a žiarivú bielu. Užijete si obraz vylepšený umelou inteligenciou, kvalitné ozvučenie a inovatívne funkcie, ktoré potešia divákov i hráčov.

Hrajte na svojej Samsung Smart OLED TV aj bez konzoly

Radi by ste skúsili obľúbené videohry, no nemáte konzolu či výkonné PC? Nezúfajte. S členstvom Xbox Game Pass a integrovanou aplikáciou dostanete unikátnu možnosť vstúpiť do sveta populárnych trhákov a noviniek aj bez samotného zariadenia. Oddýchnite si pri stovkách skvelých titulov.


Televízor 65 palcov 4K obraz dovedený k dokonalosti

Pokročilý Neo Quantum Processor 4K prináša ešte kvalitnejší obraz. Vďaka využitiu 20 neurálnych sietí namiesto jednej štandardnej prechádza každá scéna vizuálnou úpravou až do rozlíšenia 4K, bez ohľadu na pôvodné rozlíšenie zdrojového signálu. Vychutnajte si každý filmový zážitok v pohodlí vášho domova na maximum.

Obraz a zvuk v dokonalej harmónii

Ponorte sa do akcie, či už sledujete najnovší film alebo hráte svoju obľúbenú hru. Kombinácia moderných reproduktorov s vrchným vyžarovaním a špičkovej technológie Dolby Atmos vytvára priestorový zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Nechajte sa obklopiť dynamickým audiom a pripravte sa na zážitok ako v kine.


Optimalizácia jasu v reálnom čase

V kontrastných scénach, ako je hlboká noc osvetlená iba ostrým svitom lampy, je ľahké minúť drobné detaily. Preto je TV 65" Samsung QE65S95B SMART OLED riadený pokročilým procesorom Neural Quantum Processor 4Kktorý analyzuje váš obsah v reálnom čase a vylepšuje jas tak, aby ste si mohli naplno vychutnať výrazný kontrast a dobre nasvietené zábery. Spoločne so samosvietiacimi pixelmi vám neutečie jediný detail.

3D hĺbka obrazu TV Samsung QE65S95B SMART OLED

Prehĺbte svoje filmové zážitky s integrovanou funkciou Real Depth Enhancer od spoločnosti Samsung, ktorá využíva technológiu zväčšenia hĺbky obrazu. F unguje na rovnakom princípe ako ľudské oko – primárne zvýrazní hlavný objekt a okolie nechá bez zmeny. Vďaka tomu vzniká dokonale realistický obraz.

Plynulá cesta k hernému víťazstvu

S funkciou Motion Xcelerator Turbo+ môžete ľahko zdolať každého nepriateľa, a to aj v extrémne rýchlej akcii. Vďaka kombinácii 4K a 120 Hz vás čakajú plynulé scény s minimálnymi lagmi, ostrým obrazom a nízkou odozvou.

Spríjemnite si život s televízorom 65 palcov Samsung na maximum

Uľahčite si život automatizáciou vašej domácnosti a získajte dokonalý prehľad nad vašimi šikovnými spotrebičmi pomocou funkcie SmartThings. Ovládajte všetko od práčky po svetlá z veľkej obrazovky vášho OLED TV vďaka prehľadnému rozhraniu – všetko jednoducho a intuitívne.

Home office vo veľkom

Pripojte sa k TV 165 cm Samsung QE65S95B SMART OLED cez váš smartfón, počítač či laptop. Na rozsiahlom displeji si môžete vytvoriť dômyselnú pracovnú plochu, z ktorej môžete pracovať v úplne novom komforte.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
252 kWh/1000h Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
140 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
252 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
OLED Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2022 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Magio TV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Meet, Xbox Game Pass Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač, Prehrávanie 360° videa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), AMD FreeSync Premium, Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, Apple AirPlay 2, DLNA Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
2 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,3 cm Hotovo!
Výška
89 cm Hotovo!
Hĺbka
28,8 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
83 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
3,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
26 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×200 Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Obsah balenia

Ovládač v balení
Inteligentný so solárnym nabíjaním Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nemá táto tv náhodou 100hz namiesto 144 čo uvádzate

akú vahu ma tato TV?

Q OLED Samsung S95B koľko diaľkových ovládačov je v balení 1 alebo 2?

Podporuje táto TV prosím, Apple HomeKit a Alexu? Ďakujem

Podporuje samotna televize dts zvuk?

Je tohle model z roku 2022 a panel je QD Oled?

Diskusia a poradňa k 65" Samsung QE65S95B
Príslušenstvo pre 65" Samsung QE65S95B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65S95B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65S95B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Samsung QE65S95B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Samsung QE65S95B.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií