Vyhraj lístky na EURO 2024

65" Sony Bravia KD-65XF9005

Zobraziť katalóg
65" Sony Bravia KD-65XF9005
5 3 hodnotení
Televízor ANDROID SMART LED, 164cm, 4K Ultra HD, 100Hz, Direct LED, HDR10, HLG, lokálne stmievanie, duálny tuner DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, USB nahrávanie, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, HBO GO, VESA 300×300, repro 20W, Dolby Digital Plus, trieda energetickej účinnosti A
Kód:  WS1019t3 Produktové číslo:  KD65XF9005BAEP Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" Sony Bravia KD-65XF9005


TELEVÍZOR SONY BRAVIA KD-65XF9005

Smart LED TV s operačným systémom Android

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vychutnajte si dokonalý obraz

Vychutnajte si pôsobivo detailný obraz, prekrásne nočné zábery plné oslnivých svetiel a hlbšie tóny čiernej s inteligentným televízorom Sony Bravia KD-65XF9005. Mimoriadny kontrast X-tended Dynamic Range na 4K Ultra HD paneli je miestom pre zrod obrazu, ktorý vám vyrazí dych a ktorý zmení doterajší spôsob sledovania. Kontrast 6× prevyšujúci klasické LED televízory zaručí tmavé oblasti temnejšie a svetlé oveľa jasnejšie. Aj ich prechody sú presne vystihnuté, takže je každá scéna neuveriteľne reálna. S najnovšou technológiou X-Motion Clarity zostáva rýchla akcia plynulá, zreteľná a nestráca jas v žiadnej situácii. Vďaka tenkému hliníkovému rámiku a káblom ukrytým v podstavci vás nič nebude rušiť a môžete si naplno vychutnávať zábavu.

Vyšší výkon, dokonalejší obraz

Vďaka procesoru 4K HDR Processor X1 Extreme a Super Bit Mapping 4K HDR obraz ožije s väčšou hĺbkou, detailmi a zreteľne definovanou štruktúrou. Jednotlivé časti scény aj pixely sa analyzujú a porovnávajú s dvomi špeciálnymi obrazovými databázami, ktoré samostatne riešia štruktúru, kontrast, farbu a okraje. Minimalizuje sa aj farebné pruhovanie (tzv. colour banding), aby sa na inteligentnom televízore Sony Bravia KD-65XF9005 jemne gradovali odtiene tváre, západ slnka i modré nebo.

Nové detaily s výnimočným kontrastom

Vychutnajte si nádherné nočné zábery plné krásnych svetiel a intenzívnej čiernej farby. S X-tended Dynamic Range PRO je na tomto televízore až šesťkrát väčší kontrast oproti štandardu. Tma bude temnejšia a svetlo svetlejšie.

Skvele zaostrené okamihy

Sony uvádza, že už nebudete musieť sledovať nezaostrený obraz. S technológiou X-Motion Clarity totiž Smart TV Sony vytvára len plynulý a zreteľný obraz. Akonáhle sa obraz pohybuje, je kontrolovaný, aby sa minimalizovalo prebytočné rozostrenie.

Široké spektrum farieb

Podsvietenie inteligentného televízora Sony Bravia KD-65XF9005 reprodukuje jas vo väčšej intenzite ako bežné LED televízory. Unikátny algoritmus ho riadi tak, aby dosahovalo širší rozsah medzi najsvetlejšou a najtmavšou úrovňou. Poradí si s väčšinou formátov HDR, vrátane formátov HDR10, Hybrid Log-Gamma a Dolby Vision. Technológia TRILUMINOS potom selektívne mapuje farby v širšej palete, aby jemné farby neboli presýtené a neprirodzené. Vierohodný obraz vás naplno vtiahne do každej scény.

Objavte vzrušujúcu zábavu v HDR

Tento 4K televízor s HDR vám prinesie úplne nový pocit zo sledovania filmov a hrania hier. Poradí si s väčšinou HDR formátov, vrátane HDR10 a Hybrid Log-Gamma.

Hranie na Playstation v HDR

Televízory Sony 4K HDR sú skvelým príslušenstvom pre herné konzoly Playstation 4 a Playstation 4 Pro.

Prehovorte a objavíte nový svet

Všetku zábavu teraz dostanete na jeden nádych. So zlepšeným hlasovým ovládaním na 4K HDR TV Sony môžete nainštalovaný operačný systém Android jednoducho ovládať pomocou hlasu.

Na odporúčanie Netflix

S novými 4K televízormi disponujúcimi operačným systémom Android môžete pohodlne sledovať všetky vaše obľúbené relácie na Netflix. Táto služba totiž vytvorila špeciálnu aplikáciu, ktorá vám zjednoduší sledovanie nových relácií.

Nechajte sa pohltiť Dolby Vision

Priveďte k životu scény, ktoré doteraz neboli príliš výrazné. Okrem lepšieho jasu, kontrastu a celkového dojmu z obrazu vás prekvapí aj zvuk. Dolby Vision disponuje funkciou HDR zvuku, takže sa budete cítiť aj vo vašej obývacej izbe ako v kine.

Dokonale zapadne do vašej domácnosti

  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!
Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
4K Ultra HD Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
3840 × 2160 Mpx Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
Podsvietenie
Direct LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Facebook Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE) Hotovo!

Pripojenie

HDMI
4 × Hotovo!
USB
3 × Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Duálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,7 cm Hotovo!
Výška
89,8 cm Hotovo!
Hĺbka
29,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
82,9 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
6,9 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
112,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
25,5 kg Hotovo!
VESA prichytenie
300×300 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato TV HDMI2.1 ? Alebo o aku verziu HDMI ide?

TV jednou za 2-3 dny se sama restartuje. Opakovaně nabíhá Android. Tento problém je zde často diskutován. Je to závada, nebo je to možno v nastavení někde eliminovat ? Někdo radí vypnout HbbTV. Kde se HbbTV dá vypnout ?

Dobrý den, umí tato TV HDMI-eARC pr připojení soundbaru SONOS ?

je mozne, ze uvedena tv ma spotrebu vo vyplom rezime az 20 w? v parametroch sa pise, ze ma mat 0,5 w... 20 w sa mi zda predsa len vela, ked je tv vyply, ci?

dobrý den, lze stáhnout aplikaci na O2TV ?

Dobrý den, je možné zakoupt na třetinku? Obrázek je vlevo u fotografií zobrazen, ale volba pro nákup na třetinku chybí. Děkuji

Dobrý den , má tato televize svůj harddisk na nahrávání filmu . Děkuji

Dobrý deň, je tento TV naozaj vhodný na hranie PS4 a PS4 Pro hier? Vo viacerých recenziách na internete spomínajú pomalý input lag, niekde ho dokonca nedoporučujú na hranie hier. Má s tým niekto skúsenosti kto má PS4 a mal by problém s hraním hier na tomto TV? Je možnosť to prípadne na predajni niekde odskúšať?

Dobrý den, můžete mi porovnat tuto televizi a model 65" Sony Bravia KD-65XG8596 nebo 65X8505, které jsou teď v nabídce o něco dražší, HBO GO stále jen přes mobil? děkuji

Dobrý den, prosím o srovnání televize Sony KD65XF9005 a LG 65SK9500. Na tech.pomoci LG mi také vychvalují dokonalé podsvícení panelu. LG je u vás o 6tis. levnější. Je Sony o tolik dokonalejší? Díky za pomoc s výběrem, s pozdravem, Roman Leffler.

123
Diskusia a poradňa k 65" Sony Bravia KD-65XF9005
Príslušenstvo pre 65" Sony Bravia KD-65XF9005 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65XF9005. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" Sony Bravia KD-65XF9005.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií