Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

65" Samsung UE65H6470

Zobraziť katalóg
65" Samsung UE65H6470
Doručenie na
predajňu zadarmo
Televízor 3D SMART LED, uhlopriečka 163cm, 1920x1080, 400Hz, DVB-T/C/S2, 4x HDMI, 1x Scart, 3x USB, WiFi, repro 2x 10W, futbalový mód, energ.třída A +
1 377,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  WR454c2 Produktové číslo:  UE65H6470SSXZG Stránky výrobcu

65" Samsung UE65H6470

65" Samsung UE65H6470 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Samsung radu H6470 bola vylepšená satelitným tunerom a rýchlejší frekvenciou brilantného Full HD obrazu, as ním dostanete prísun takmer neobmedzené zábavy. Vďaka 3D obrazu sa pri sledovaní televízie úplne ponoríte do deja. Medzi použitými technológiami vyniká Wide Color Enhancer Plus využívajúci pokročilý algoritmus na zvýšenie kvality obrazu.Ekologický senzor sa zase postará o optimálny jas obrazu na základe svetla v miestnosti. Bezproblémové sledovanie akčných filmov a rýchlych športových prenosov obstará 400Hz technológia Clear Motion Rate, Ktorá efektívne eliminuje akékoľvek rozostrenie. Unikátnou funkciou je konverzia štandardného 2D video obsahu na 3D.

Rozšírený režim Futbal zariadi vylepšený obraz a zvuk živých prenosov - sledujte každý zásah a gól, ako by ste sedeli na tribúnach. Impozantný priestorový zvukový efekt vás stavia do stredu diania. Akonáhle režim zapnete (a máte pripojený disk), zapne sa tiež automatické nahrávanie. Funkcia Auto Highlights reaguje na zmenu úrovne zvuku (napr. pri strelenom góle), televízor tento význačný okamih automaticky uloží, Aby ste sa na neho mohli neskôr znova pozrieť a zhodnotiť situáciu aj so svojimi priateľmi. Súčasne možno prehrávať živé a nahrané zápasy, a dopriať si tak doma vrcholný zážitok z futbalu.

Výkon 4jádrového procesora dovoľuje vykonávať činnosti simultánne as vysokou rýchlosťou, čo sa odrazí na plynulejším ovládanie aj prechádzanie medzi obsahom. Službou Smart Hub objavíte skvelé aplikácie, videoklipy, televízne programy a príspevky v sociálnych sieťach. Aplikácie Smart View 2.0 prenáša TV vysielanie do mobilných zariadení, Čím sa dá cez televíziu pozerať kdekoľvek v dosahu siete. A naopak obsah mobilných zariadení je možné jednoducho zrkadliť na televíznej obrazovke. Aplikácie v spojení s výkonom znamenajú, že na Smart Hub nájdete aj najrôznejšie kategórie hier pre priame hranie na TV.

Rozhranie televízora kraľuje štvorica HDMI vstupov verzia 1.4, signalizujúci podporu 3D a spätného zvukového kanálu. S ich pomocou si vychutnáte hry z najnovších herných konzol aj filmy z Blu-ray prehrávača v tej najvyššej kvalite. Sada trochUSB 2.0 portov slúži pre pripojenie dátových úložísk, na ktoré si nahráte sledované televízne relácie vrátane funkcie časového posunu živého vysielania Time Shift. S kamerou na vás čaká Skype volanie a vylepšená funkcia pre ovládanie hlasom. Okamžite upravíte hlasitosť, zmeníte kanál, spustíte žiadanú aplikáciu alebo sa jednoducho budete pohybovať po internetových stránkach.

Doplňujúce informácie:

Obrazové funkcie:
400 Clear Motion Rate
Wide Color Enhancer (Plus)
Filmový režim

Zvuk:
Zvukový výkon (RMS): 20 W (2x 10 W)
3D zvuk
DTS Studio Sound
DTS Premium Sound/DTS Premium Sound 5.1
Automatické vyrovnanie hlasitosti

Funkcie:
3D prevodník
ConnectShare (USB 2.0) Movie
Samsung 3D
Vstavané WiFi (WiFi Direct)
Elektronický programový sprievodca
Časový posun
Teletext (TTXT)
Anynet + (HDMI-CEC)
Titulky
Herný režim
Funkcia obrazu v obraze
Rozšírený režim Futbal
BD Wise Plus
Kompatibilné príslušenstvo Blutooth/USB

Funkcia Smart Interaction:
Ovládanie hlasom
Hlasová interakcie

Funkcia Smart TV 2.0:
Služba Smart Hub
Samsung SMART View
Multimedia
Apps
Game
Fitness
Skype
Webový prehliadač

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Operačný systém
Vlastný OS Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Multimediálne funkcie

Multimediálne funkcie
Prehrávanie z USB, Svetelný senzor Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
146,54 cm Hotovo!
Výška
92,78 cm Hotovo!
Hĺbka
37,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
84,5 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,03 cm Hotovo!
Hmotnosť
28,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat ta TV 65" Samsung UE65H6470 z jakého důvodu je prodávaná jako použité zboží? Jestli byla vystavena na prodejně nebo vrácena od zákazníka. Je nějak poškozena na povrchu nebo je viditelné nějaké poškození TV? Dále v příslušenství není uvedeno jestli balení obsahuje 3D brýle? Děkuji předem za odpověď. S pozdravem Schieferstein Martin

Príslušenstvo pre 65" Samsung UE65H6470
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií