Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

65" TCL 65X925

Zobraziť katalóg
65" TCL 65X925 + 3 roky záruka po registrácii
Televízor Google TV, QLED, 165cm, Ultra HD 8K, PPI 4600 (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, lokálne stmievanie, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, herný režim, hlasové ovládanie, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Steam Link, Voyo, Google Assistant, Amazon Alexa, párovanie s mobilným zariadením, VESA 400×400, repro 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, trieda energetickej účinnosti G
Kód:  WK690f3a80 Produktové číslo:  65X925 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

65" TCL 65X925


Televízor 65 palcov TCL 65X925 SMART ANDROID QLED pre maximálny zážitok

Obzeráte sa po novom QLED TV? Televízor 65 palcov TCL 65X925 disponuje obrazovým procesorom AiPQ 2.0 Engine, vďaka ktorému si užijete vynikajúcu kvalitu obrazu. O plné ozvučenie sa stará zabudovaný soundbar ONKYO s podporou Dolby Atmos a subwooferom. Obraz Smart Android TV TCL disponuje perfektným rozlíšením a možnosťou riadenia jasu a kontrastu s najmodernejšou technológiou podsvietenia Mini LED. Farby QLED a podpora formátov HDR vám doprajú dych vyrážajúci zážitok zo sledovania. TCL 65X925 SMART ANDROID už pre vás nebude len televízorom, pretože vďaka možnosti používania Google TV systému budete môcť ovládať Google Assistenta, Google Home alebo si nájdete ďalšie aplikácie v Obchod Play.

Pohlcujúca hĺbka obrazu vďaka úžasnému jasu a kontrastu

Vysoký kontrast a jas TV TCL 65X925 SMART ANDROID QLED zaisťujú tisíce maličkých diód. Vďaka Mini LED podsvieteniu budete mať vždy perfektne vykreslené detaily a to ako vo svetlých, tak tmavých scénach. Vychutnáte si tak dokonalú hĺbku obrazu, ktorá je neopísateľne dôležitá pre nevídaný zážitok z HDR obsahu.

Mini LED a Quantum Dot technológia v TV TCL 65X925

Viac ako jedna miliarda farieb a odtieňov vo všetkých úrovniach jasu a pri 100 % objeme farieb – presne to je QLED. Získajte nezabudnuteľné zážitky pri sledovaní TV TCL 65X925 SMART ANDROID QLED. Na televízore si tak užijete plný obraz s hĺbkou a nevídanými detailmi.

Maximálny HDR zážitok s 8K HDR PREMIUM 1000

TV TCL 65X925 s vysokým 8K rozlíšením je pre svoje spektrum živých a prirodzených farieb a schopnosť reprodukovať dokonalé detaily ako v tmavých, tak svetlých scénach priamo zrodená pre HDR formáty. Pokiaľ má obraz nižšie rozlíšenie, tak ho televízor TCL X925 SMART TV s pomocou umelej inteligencie a výkonným procesorom dopočíta do rozlíšenia 8K.

Televízor 65 palcov TCL 65X925 ponúkne QLED technológiu pre živé a prirodzené farby

Technológia Quantum Dot to je dôvod, prečo TV TCL 65X925 disponuje tak neskutočne pestrou paletou živých a prirodzených farieb, ktorých je možné napočítať aj viac ako jednu miliardu. Či už jas stiahnete na minimum alebo naopak vytiahnete na maximum, vždy získate 100 % farebný objem.

TCL 65X925 so 100 Hz panelom s technológiou Motion Clarity Pro

Precízna ostrosť, čistota a plynulosť pohybu je zaistená 100 Hz panelom. Ten oceníte najmä pri sledovaní športových udalostí, akčných filmov, ale prevažne pri hraní hier. Vďaka tomu na TV TCL 65X925 môžete bez problémov hrať hry na herných konzolách Xbox Series X či PS5.

Smart TV TCL 65X925 s podporou všetkých HDR formátov

HDR10, HLG, HDR10+ alebo DOLBY VISION s TV TCL 65X925 si ich pustíte všetky. S TCL 65X925 vždy získate HDR obsah v tej najlepšej možnej kvalite. Dolby Vision je zo všetkých formátov najdokonalejší a najpokročilejší a napríklad Netflix alebo Disney+ vám takýto obsah prehrajú. HDR10+ využijete napríklad v Amazon Prime. Vďaka štandardu Dolby Vision IQ je navyše jedno, aká je práve denná hodina   TCL 65X925 optimalizuje obrazové nastavenie podľa aktuálnych svetelných podmienok.

TCL 65X925 je vynikajúci televízor pre hranie

Pripojte k TV TCL 65X925 hernú konzolu alebo PC cez HDMI a užite si hranie hier na maximum. S HDMI 2.1 a 100 Hz panelom získate hodiny hrania vo vysokom 4K rozlíšení pri frekvencii 120 snímok za sekundu. Nízka odozva obrazu a funkcia VRR zaistí plynulosť obrazu bez trhania a rýchlej reakcie. S funkciou ALLM dosiahnete automaticky na najkratšiu možnú odozvu obrazu. Smart TV TCL 65X925 sa do herného režimu s input lag so super nízkou odozvou pod 15 ms prepína automaticky po pripojení konzoly či počítača s HDMI 2.1.

IMAX Enhanced – obraz a zvuk podľa požiadaviek IMAX

IMAX Enhanced certifikácia spĺňa najvyššie štandardy pre kalibráciu, rozlíšenie, farby, jas, kontrast, pomer strán zobrazenia a zvuk. Zapnite si film na novej TV TCL 65X925 a vychutnajte si ho presne tak, ako mali jeho tvorcovia v pláne.

TCL 65X925 má vstavaný soundbar Onkyo

Nielen svojím dokonalým obrazom, ale aj krištáľovou čistotou zvuku sa pýši TV TCL 65X925. Reproduktory, ktoré sú nasmerované priamo na vás, prenesú perfektne čistý zvuk bez šumu a spolu s basmi zo subwoofera v zadnej časti vám doprajú ideálnu filmovú atmosféru. Televízor 65 palcov TCL 65X925 vám ponúkne aj priestorový zvuk Dolby Atmos.

Nadštandardný výkon a priestorovosť zvuku TV TCL

Reproduktory so subwooferom, ktorými je smart TV TCL 65X925 vybavený, tvoria dokonalú kombináciu pre perfektne čistý a pohlcujúci zvuk. Nadštandardný 60 W zvukový výkon s 2.1 kanálovou konfiguráciou zvuku vás zaručene vtiahne ako do filmového deja, tak do vašej obľúbenej počítačovej hry.

TCL 65X925 ponúkne vstavané funkcie Google TV

Google TV TCL 65X925 ponúka vstavané funkcie Google Home, Chromecast a Google Assistant  množstvo ďalších aplikácií nájdete na stiahnutie cez Obchod Play. S TV TCL 65X925 naberie sledovanie obsahu nový rozmer.

Hands-free Google Assistant: váš hlas ako kľúč do sveta zábavy

Smart TV TCL 65X925 prichádza so vstavaným mikrofónom priamo v televízore. Stačí kliknúť na ikonu mikrofónu a povedať, čo potrebujete. Deti môžu hľadať rozprávky bez toho, aby museli vedieť abecedu. Stačí povedať napríklad „Prasiatko Peppa Youtube“ vybrať diel a sledovať. Pekne česky alebo slovensky. Môžete sa opýtať pokojne na počasie – „Aké počasie bude zajtra v Bratislave?“ Vo vybraných jazykoch funguje aj pokyn „OK, Google“ a vy tak skutočne môžete nechať svoje ruky úplne voľné.

Videohovory a hlasové hovory s aplikáciou Google Duo a dodávanou Magic Camerou

Využívate funkciu videohovorov pre telefonáty s vašimi blízkymi alebo napríklad pre pracovné schôdzky? S TV TCL 65X925 a funkciou Google Duo ich posuniete o úroveň vyššie. Na veľkej ploche obrazovky všetko dokonale uvidíte a môžete si tak užiť telefonovanie aj vo väčšom počte osôb. Videohovory sú zadarmo, stačí sa prihlásiť k svojmu Google účtu.

Amazon Alexa

Určite ste sa už niekedy stretli s Alexou od Amazonu. Táto služba sa neustále zdokonaľuje a prispôsobuje modernému používateľovi. Alexa prehrá vybranú hudbu, zistí aktuálne počasie, zobrazí aktuálne novinky vo svete a dokonca môže na váš pokyn ovládať TV TCL 65X925 či ďalšie prvky vašej inteligentnej domácnosti. Stačí povedať a zmení nastavenie televízora (napríklad program či hlasitosť) alebo napríklad zhasne svetlo v obývacej izbe, spustí termostat a pod.

Moderný dizajn TV TCL 65X925

TCL 65X925 prichádza v bezrámčekovom dizajne v kovovom spracovaní s nádychom skutočnej elegancie. Smart TV TCL krásne zapadne do každého interiéru a bude pôsobiť naozaj prémiovým dojmom. Elegantný dizajn sa spojí s výkonom v dokonalej súhre.

Komfortné sledovanie pri akejkoľvek dennej hodine

Vďaka štandardu Dolby Vision IQ je celkom jedno, aká je práve denná hodina  televízor 65 palcov TCL 65X925 optimalizuje obrazové nastavenie podľa aktuálnych svetelných podmienok vďaka senzoru okolitého osvetlenia. Už vás nečakajú nepríjemné odlesky svetla kaziace filmové zážitky.

Ovládač s ergonomickým dizajnom

Jednoduché a intuitívne ovládanie QLED TV TCL 65X925 je veľmi oceňovanou výhodou. Leštený matný povrch spolu s ergonomickým dizajnom pôsobí príjemne na dotyk a veľmi uľahčí držanie ovládača.


  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Spotreba v SDR režime
287 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
329 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Energetický štítok 2021

Spotreba v SDR režime
287 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v SDR režime
G Hotovo!
Spotreba v HDR režime
329 kWh/1000h Hotovo!
Energetická trieda v HDR režime
G Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
65" (165,1 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
Ultra HD 8K Hotovo!

Obrazovka

Obnovovacia frekvencia panelu
100 / 120 Hz Hotovo!
Technológia
QLED Hotovo!
Podsvietenie
Mini LED Hotovo!
Podporované HDR štandardy
HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Hotovo!

Modelový rok

Modelový rok
2021 Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

Aplikácie
YouTube, NETFLIX, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovanieTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Hotovo!
SMART funkcie
HbbTV, Inteligentný ovládač, Ovládanie gestami, Ovládanie hlasom, Webový prehliadač Hotovo!
Kompatibilita s hlasovým asistentom
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Herné funkcie

Herné funkcie
Herný režim (GAME MODE), VRR (Variable Refresh Rate), Ideálne pre PlayStation 5 Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, Bluetooth, Párovanie s mobilným zariadením, DLNA, Chromecast Hotovo!
HDMI
4 × Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
144,6 cm Hotovo!
Výška
90,5 cm Hotovo!
Hĺbka
29 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
88,3 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
7,6 cm Hotovo!
Šírka podstavca/rozstup nožičiek
117,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
29,3 kg Hotovo!
VESA prichytenie
400×400 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak nainstalovat O2 TV?

Diskusia a poradňa k 65" TCL 65X925
Príslušenstvo pre 65" TCL 65X925 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65X925. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65X925. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65X925. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 65" TCL 65X925.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií